North America: Moarte Kilogramelor (3)
Raspunsuri - Pagina 8
maru spune:
ieri am pacatuit sever cu ceva soric de pe pulpa de porc pusa in cuptor cu niste fasole (ana, tu esti de vina)
azi ma autoflagelez cu o zi de fructe!!!
fetelor, ati disparut asa de repede? pana aci a tinut rezolutia?
pana nu scot biciul, toata lumea la apel si marturisirea!
pitilache spune:
Marule, acum daca am intrat in hora, joc pana la capat, adica pana ajung la cat mi-am propus.
Asa ca eu sunt pe aici dar nu prea am ce sa spun. Marti am facut o ora de inot cu fiu-meu. A fost super, refreshing. Mi-ar place sa pot ajunge in fiecare zi, dar asta-i mai greu, din pacate.
Iar cu mancarea, cam acelasi meniu. Zero fainoase, zero zahar, cat mai putini carbohidrati.
simi spune:
Raportez si eu... cu toate ca nu prea am ce!
Incerc sa ma tin pe pozitii, nu maninc nimic dupa 6 seara, numai ca nu se vede inca nimic. Dar mergem inainte!
La capitotul pacate: ieri am primit o cutie cu bomboane de ciocolata de la un pacient si am infulecat doua pe nerasuflate Erau asa de bune! (si ma mai mir ca nu-mi scade posteriorul...)
buflea spune:
Si eu am sfeclit-o ...acum. eram in sugar craving si asa ca am bagat 1/2 de bagel cu stafide cu unt si cu jelly . Acum mi-e bine si imi vine sa-l vomit. Fetele, am facut 1200 ?
simi spune:
marule apropos de "atit a tinut rezolutia"
Am o colega care merge zilnic la gym (nu exagerez, din 365 de zile intr-un an, ea merge cam 350) si-mi spunea ca in fiecare an, in ianuarie, gym-ul e plin ochi, n-ai unde sa pui piciorul. Dupa doua saptamini...se elibereaza brusc. Atit tine rezolutia (si vinovatia). Si mai zicea ca in fiecare an apar mereu aceleasi fetze, deja ii cunoaste pe cei cu "rezolutia"!
columbiana spune:
haha, eu azi incep sportul+ alte la Carrefour Multisport; sper sa se retraga valul primelor doua saptamini:))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
maru spune:
eu am zis ca stau numai in fructe azi, dar iar m-am scapat la chinezi, si am venit cu sacosele tepene, cand am ajuns in birou, m-a luat tremuratul de foame. Asa ca am bagat jumate de castron de fasolica, orez si carnitza de porc fara plic de grasime.
Mama ei de vointa!
eu inca votez cu Zumba!
delphin spune:
Aoleu maru-le imi ploua in gura grav! Mancarea mea preferata e chinezeasca...nu m-as supara daca as putea manca zilnic
Si sotul la fe! can e de sarbatorit ceva e chinezesc! Anul trecut de revelion am comanat la resto chinezesc, caci aici nu e revelion si aia lucrau normal si faceau livrari acasa la fel e normal..adica zi obisnuita pt. ei.
La apel nimic nou..azi iar duminica aici iar m-am "porcit"
asa se intampla cand sotul mananca acasa..trebuie sa fac si sa mananc cu el. Plus ca dimi cica merge sa cumpere petit dej si vine si cu desertul pt. masa de pranz
Si maine are liber!
Pe mine rezolutia ma mai tine, continui cu alergatul..am marit ratia 56' adica vreo 9 km. Doamne'ajuta sa ma tina cat mai mult!
Nu stiu daca am slabit, nu am canta..iar hainele parca stau la fel pe mine
Curaj tuturor!
cge spune:
Si eu am pacatuit la pranz, am fost la resto sa ma serbez cu echipa pentru luni.
Mi-au platit consumatia, si pe deasupra mi-au luat brownie cu inghetata si artificie.
Frumos din partea lor si rau ptr regimul meu.
Si eu m-am mai apucat de o cura anul trecut pe vremea asta, si m-a tinut pana prin mai. Dar nu a fost asa drastica, ca si cea de acum.
Acum nu renunt
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005