La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 247

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

grati.ela... un shlap! ai o ozi absolut minunata! cand e de laudat, laud-o! cand e de dojenit dojeneste! de ce sa nu-i spui in fata ca esti mandra de ea! stie ea deja mai bine decat iti imaginezi ca locul trei nu e pentru ea, ca nota 9 nu e suficienta, ca de mate...deja am vertij ce cap poate sa aiba... poate ca totusi ar trebui sa-i areti ca e grozava in comparatie cu alti copii! ma intreb daca nu ar fi fost un mic geniu.. ce te faceai?

eliza, principalul e ca nu mai tusheshte noaptea. asta o ajuta sa se odihneasca. daca in restul casei e diferenta de umiditate, si ea ar eo sensibilitate de la zile si nopti de tushit, e clar ca va mai tusi ca reactie la schimbarea mediului. nu cred ca e cazul de alergie. nici de astm. ca ma intrebai d epoze cu burta... nu am! daca va vine sa credeti.. una n-am facut! nu ca n-as fi vrut ci... ma gandesc ca asta o fi reflectand atitudinea mea fata de sarcina? relativ indiferenta? sa-mi fie rushine! dar pana una alta am niste draci cat casa pe domnul sot, care fie vorba intre noi e un inger nu alta, dar care face cate-o gafa cand mi-e lumea mai draga...

m-a lasat cu bandixii pe cap. cu sacha care abia respira si care a facut aerosol de urgenta, cu bruno care o tine in tipete de cand s-a trezit si nu sta la aerosolul lui, cu mine care imi pierd rabdarile cand vad ca nu vor sa manance nici lapte nici nik, cu mine care e frustrata de foame si-as manca o juma de dulap cu prostii, cu urcat copiii sus la somn si varat in pat, si tot cu mine care gafai ca un elefant dupa cursa de 100m garduri... si cu el care nici macar nu m-a anuntat ca mai sta decat cand am sunat si-am zbierat in telefon ca arunc copiii pe geam afara... si tot cu el care inca n-a sosit acasa!

nah, jar mananca! n-a facut infarct de la beleaua cu serverul, nici avc de la tensiune, dar risca sa vada spitalul cu niste oase rupte...

uuuuuuuuuuuf, mama ei de treaba...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Daca tot vorbim de pruncii mai mari : sunt in extaz !
Taman ce am primit mesaj de la doamna invatatoare , Bogdan s-a calificat la olimpiada pe sector , la matematica cu maximul de puncte- 100 , azi au dat-o. Sunt happy!
Saptamana trecuta s-a calificat si la cea de romana cu cel mai mare scor din scoala, 95 de puncte asa ca in martie emotiile sunt mari .

O zi excelenta !
Lala.


Bogdan si Andrei (27.12.2007)



My hobby




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Calin Sofia Vanessa Alexia sa fiti sanatosi, fericiti, plini de noroc si feritzi de griji!
Roli, imi pare tare rau ca sunteti in situatia asta, dar nu te lasa! Sunt convinsa ca veti reusi sa va ridicati la linia de plutire, vin ele si vremurile bune!
Grati LalaD felicitari pentru asa copilasi inteligenti! Bravo, cred ca va cresc inimile ca niste painitze!
Grati, fa bine si lauda copilul, entuziasmeaza-te de rezultatul ei, sa nu creada ca nu-i important!
Pupici clopoteilor bolnaviori
Miri
LauriciD jos palaria, pe cuvant! Esti cu adevarat OM! Vorba lui Mirika, eu nush daca m-as descurca, daca as fi in stare sa am grija asa de cineva (in afara de Thea, pt care as face orice).


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lala felicitari pt rezultatele bune ale lui Bogdan!

LauraD offf sarmanul unchi, grea si urata boala

Miri calm mami calm ca-l agiti si pe ala mic din burtic, domnu sot o fi uitat si el sa anunte la cate probl are pe capburticoasa!

Gata nu ma lasa sa ma uit in gatul ei noroc ca maine dimi vom merge la dr, azi nu i-a scazut febra aproape deloc, de mancat nimic, doar ceai bea cu litri mi-a baut intr-o ora cam 1l, bine macar ca se hidrateaza

Nemary da asa este toti am mancat zapada eu imi aduc aninte cand imi faceam "cornete" din zapada sau delicatesa cand ajungeam sa rup un turture si lingeam la el pana il terminam.burtica

Elle eu am mai vazut astfel de materiale la bricostore la metraje.Un sfat daca iti cumperi material spala-l inainte de a-l croi la o temp mai ridicata, de obicei unele mai intra la apa sa nu ai surpriza asta dupa.

Multumim tuturor fetelor pt gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Stancutza te adimir din tot sufletul pentru rabdarea si puterea pe care le ai pentru Sofiuca! Sa dea Dumnezeu si sa fie cu Sofia in ziua operatiei si sa o ajute sa fie bine si sa-i fie cat mai usor!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor va multumesc pentru gandurile bune.
Alina stiu exact ce spui...simt ca sunt la un pas de depresie si trag de mine sa nu fac pasul ...criza a intrat cu bocancii in viata noastra...sa zic ca am trecut urgent masina de pe firma pe numele maica-mii ca sa nu ma trezesc si fara asta ca am datorii la impozite pe firma... (ca aia in leasing pe firma sotului s-a dus deja pe apa sambetei)...bancile urla dupa rate .
Firma sotului e direct lovita si ea...arhitectura...ha, cine mai are nevoie de arhitecti in vremurile astea mizere?

