La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 247

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna, am dat un ochi sa citesc, si... raspund in graba in suturi de jeremy si hipoglicemii de-ale lu' mama.

1. RLC_SANDOR: iaca, daca e cineva cine t eintelege mai bine cu glicemia, aia sunt eu. primul sfat si gand e: nu panica! chiar daca e sa ajungi la insulina, cu toata ioncapatsanarea si invershunarea de care am fost in stare sa n-o iau, sa stii ca-ti poate usura viata si face ultimele saptamani de sarcina mai luminoase! eu iau insuline de pe 14 si ce pot sa-ti spun e ca nu doare, nu te conditioneaza extraordinar si nici nu iti complica viata. dar iti ia uns tres cu mana cand e vorba de glicemii sarite dupa mancare! deci daca o primesti, in loc sa risipesti energie sa te opui, foloseste energia aia ca sa te bucuri de burtica chiar si cu o intepatura pe zi! pusici multi multi adunati la gramada!

VEN, la multi ani, multi fericiti si productivi, sa fii rasfatata mereud e muschetarii tai si sa-ti faci meseria cu drag de ea! mai rar oameni ca tine!

NATALIA S, mie mi-a ramas fraza pe ochi ca au cazut din telescaun... cred ca a suferit Ana zdravan:( oooof, sa dea domnul sa suport ghipsul atata si sa nu lase sechele!

EREENA, ultimul lucru pentru care ar trebui sa-ti faci griji... e vorbitul. la ce copil extraordinar e matei, sunt convinsa ca nu e interesat sa spuna prea multe atata vreme cat se face inteles pe alte cai. isi va da drumul oricum si cu mana pe inima.... nu cred ca m-as duce l nici un specialist in locul tau:)

RAMONA B, spor la toceala:) sau portofoliu si sa-ti iasa planul cu cursul!

NEMARY... obligatoriu scaun pentru daria!!!!! bruno e inca si numai ins caund emashina!

ROLI, multumesc de incurajari! drept, inca un pic, dar pe ultima 100 de m... era sa-mi cada gramada. zau ca nu ma mai tin balamalele!!!!

CODRUTAA, iarta-mi curiozitatea, daca gandul s-o stii departe te deprima intr-atat, de ce nu o dai totusi la gradi/cresa? sunt convinsa ca se gaseste una particulara de treaba si daca nu e toata cresa macar o educatoare care "stimulata" putin, daca nu altfel, se va ocupa cum trebuie de clopotel. eu nu stau pe ganduri o secunda cand e sa aleg intre o suferinta continua si si una episodica<. curaj, intr-un fel sau altul se rezolva!

ELLE.. cine e sef, sef sa fie si in sant:))) si daca ai uitat cum e sa petreci... si ti-ai iesit din ritm, doi copii mici acasa nu te ajuta:)))repede sigur nu repeti figura, dar te admir si te felicit ca ai indraznit! poze cu evita star inca n-am vazut dar ma redresez eu:)

ANJELIQUE si sacha bea apa, si bea mult. dar din varii forme de recipiente. insa in comparatie cu bruno bea mult mai mult. lapte seara/dimi 280 si apa peste zi de face pampershii varza.

IRLANDEZA, eu cred ca n-am inteles bine, de cate ori beati lapte pe zi? la fiecare masa? sau am citit aiurea?

LAURA D, pupici, asa ca te gandesti la noi:)

ALINUSH de PLUSH, rara avis, vino si spune!

ELIZA, vreau si eu linkul cu poze pliz pliz pliz:)

GRATI;ELA, te-ai suparat pe noi cumva si noi nu stim?

DARENE, intri pt felicitari dar prea multe... nu vreis a ne zici. ori esti secretoasa, ori il tii pe Khalid doar pentru tine ca o comoara scumpa ce e el:)

HONEY, tu ziceai de biberon ca nu l-ai scos. nu tre sa-ti pui cenusha in cap:))) bruno, la venerabila varsta de 4 ani isi bea laptele cu cioco numai si numai si absolut doar din biberon si n-are nik:))) si nici nu simt ca asta i-ar stirbi din demnitate sau i-ar sifona imaginea de sine:)))

DANYBV, cum mai e zi-ne despre mariuca ta! nu fi asa retinuta!

si inainte sa-mi inchida sacha calculatorul:

LA MULTI ANI! bebe EMIR CONRAD! mama ta te tine ascuns ca pe o comoara d epret, si ea se tine departe de noi, dar iti dorim sa ai un viitor cel putin pe atat de impozant pe cat numele pe care-l porti si care-ti sade atat de bine!

LA MULTI ANI! CARLA, MATEI si ANDREI! multa dragoste, sanatate, fericire si rasfat!

v-as povesti despre noi. dar v-s depresa. mai bine tac. cu titlu informativ... azi s-a pierdut Bruno in doua magazine... in Baby2000 - magazin cat un Profi- si in IKEA.... in sfanta zi de sambata, la vreme de amiaz, ca nu ai loc de aruncat un ac in lume si in forfota...am trait cele mai cumplite 15 minute din viata mea. si totul s-a petrecut pret de 5 secunde cat ne-am asezat pe o canapea sa vedem daca ne-ar conveni la inaltime. si dus a fost.......

pupizauri, revin dupa ce pleaca mama

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Serban Andrei
Carla Alexia
Andrei
Conrad
Matei

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

uff! am sters tot!
Miri, cu scuze dar desi am citit zilnic nu am avut star5e sa scriu. poate si pt ca as fi vorbit mai mult de Ozi.
acum ca m+am pornit: Dudu vorbeste! surprinzator azi a facut si prima propozitie: pap cucuca (ciocolata)! e inca limba duduita dar merge...e inca un slabut 11kg/86cm, face rele non stop...a devenit interesat de Lego, de masinute...Ozi ii citeste de zor si el...doarme fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Miri, multumesc pentru gandul bun. Le-am tot cantarit si noi si am decis ca e mai bine asa pentru ea. La o cresa particulara e prea scump pentru noi acum, iar la una de stat sincer nici nu am incercat, nu ma incanta ideea si nici conditiile (sa nu se supere mamicile care au copii la cresa - e un pitic al meu). Iar din toamna vrem sa o dam la gradi si ar insemna sa stea cateva luni la cresa si apoi iar sa treaca prin perioada de adaptare la gradi. In sufletul meu, sper ca va fi doar problema mea, nu si a Alexiei. Desi logic, mi se pare ca e o decizie buna, totusi sunt tare trista. Cine sa ma mai inteleaga si pe mine?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Raluca, curaj, mami, sa o scoti la capat cu glicemiile. In rest, bine ca sunteti bine cu totii.

Natalia, un gand bun pentru Ana sportiva, sa treaca usor peste perioada cu ghipsul. Ce ghinion!

Elle, super petrecere, super sarbatorita, super invitati (mi-au placut pozele cu toti copiii) si super parinti si surioara! cat despre lipsa ta de somn...Iti doresc o noapte linistita. Iar cu seful - tu ce iti doresti? Sa primesti o super oferta si sa te intorci la job? Daca da - si eu iti doresc asta!

Grati, bravo micului vorbaret. Peste cateva luni iti va face, probabil capul calendar cu povestile retinute de pe acum si povestite atunci.

Nemary, si eu zic ca si fetele, musai scaun de masina! Noi avem unul valabil pana la 30kg. A fost mai scump dar va fi bun si cand va merge la scoala, adaptat adecvat.

Ereena, bine ati revenit acasa. Micutul tau sigur va turui in curand. daca esti foarte stresata, poate o discutie cu pediatrul te va linisti!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri, multumesc de raspuns. Chiar ca ne-ati uitat ai fost singura care m-a bagat in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Miri, multumesc de raspuns. Chiar ca ne-ati uitat ai fost singura care m-a bagat in seama



Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea



zicolorata - despre mine si puiul meu
Valul pictat- poze


Kriss nu e ca v-am uitat doar ca eu personal habar nu am ce sa iti raspund la dilema ta. Andrei e la polul opus...daca bea 30 -50 ml de apa pe zi . Nu ceai, nu suc. Doar lapte cu cereale.
Decat sa iti faci ganduri mai bine ii faci o glicemie intr-o dimineata.

O zi excelenta !
Lala.


Bogdan si Andrei (27.12.2007)



My hobby




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Darene sa fii mereu fericita si inconjurata de cei dragi!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miri acum bea 100-150 ml inainte de somnul de pranz si 280 ml seara la culcare. Dar inainte bea 280 ml dimineata, la pranz si seara. Cand nu manca , mai primea in plus. Acum, chiar daca nu mananca nu mai primeste supliment.



ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Iannis Cristian !

Sa cresti mare,sa fii sanatos si fericit !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007


Mergi la inceput