Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna fete.

Lily, tu vreo s-o dezveti iar eu am inceput sa-i dau ceiut cald cu biberonul...asta ca sa-l bea, altfel din cana nu-l bea baga miinile , se balaceste, stropeste...Macar asa il bea si-i mai face bine la gitut...Bine, nu se invata dependent la cum il vad eu acum
Alysh, frumoase poze, ai ceva burticutza...hehe, iese iar un grasunel, ca Vlady.
Simonix, sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate cu statul in burtica...desi atunci cind e sa-si faca imunizarea in comunitate cred ca toti trec prin perioade greleBai, ce sa zic, sper sa ai bebedoi, diferenta dintre ei va fi numai buna....Peste 4 zile am sa-mi fac si eu un test...desi nu cred, nu prea am simptome, dar pe 13 mi-a curs un firicel d esinge...UM a fost 24 dec...Ce-o fi fost? ma gindesc ca nu fiu totusi insarcinata...As vrea...MUUULT!
DOloress, ma bucur de buna ta dispozitie. Sa o tii numai asa...
Mi_bebelina...ce faza
Luminel, sa stii ca eu l-am lasat azi pe jos pe Mati, prin zapada. I-a placut mult de tot. Eu d eobicei l-am tinut in brate pe zapada, sau am mers cu masina. Acum insa mi-a fost teama sa iau masina, e cam inzapezit printre stradute si nu-s mare experimentata,a sa ca am luat-o usurel pe jos. A fost placut. Poate ai sa mergi totusi la dr...Nu te speria de zapada. Miine se pare ca nu va mai ninge...
Inais..pentru rabdare. EU am avut noroc ca haplea al meu n-a facut mofturi...ca rabdare nu as fi avut, iti spun sincer

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Lorich, e voinicut bine Rotertelu..noi stam la 11 kile la cei 85 cm..dar manaca de rupe, tot ce prinde baga l;a ghiozdan.
Doloress, spor la bb sa aveti...
eu n-am curaj defel..mai e cineva ca mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Inais, nu m-am gandit prea mult unde sa-mi scriu impresiile despre doct.
Acum ca a fost la recomandarea ta, ma gandesc ca ti s-a parut poate cam dura descrierea mea. Asa e, a fost greseala mea, scuze.
Eu mi-am spus doar parerea si daca era un doctor pe care nu-l stiai, poate nici n-o bagai in seama sau o luai ca atare.

Simonix, pai eu credeam ca si voi vreti inca un mostenitor

Lilly, succes cu canita! Asa se intampla de cele mai multe ori, se cam reduce cant. de lapte. Da' e mai indicat cu canita. De obicei multe mamici zic :"aoleu, nu mai bea copilul lapte suficient, lasa-l mai bine cu biberon, ce daca ne apuca 4-5 ani cu el in gura. Imp. e sa bea lapte!". La dentitie nu se mai gandesc. E aiurea, da fiecare face bine-nteles cum crede.

Alsyh, frumoase pozele. Deci nu ati plecat singuri?
Se vede bine burticuta. Esti o frumusica

Ylari, mult succes cu bebe 2! Cred ca esti dezamagita, da fii optimista si cine stie? poate se intampla mai repede de cat de asteptai

Luminel, noi am iesit azi in zapada. Annikai ii place prin zapada cea mai mare, insa nu prea merge mult pe jos si apoi trebuie s-o car in brate, si nu prea mai tin balamalele, asa ca excursiile noastre sunt scurte.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ylari - nu mai imi place de tine Hai mai scumpa, nu fii asa suparata, stii bine ca asta nu ajuta. Inteleg ca iti doresti asa mult un bebe2 dar nu imi place sa te vad suferind asa din cauza asta. E frustrant sa tot incerci asa, in van, stiu ... Gandeste-te deja cat de norocoasa esti ca ai o Eva asa de dulce, sanatoasa :) Si o sa mai ai un bebe, asa, mai pretentios, care se lasa asteptat

Imi pare rau ca te-am "zgandarit" nitel - oricum nu stiu daca s-a intamplat ceva la noi, poate sunt io paranoia Mi s-a parut haioasa intamplarea si decizia mea de a baga folic in mine este oricum una buna, caci bebe 2 vreau, dar mai pe la vara, asa... Deci acidul ala nu strica.

Inais Si Robert s-a invatat cu zapada, dupa cateva zile cand urla efectiv daca o atingea Insa si-a dat drumul si cu greu il mai luam de acolo. Oricum acum la noi e primavara Din aia belgiana cu ploaie

Alysh - super poze, esti o frumoasa :) Cred ca si bebe2 va fi la fel de reusit ca bebe1 Cum altfel ?

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mi_bebelina ziceai de pelin, pai am incercat si asta! Am incercat asa : pelin, lamaie, sare, ardei iute, faina cu apa (pentru ca nu-i place nimic manjit), nimic nu a mers! A supt in continuare, a facut abstractie de orice. Ziua pun plasture si cateodata urla cate jumate de ora si cedez nervos, cateodata ma tin tare. Noaptea insa nu sunt in stare sa-l las urland ca se duce somnul, se duce linistea si a noastra, si a vecinilor, si a lui.

Alysh superbe poze! Pupici burticii!

Ylari Capul sus! O sa fie bine, ai sa vezi.

Stefany eu curaj nu prea am dar merg inainte Mai mult o fac pentru Patrick, este innebunit dupa copii si nu vreau sa fie diferenta prea mare intre ei, sa se joace impreuna.

Simonacip bafta la test! Iti tinem pumnii!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Am vizionat si eu poze de Alysh...foarte frumoase...sper sa ajung si eu vreodata pe acolo

Fetelor, eu nu ma refeream neaparat la zapada...ci la ninsoare si frig...in zapada-i place si Cristianei...oricum m-am hotarat sa merg maine la doctor fie ca ninge sau nu...cine stie cand mai ajung si n-am mai fost de peste un an la control cu inima

Adriana, eu cred ca depinde mult de fiecare copil...cat de "tare de dinti" este...de exemplu fiu-meu a baut lapte cu biberonul pana pe la vreo 2 ani si ceva...si n-a avut niciodata probleme cu dintii...asa ca, nu stiu ce sa zic....ca si faza cu alaptatul...eu cunosc copii alaptati la san foarte mult care sunt mai bolnaviciosi decat Cristiana sau fiu-meu, care n-au supt decat 2 luni respectiv 1 luna...sau poate ei sunt exceptiile care confirma regula

Ylari, sus moralul!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare fetelor
Am mai citit ce fac pititcii vostrii si ma minunez cit maninca unii. Se pare ca majoritatea nu maninca. sau majoritatea suntem noi mamici disperate?

daca m-ar vedea cineva ce dau eu la fata ar zice ca is o mama denaturata. asta fiindca e al doilea si la primul am dat rateu maxim cu mincarea. uneori o las pina seara la 6 fara sa manince nimik decit lapte la biberon( chiar ma gindeam cind sa scot biberonul ! inainte sa nasc sau dupa?) si nu ma stresez. acum ii pun niste picaturi cu fier in lapte si merg asa. seara imi cere mincare dar nu intotdeauna! uneoiri mi-e sa nu ma intrebe sotul ce a mincat ca nu am ce spune! a vazut ce mama inconstienta are si aseara a cerut papa! a fos si foarte bolnava cu muci, inca are! dar tare m-am stresat la primul copil, ii dadeam cu forta cu pacaleli. acuma fiindca is irascibila din cauza graviditatii nu mai fac din astea!

fetelor am cumparat de la Ikea cescute de portelelan si cu farfurioare si e inebunita dupa ele. atita ma serveste cu cafele si amesteca in ele, incit ameritat investitia de 10 usd. pina si baiatul meu de 4 ani se joaca cu ele. numai ca le gasesc prin toata casa dar e ok.
am mutat fata incamera cu baiatul, nu vrea sa doarma in noul pat ( de la Ikea ) desi ii place imi arata ham ham dar trebuie sa stau cu ea in pat. trecem si peste asta.

eu nu o hranesc si maninca singura si se face ca purcica.nu vrea hranita! si asta de 4 ani vrea sa fi e hranit!nu ii dau mincara pasata de pe a 9 luni, ce mincam noi ii dau si ei! nu bag de seama daca e pork , ii pun in fata si doar gusta de obicei. bea mai mula apa decit mincare.

am mutat si patul bebeului in alta camera desi i-am crescut pe primii doi cu mine in camera . la al treilea m-am desteptat! sau prostit? oricum is batrina si de citeva nopti de cind am mutat-o dorm si eu ca oamenii normali, fara sa ma trezesc noaptea de plins, chirait, biberoane. o sa imi fac si eu somnu de frumusete!

