Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 13
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Allure, ce idee faina ai avut cu imaginile astea!!! Pai, eu zic sa ne avatarizam de pe-acuma :)). Asadar, daca ar fi posibil sa avem si avatar, al meu ar fi acesta . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Si eu rivnesc la avatarul "Princess and the Pea" ...putem sa-l impartim?
Eu imi pun imaginea asta: http://fc05.deviantart.net/fs26/f/2008/185/9/4/Princess_and_the_pea_by_Loli_rot.jpg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
AVoogt spune:
citat din mesajul lui anca_a Eu mi-l imaginez pe Guestus mic, indesat si cu ochelari. Imaginea clasica de bonom. |
Asta mi-a placut cel mai mult , oricum dragut subiect
de
AVoogt
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui Tzuni nimeni n-are carii, nimeni nu sufera de calvitie, nimeni nu-i cocosat sau cu degete galbene de la nicotina.... tulai doamne ce faini suntem! www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
HAHA, asa e! Si nici bataturi in palma sau alunite paroase! :))))
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
viviana spune:
Muffin - datorita nickului o vad rotunjoara, rotunjoara, saten deschis cu ochiii vesnic mirati.
Buli - oh, nickul asta nu-mi da pace! Fata rotunda pistruiata, plinuta, in vesnica miscare cu par tuns scurt, deschis la culoare.
Sirimie, linistita, calda, cu temperament flegmatic. Poarta fuste lungi si nu ii place sa-si arate picioarele.
Conchita - bruneta, nelinistita, isi roade unghiile si foarte simptica pentru cei din jurul ei. Ii plac bluzele rosii.
Da' putem sa dam si nume si varsta?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
citat din mesajul lui viviana Da' putem sa dam si nume si varsta? |
Sigur ca da!!!
Zic si eu maine varste, acuma n-am inspiratie :)).
A, stati putin, am totusi putina :)).
Buli are cam 32
Viviana are vreo 40
Baietii nostri , 40+ (mai putin cei care au varsta la profil :).
columbiana spune:
citat din mesajul lui nelia Ah, ce rau imi pare ca nu mi le pot imagina pe Maru, mQQm, pe Sabina... Nici macar pe MamaGiuliei nu mi-o pot imagina pentru ca stiu ca e foarte frumoasa! Si eu aud vocile si tonurile cind citesc... ca mQQm! Unele voci imi plac, sint calde si placute, altele ma irita, pentru ca sint ascutite si eu am urechile sensibile. Dar cel mai mult imi place vocea lui Guestus! Iar Mindy si MamaGiuliei cinta foarte frumos! CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
Nelia, tu glumesti ? ne-am intilnit la 1000 de insule acum doi ani cu ele.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
buli spune:
buli n-are nici o legatura cu bulina
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
viviana spune:
Fara Bulina! Stiu.
Mintea mea nu stie.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
beren spune:
Baietii "fara profil" au varsta cumulata de 40+, poate :) right, Guestus? Lasa Wii deoparte ...