Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Scrisesem un mesaj mai mung dar s-a pierdut. Reiau pe scurt.

Ma bucura nespus vestile de la Andra. Ce bine ca e grasunel puiutul si ca a fost asigurata ca nu sunt riscuri.

Curaj mamicilor cu dureri (la categoria asta intru si eu), cu colul scurtat sau cu analize nu foarte perfecte.

Freedelia imi pare rau de accident.

Daria mea e cu febra pe antibiotic. In rest asteptam ecografia de saptamina viitoare sa vedem cum e baietelul!

Cautind un microfon poentru Daria am vazut ca au cadita OKbaby cu 75 ron la Carrefour. Detalii aci, la pagina 9.
http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=001

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Bumbitza, bine ai venit! Esti tare draguta, te-am admirat in poze. Sa fie bebelina sanatoasa si tu la fel! Mai scrie-ne.

Am facut si eu analizele si am pe acolo niste valori cam mici, dar voi merge sapt viit.la dr.pt prenatal si o sa-mi interpreteze ea analizele.

Lindal! Sarcina usoara si bebe sa fie sanatos si sa vina la termen!
Bebelina mea s-a intors deja, dar mi-a zis dr ca e posibil sa-si mai modifice pozitia de cateva ori, ca abia la 30+ sapt vom sti cu siguranta care-i pozitia finala.

Eu n-am facut inca analizele, mi-a zis dr ca pe la 31s, cateva la sange, urina si secretie. Inca sunt in dubiu daca sa fac sau nu morfo de trim 3, dr meu a zis ca daca vreau sa fiu linistita eu pot s-o fac, dar din punctul lui de vedere e totul ok, mai ales c ala morfo de trim 2 a iesit totul bine. voi v-ati programat la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana, Ina, Castelana - multumesc de incurajari, sunt incantata ca mi-am gasit ocupatie in urmatoarele zile .

Imi pare rau ca nu se vede gentuta, e tare haioasa cu 2 nuante de verde (brotacel si verde inchis, si putin portocaliu), dar daca o fac va arat produsul final.

Ambele fustite vor fi in degrade, a Irinei maro inchis, maro deschis si alb, iar a lui Nati - maro deschis, crem si portocaliu. Abia astept sa o termin si pe asta, sa vad cum le vine.

Castelana - m-ai facut chiar curioasa cu numele, abia astept sa vad ce alegeti .

Rebiana - , dar sa stii ca aluatul ala de cozonac l-a facut masina de paine, eu doar am pus ce trebuia. L-am lasat sa creasca, am intins o foaie, am uns-o cu unt, am pus ciocolata, l-am rulat si-n tava cu el!
Masina asta de paine face toti banii, n-as fi facut in viata mea cozonac daca nu era ea.

Vio - imi pare tare rau ca ai colul scurtat.
Ce sa-ti spun, eu nu indrazneam nici sa cobor in fata blocului sa-mi iau o revista. Pe de alta parte, il avem aici pe renul lui Mos Craciun (Rebiana, marturiseste, ce alte boacane ai mai facut? ), care se tine tare si nici nu zici ca are cerclaj.

Eu zic sa stai cat mai mult la orizontala si sa te odihnesti. Nici o cutie de Nospa nu face cat odihna la orizontala (il citez pe dr meu aici).

Lindal - bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nici pe mine nu stau blugii aia bine, pe fund la fel - mi-l lateste, dar la cum arat nici ca.mi mai pasa, doar sa fie acolo ceva sa trag pe mine :)

am sa fac poze si la body, pai deja 2 sunt prea mult:), ca din spital iese doar cu unu, peste body o salopeta cu picior si bagata in sac, atata tot, restul clar ca le voi cumpara mai tarziu, azi mi.au sarit mana, dar nici atat nu aveam de gand sa iau

si zici ca.i bulbuceau ochii:)))))))))

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Erina - multa sanatate, imi pare rau ca e bolnavioara!

In legatura cu microfonul, noi am luat unul + chitara de la Carrefour - sunt intr-o cutie verde deshis cu putin albastru, dar am aruncat ambalajul, nu mai stiu de cine e facut. Noi am luat si niste tobe, tot de acelasi producator. Sunt tare haioase, fetele au fost incantate.

