Cum or arata userii DC? :))

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

- Capcaunul e brunet

aaa. revelatie.. de multe ori ma-ntrebam ce culoare are!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Capcunul este brunet(grisonat?,)si umbla numai in blugi,cand poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

nimeni n-are carii, nimeni nu sufera de calvitie, nimeni nu-i cocosat sau cu degete galbene de la nicotina.... tulai doamne ce faini suntem!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Tzuni, mi-ai luat-o inainte! Dar mai bine ma abtin de la pareri fara pudra si parfum si la sucul de zmeura ca s-ar putea sa am parte de asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=wkbgJcXxmdw.

Cum pe mine nu m-a descris nimenea (motiv de cadere in depresie) mă voalŕ: ochi albastri (v-am dezvaluit un secret), statura medie, par de lungime medie, castaniu mediu, IQ mediu, cultura medie, sanatate medie, venit mediu, umor mediu, clasa sociala medie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

blue eyes, ar fi fost culmea sa ai ochii verzi!
n-are farmesc, si eu m-am descris si nimeni nu m-a crezut, asa ca ...

da carii am, insa mi-i frica de dentist de imi vine sa lesin numai cand aud cuvintul, da ma duc ca imi gasesc beleaua cu fiu-miu

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

nimeni n-are carii, nimeni nu sufera de calvitie, nimeni nu-i cocosat sau cu degete galbene de la nicotina.... tulai doamne ce faini suntem!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Tzuni, mi-ai luat-o inainte! Dar mai bine ma abtin de la pareri fara pudra si parfum si la sucul de zmeura ca s-ar putea sa am parte de asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=wkbgJcXxmdw.

Cum pe mine nu m-a descris nimenea (motiv de cadere in depresie) mă voalŕ: ochi albastri (v-am dezvaluit un secret), statura medie, par de lungime medie, castaniu mediu, IQ mediu, cultura medie, sanatate medie, venit mediu, umor mediu, clasa sociala medie...

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Pe Sabina o asociez cu acest personaj: http://blogs.villagevoice.com/dailymusto/images/edna-incredibles.jpg

mi se pare cute si parca si seamana nitel
Sabina, sper sa nu te superi
Toate comentariile mele la acest subiect sint in gluma (vezi asocierea propriei persoane )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Allure super pozele alea.
Unde le-ai gasit? nu ne dai si noua linkul pliz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nu e un link anume, sint mai multe.
pe google, pur si simplu...cu imaginatie :)

nu stiu daca esti bruneta dar nickname-ul Mindy il asociez cu: http://tpettit.best.vwh.net/dolls/pd_scans/rjm/90dpi/brunette_doll.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce subiect haios... Denizel, am buzele plinute si le las conturate cum ai spus tu!

Eu la Guestus am probleme cu imaginatia... pentru imi joaca feste: cind il vad asa, cind altfel. Acum, de exemplu, il vad brunet, cu parul un pic mai lung, cam la vreo 40 de ani, singur - dar tot timpul cu cineva, foarte serios. Alteori il vad ca pe Giafar, mai ales cind era batrin si numai piele si os... da' rau, dom'le.

Pe XIO mi-o imaginez inalta si bruneta, cu parul lung si cu ochelari pe care si-i ridica tot timpul cu un deget subtire, elegant si cu o o unghie perfecta... pentru ca am uitat sa spun ca mai cred ca are si miini cu degete lungi si foarte ingrijite. De fapt, cred ca are o pasiune pentru par si unghiile ei si de aceea si le ingrijeste atit de bine si frumos.

Ah, ce rau imi pare ca nu mi le pot imagina pe Maru, mQQm, pe Sabina... Nici macar pe MamaGiuliei nu mi-o pot imagina pentru ca stiu ca e foarte frumoasa!

Denizel e roscata!

Conchita seamna cu prietena lui Mowgli... din Jungle Book 2!

Capcaunul cred ca e blondut, mai rotunjor, dar cu ochi negri si foarte patrunzatori!

Cel mai mult imi place Xeno, cred ca e un barbat tare sexy!

Si Deianira mi-e draga rau de tot, seamana cu a doua fetita a mea, adica micuta, delicata, cu parul negru si cu ochi de caprioara. Am uitat sa spun ca mai are in dotare si o inima mare, mare de tot, care se vede atunci cind scrie!

Feste imi joaca imaginatia si cind mi-o imaginez pe Hannen! Cred ca e foarte frumoasa, desi nu cred ca isi arata toata fata la toata lumea... are parul negru lung si cret... ochi mari si foarte frumosi, buze subtiri si nasul usor arcuit. Una dintre fete seamana bine de tot cu ea, dar am uitat care...

Denizel, micuta, implinita ca sa nu spun plinuta, si aparent foarte serioasa, desi ii vine tot timpul sa rida.

Mindy are parul negru si breton! Si e slaba, nu stiu cum reuseste!

Si eu aud vocile si tonurile cind citesc... ca mQQm! Unele voci imi plac, sint calde si placute, altele ma irita, pentru ca sint ascutite si eu am urechile sensibile. Dar cel mai mult imi place vocea lui Guestus! Iar Mindy si MamaGiuliei cinta foarte frumos!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Allure, ce idee faina ai avut cu imaginile astea!!!

Pai, eu zic sa ne avatarizam de pe-acuma :)).

Asadar, daca ar fi posibil sa avem si avatar, al meu ar fi acesta .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

maru si nelia ,ce sa zic,m-ati lasat fara cuvinte...serios,nu stiu ce sa zic.

Eu nu am o imaginatie asa bogata ca voi,si userii pe care mi-i imaginez ...nu stiu,nu reusesc sa-i "vad" fizic,dar ii vad foarte frumosi pe cei care-i plac,frumosi sufleteste!!
Restul,n-am facut absolut niciun efort sa-i "vizualizez" pina acum.

Mai e cineva ca mine?

acum ma gindesc daca sa va dezamagesc sau nu,maru si nelia

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput