Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 24
liliac1 spune:
Ioana Azi m-am gandit toata dupa-amiaza la tine!
Ma gandeam cu drag la faptul ca lucrurile marunte ne pot face viata fericita. Ma uitam cu cat entuziasm ai primit stelutele si ca erai dornica de discutii, ca ne-ai pus chiar si poze si mi-am ros unghiile de invidie cand te-am vazut ce frumoasa si zvelta poti sa fii. Te
cu mult drag!
Raluk Am incercat si eu sa vad pozele de la botezul vostru dar recunosc cu mana pe suflet ca mi-a fost imposibil deocamdata sa le analizez pe fiecare-n parte! Ma uitam cat de frumoasa ai fost si tu si Relu si Alex! Si eleganti!Tortul bestial, meniul pe masura, lume multa!! Si nu'sh de ce am un deja-vu pentru doamna blonda care e in preajma voastra tot timpul. Ori e mama ta ori soacra... Dar tare bine arata si se uita intr-un mare fel le Alex 
Petrecere in adevaratul sens al cuvantului!
In sfasit ai scapat si de etapa asta ca stiu ca te macina. De-acum nu pot decat sa sper ca Alex se va linisti... Te
cu mult drag!
Spinos subiect diversificarea...hmmmmm... Deocamdata nu ma bag.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Mai, nu ne schimba nimeni scutecul?? Ca deja e supra-plin...da pe dinafara!

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Ioana Azi m-am gandit toata dupa-amiaza la tine! Ma gandeam cu drag la faptul ca lucrurile marunte ne pot face viata fericita. Ma uitam cu cat entuziasm ai primit stelutele si ca erai dornica de discutii, ca ne-ai pus chiar si poze si mi-am ros unghiile de invidie cand te-am vazut ce frumoasa si zvelta poti sa fii. Te cu mult drag! |
nu de mult timp am realizat si eu ca trebuie savurate micile bucurii ale vietii. pe principiul nici nu stii ce putin ii trebuie unui om sa fie fericit! ma simt asa de bine acuma, nici nu-ti inchipui. m-ai facut tare fericita cu mesajul tau! multumesc

Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Mai, nu ne schimba nimeni scutecul?? Ca deja e supra-plin...da pe dinafara! ![]() ![]() ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Io io!!!!!

Ca a reusit Relu sa-l culce 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
septoct2009 spune:
Poftiti la primul capitol facut de mine la clubul scutecelor
, sper ca n-am gresit ceva...
47
raluk16
crocodana spune:
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa Înca una si ma duc! Ioana, sunt sigura ca esti bine intentionata. Doar ca asta e vârsta la care noi chiar suntem aici sa ne slujim copiii. Acum îi învatam ce e iubirea si siguranta. Peste câteva luni vom mai face un pas si îi vom învata ca sunt limite, ca exista si refuz, dar asta mai târziu, când vor pricepe ca daca spunem nu asta nu înseamna ca sunt singuri pe lume si nu îi mai iubim. Acum nu au nici memorie, nici imaginatie - daca nu vii când au nevoie, e ca si cum nu ai mai veni niciodata, traiesc într-un prezent etern. Te sarut cu drag si îmi place sa vorbesc cu tine. ![]() ------------------------------ Mamica lui Simon (19.09.2009) |
mi-a placut MAXIM expresia Prezent Etern si subscriu in totalitate !!!!
,
de
Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!