Freedelia - bine ca n-at patit nimic!
Normal ca tot astia sunt cu gura mare, dar macar sunteti ok...

Eu am avut o experienta exact pe invers azi: eram pe banda 1, si vroiam sa trec pe mijloc. Dau semnal, ma bag, si-l vad cu coada ochiului pe unul de pe banda 3 care facea exact acelasi lucru. Am incetinit, pt ca in situatia asta el are prioritate. El face la fel, incetineste. Mergem asa nitel (fiecare cu masina pe jumatate de banda), si pana la urma ne intoarcem amandoi in acelasi timp pe banda de pe care am plecat, el pe 3, eu pe 1, zicand probabil fiecare in gand "hai, bine, baga-te tu!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hai ca ma retrag un pic, trebuie sa ajung la parcari..ne plimba astia de vreo 3-4 luni pt un loc de parcare
Va pup si revin cu povestiri despre mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna din nou,
Castelana, gata, azi mergem la cumparaturi. Am descoperit un magazin cu de toate. Mai putin hainute de iesit afara. Dar, budy-uri, pijamalute, paturici care se fac port-bebe, carucioare, masute de infasat cu cadita si raftulete, care fie vorba intre noi e cam mare pentru spaatiul de care dispunem noi, puericultura chicco, ma rog, il astept pe Mihai si vom da iama in magazin. Sper sa nu uit cardul acasa. Haide, vii??????
Felicitari pentru bebelunul grasun si care sta bine mersi acolo la tine in burtica. Cum brodezi tu numele?

Rebiana, multumim pentru vestea asta buna.
Doamne ajuta Andra, e destul de mare bebita, poate mai creste cateva sute de grame si apoi ne cunoastem voinici.

Bordeiancavio off, colul asta ce feste ne mai joaca. Eu personal nu cred ca are legatura cu tusea, dar e doar parerea mea. Oricum stai cumintica deocamdata, repaos total, inseamna total. Adica nici la magazinul din colt. Asta pana la noi ordine .

Bumbitza, multumim de compliment, asa e, am un baiat mare si asa bun. Dureri vor fi, dar nu este chiar de speriat, totul e suportabil.

va pupic.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

erina sanatate fetitei! sa se faca bine, repede

babayangel si noua ne.a sugerat moasa sa ne luam ceva rimel, rosu pt obraz sa nu aratam ca mumia dupa aia

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - daca zici ca sunt prea multe eu ma inscriu pt body verde in dungute.
Cam in astea o s-o scot si eu din spital. Am o salopeta cu bluza mai groase, vatuite pe interior, si in sac. Daca e chiar frig o bag si in paturica. Oricum mergem cu masina nu pe jos.

Honey are un talent sa vina la mine, se suie cu doua labute pe piciorul meu sau pe canapea si face ochii mari si lasa urechile pe spate. A obeservat ea ca tine cand face fata asta si profita din plin.

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

FREEDELIA, bine ca sunteti ok cu totii,din pacate multi barbati sunt nesimtiti mai ales daca vad o femeie la volan....

VIO,mie la 2.5 cm mi-a cerclat colul si de atunci sunt la orizontala mai mult...Adica ies afara doar cand merg la control, analize sau de-astea "medicale",in rest, in casa. Acum nu zic ca stau permanent in pat, dar nici nu fac chestii care necesita efort...doar un pic de mancare,eventual spalat vase,ud florile..de-asteaEu am respectat strict indicatiile ca eram cu morcovul dupa sarcina pierduta si poate eu am exagerat cu grija,dar nici n-am fost dispusa sa-mi asum nici cel mai mic risc.Asa ca, relax, stai linistita, cel putin pana trece pericolul...

ERINA,sanatate multa fetitei

Ma bucur de vestile de la Andra,poate ne face bebe o surpriza si sta la caldurica mai mult decat se asteapta toata lumea, sa dea Dumnezeu sa fie bine.Eu stau acasa si mi-e greu,daramite Andrei, care a stat in spital...

Ramona, 31+ Briana-Maria

Mergi la inceput