Gratiela...ce sa mai spun de domeniul de interes...nici nu mai am pretentii, insa eu 15 ani la numar am facut doar turism si in ultimii ani, inainte sa il am pe Marc am avut chiar agentia mea...care evident intre timp nu a mai mers si am inchis-o...adica nu mai am activitate, ca n-o pot inchide din cauza de datorii la stat.
Acum trimit cv-uri in orice domeniu, dar partea proasta e ca la 38 de ani nu te mai angajeaza nimeni in orice domeniu...of...hai ca v-am impuiat capul.

Miri vin in club...nici unul nu pune gura pe nimic...murdaresc 100 de farfurii inutil...chiuveta e permanent plina, stau la cratita toata ziua si degeaba...Marc urla la culcare ca nu vrea sa doarma, la 11 noaptea vine in living ca vrea desene, Andrei urla si el sa-i tina isonul...asta de vreo saptamana incheiata...iar mie imi vine sa-mi iau campii...numai stare de urlete, rasfaturi si mofturi nu am.

Va pup si ma duc sa-mi limpezesc creierul ca m-am lamentat destul.




Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI



Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A, nu plec...am uitat ce era important.
Felicitari scolarilor nostri exceptionali Ozana si Bogdan si felicitari mamicilor pt.asa copii!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI



Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LalaD felicitari flacaului! anul trecut Ozi a luat tot premiul III pe municipiu la romana iar la mate nu a trecut de sector...a gresit o pb de 10p din neatentie si una de 15p-f.prost formulata - a fost ratata din prea multa filozofie. Sa urmaresti programa - la romana anul trecut doamna inv nu predase anumite lectii si acolo a prins-o pefata pe picior gresit. Ozi merge sambata la conc de mate Jose Marti si pe 27 are cangurul de engleza germana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:


poftiti la

248

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaaaa !!!!!
poftiti la

am reusit sa ajung la birou. URASC IARNAAAAA !!!! De cate ori ies afara si imi vine sa injur cand o pornesc voiniceste prin nameti ma gandesc la Ven si ma simt un pic mai bine stiind ca nu sunt singura persoana care uraste iarnaaaa

alaltaieri am stat 25 de minute in statia de tramvai si am reusit sa ma urc abia in al 9-lea tramvai
iari a trebuit sa merg si pe la procese asa ca am avut o groaza de drumuri de facut contact cu mijloace de transport in comun dar - mai ales - nameti si trotuare acoperite cu gheata de infruntat....
ma oftic pe mine ca sunt asa de comoda si asa de dezobisnuita sa merg pe jos si cu autobuze/metrou...
pe de alta parte... dincolo de confortul meu... fara masina nu-mi pot duce copiii la cresa/gradinita caci nu am chiar niciun mijloc de transport de acsa spre ele.... norocul meu ca a putut mama sa vina la mine asa ca de 4 zile copiii mei stau acasa cu buna lor.

asaaaaa...urasc iarna asta nesfarsita...

fetelor, ma faceti sa de laude nemeritate cred... din pacate nu prea am ce sa fac pentru unchiul meu. si nici nu am facut mare lucru pana acum... este si vremea asta afara care ma impiedica sa ma duc pe la breaza. in fine, sa nu mai vorbim de lucruri triste.

ieri nu am reusit sa intru dar m-am gandit cu drag la sarbatoritele noastre dragi:

SOFIA ELENA
La multi ani sanatosi si fericiti !!! Sa dea Domnul ca la anul pe vremea acesta sa canti alturi de invitatii tai "La multi ani", !!!!

ALEXIA IOANA

La multi ani sanatosi si fericiti printesa frumoasa !!!!

LA multi ani si celorlati clopotei sarbatoriti ieri
CALIN ALEXANDRU
VANESSA

Eladeea, imi plac ambele nume si filip si dominic !!!

Ellenuta, saraca de tine si scumpa de anna cum vrea ea numai in brate si sa stea si in pozitie verticala sa vada tot...

rasfoiesc pozele de la party.... ce petrecere frumoasa...ce frumoasa este evita! ce frumos este imbracata!!!
harnicutza de eva... tot cu mopul in mana... nu am stiut ca exista set de curatenie de jucarie... hmmmm, cred ca i-ar placea si fii-mei...
ce frumos au dansat, au facut trenuletul... tatal tau a fost responsabilul cu entartaiment-ul ??
ce bine a aratat tortul ? a fost la fel de bun ca alea pe care le faci tu ?
eu m-am hotarat sa-i fac eu tortuletul... ma rog, o sa fac canmtitate dubla ca sa coc foile de blat in tava dreptunghiulara ca sa-mi iasa si mie mare

revin





Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput