North America: Moarte Kilogramelor (3)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona J spune:
Arminad, chiar am vazut numele tau si m-am gindit ca nu stiu ce cauti pe aici. On your way out ia-o si pe Sinzi.
Donia, ma bucur ca-ti place. Da-i o sansa citeva saptamini, sa vezi ca te obisnuiesti sa notezi si vei vedea si rezultate. Ai vazut ca e si o sectiune interesanta pentru workouts?
cge spune:
Ruxij, "La Multi Ani !!", sa ti se indeplineasca toate visele.
Esti capricoarna ca si mine (eu sunt pe 18 ian)
O zi buna fara abateri,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
buflea spune:
Ramona, m-am inscris pe spark, ala de calorii nu ala de barbati
Introbaga-ma si pe mine acolo la clubul tau. Am nick-ul Buflea si vreau si link-ul.
Eu am ramas cu pound-ul ala pierdut si atat. In weekend m-a pus barbatul sa fac cartofi prajiti si am mancat si eu unul.
Ramona J spune:
Buflea, ti-am trimis o invitatie.
Eu ii mai pacalesc pe ai mei, le fac cartofii la cuptor.
maru spune:
ok, slaba miscarea, slaba
ne uitam acu 2 seri si in sala de Zumba, si nu stiu cum, dar parca se imputinasera cucoanele
numai noi 2 in frunte scalambaindu-ne!
ramona, si eu ii zisei, cu toate indicatiile de rigoare sa ii comita la cuptor, dar ... tre sa ma duc sa
cred ca ma imbat (cu apa chioara) de bucurie cand am sa schimb zecea (adica sub 160)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru ok, slaba miscarea, slaba |
depinde, unii sunt mutulici, tac si fac. :-)) pe mine ma enerveaza titlul, imi da o energie negativa cand citesc despre "moarte". nu poa' sa fie dizolvare, evaporare in neant aka nirvana, ne despartim prieteni, sorry, I'm just not that into you, etc? lol
ia uitati ce-am mai gasit:
http://www.t-tapp.com/index.html
e si pe youtube.
m m, good, am incercat, am transpirat, fie numele lu' t-tapp laudat.
Cristina (cge), La Multi Ani si la cat mai multe kilograme sucombate.
maru spune:
pai da o idee de titlu si eu ma execut!
Ce e aia cu mutulica? Nu exista, nu e voie!
Acu, na, urmaream disperatele duminica seara si la final tipa zice: ca sa faci multelucruri in viata ai nevoie de ajutorul prietenilor: sa slabesti, sa iesi din depresie, sa iti revii dintr-o mare pierdere, si tot asa..
Acu eu stiu ca sunt disperatele, dar parca suna adevarat, nu vi se pare?