Dolores: unele femei nu ramin insarcinate din cauza ca alapteaza! daca ai planul asta, mai incearca nu renunta cu intarcarea. e greu stiu! trebuie sa iei ardei iute cum ar fi Jalopino (mexican) dar cu asta e greu. cel mai indicat e sa nu se atinga si sa suga efectiv de ea! cel mai bine cu legatul titelor strins si dat vina pe cineva ca a papat tzitza, o poza ceva real sa isi manifeste frustrea si sa il bata sau sa il certe. sunt pastile pt oprirea lactatiei se dau la mamele care nu vor sa alapteze, sau au pierdut copilul. principalul sa ai un tzel: acela de a ramine insarcinata eu zic ca e f bun! aceleasi sfaturi le-am mai dat cuiva de asta incerc si la tine! poate merge!lasa vecinii sa sufere.
cred ca esti satula de sfaturi! succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress daca tot te-ai mai linistit, eu vreau sa te cert putin... nu, nu cert, ca prea tare tin la tine, dar fii atenta: nu e ok sa alaptezi pana la aprox 2 ani, apoi sarcina apoi bb2 cu suptul lui cine stie cat; ma refer nu e ok pt tine. Ambii, toti copilasii au nevoie de o mamica sanatoasa nu supta la propiu si figurat de toate alea. Io ziiic... ca trebui intarcat ASAP apoi o pauza de revenire/regenerare a organismului tau apoi o mamica super sanatoasa pt bb2. N-am dreptate? Cred ca faptul ca-ti zic eu astea ar trebui sa valoreze ceva-adica inteleg cat de greu (as zice imposibil :)) e cu intarcarea, eu abia am reusit cu ziua, iar la trezire urla mai rau ca la colici, pt ca el primea o "cafeluta".
Apropo de "datul cu diverse pe sani" la mine ar avea efect invers, cred... il vad cat se enerveaza cand nu mai gaseste lapte... la noi ideal e sa nu-l vada... ce zici, facem o vacanta impreuna, ceva?

Stefany Robert nu e mancacios deloc, dar asa e constitutia lui si probabil, vb lui Simonix papa cat ii trebuie...de papat nu papa mult, dar la tot ce papa face "mmmmmm..." (adica bun)

Am vazut si o burticuta radiind de fericire in Viena frumoooosss...miami de pofta de duce + duca mi-ai facut...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh, frumoaso, si ce burtica frumoasa...a mea e mai uratica decat prima, am buricul iesit in afara deja de la inceput.. SI e mai lata in talie. Ati facut poze frumoase la VIena, mi-e dor de-o hoinareala!
Simonix mai tu ai dreptate, ca intotdeauna cu cresa, nu pot sa te am acasa sa ma convingi de fiecare data cand am gargauni???ooof/ Frumos ca v-ati vazut cu Esme, de Lorelei care i-a tras scaunul lui Robertcik ce sa mai zic...fata asta stie ce vrea de mica, am vazut-o eu ce hotarata e!!
Ylari succes succes succes. SUnteti si stresati acum cu operatiile mamelor, cu umblatul pentru casa, sunt sigura ca d-aia nu iese! Dar o sa iasa! SI Mirci scuipa mancarea..d.e fapt noi regresam, Am inceput sa ii pasez ciorba, portocalele degeaba le curat de cojita aia ca le scuipa, nu are chef sa mestece. DAr pasat mai merge. ce sa-i fac...Am si nervi, ma apuca si deprimarile, sunt si cu hormonii, cu neiesitul din casa de zile intregi
Nu mai stiu ce voiam. Presimt ca iar am insomnii diseara nu stiu ce sa mai fac...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Simona, imi pare rau de faza cu casa...tipic romanesc...cum creste interesul sau cererea, creste si pretul...pe criza asta, cand gasisera si ei un cumparator, au marit pretul si l-au speriat, si-au taiat singuri creanga...

Ylari, voiam sa-ti mai spun ca nu trebuie sa disperi...se poate si mai rau...eu am asteptat 2 ani (mi se pare ca ne-am intalnit la aspirante)...incepusem sa am probleme si cu consortul...soacra-mea devenise obsedata ca nu vreau eu sa fac copil cu fiu-sau (baiatul nu e al lui) si unde-l prindea il pisa cu asta (de asta o iubesc eu asa de mult)...dar uite ca a aparut Cristiana si i-am inchis si gura soacra-mii...(acum, nu m-ar mira sa inceapa zica de ce nu facem inca un copil, sa aiba fi-su si baiat...noroc ca mi-a interzis doctorul)

O sa apara si la voi bb2 ...sunteti tineri, aveti timp...rabdare!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput