North America: Moarte Kilogramelor (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Zi neagra in calendar, m-am cantarit!!! Asa, ca de inceput de dieta! Ingrozitor!
Gata, biciul pe mine!

ruxij, La multi ani in plus si la multe kile in minus!

Fetele cu spark, trebuie sa ai cont ca sa ai acces la numaratul caloriilor?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mimitete, jur ca abia am gustat-o! diseara nici platoul nu am sa il mai gasesc...buna, am sa o repet dar tai in jumate cantitatea de zahar, ca am pus cred ca un kl de zahar la ea, fara exagerare....
eu nu am rabdarea sa stau pe sparks sa notez ce mananc...

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

ruxij, La multi ani!

Cica am mai slabit un pound in weekend.

Vroiam sa-i multumesc lui RamonaJ pt sparks, mie imi place desi am urit tot timpul sa notez ce maninc, poate pt ca e online e mai usor.

Ah, si sa va mai multumesc ca am descoperit oatmeal de la voi ca mie mi se parea terci dar am dat de maple and nuts si I'm hooked. Bine ca nu are decit 210 calorii.

Ica, mie mi-a facut foarte bine Pilates cind m-a durut spatele, mi
l-a recomandat fizioterapeuta si am luat lectii private.

maru, dar tu din prajitura aia, stii tu care nu ne dai si noua?

Voi ati folosit retete de pe sparks?

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mimitete, ma bucur ca-ti place. E chestie de obisnuinta cu notatul asta, dupa o vreme iti intra in singe.
Am facut citeva retete de pe Spark, dar nu tot ce e acolo e sanatos. Practic oricine poate trece orice reteta. Mai au si calculator, iti treci reteta ta si ei dau numarul de calorii.

Ica, la mine problema cu spatele e cronica. In crize acute m-a ajutat acupunctura, dar n-am mai fost demult. Folosesc si perna electrica, mai trece inflamatia de la caldura. Chestia e ca desi imi place sa alerg, uite ca nu pot sa ma tin de asta!
Nu fac exercitii medicale ca n-am observat sa ma ajute nici la durerea de spate, nici la slabit.

Hai Maru, ca nu-i greu sa notezi!

Donia nu stiu sigur daca poti cauta caloriile daca nu esti membru. In orice caz, e simplu sa te faci membru si merita dupa parerea mea.

Ruxij, la multi ani! Acum inapoi la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Ica, durerea mea de spate nu e cronica. M-am intepenit de vreo doua ori rau de tot si eram si in delegatie si am luat la greu anti-inflamatoare dar eu am vrut sa aflu originea durerii ca refuzam sa cred ca e de la batrinete asa ca m-am dus singura la fizio (in Montreal-West) privata of course ca nu era sa astept un an si tanti aia m-a masat, masurat,rasucit pe toate fetele si a declarat ca sint inalta (big surprise) si ca nu am deloc, dar deloc core muscles si ca de aia ma doare spatele. Eu i-am spus ca eu la sala nu ma duc ca nu-mi place si dupa ce a aflat ca fac yoga mi-a recomandat antrenoarea de Pilates ca poate de ala ma tin. Mie mi-a placut tare mult cit am facut, spatele nu ma mai doare dar daca stau mult in picioare ma doboara. Ah, am mai facut si masaje lunar timp de 5 luni cred.
Multa sanatate si sa-ti treaca cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Maru, si mie imi place tare mult zumba , eu fac martea (adica azi). Vorba ta , daca invatam sa ne miscam ca profele, sintem tari

Altfel merge bine cu slabitul si la mine, in 2 saptamini am reusit sa dau jos cele 2 kg puse la Craciun. Sa vedem daca mai departe va merge tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Salutare! Gata, m-am intors dintr-un weekend lung in Minneapolis. Nu am timp sa citesc din urma, dar felicit pe toate cele ce au slabit! La job s-au adunat 1000 de chestii cu care sunt in urma... Eu nici nu m-am mai cantarit, ca de vineri incoa' fiind in vizita, plus duminica ziua mea, nu putui tine regimul. Ba duminica s-a lasat si cu tort so... De azi inapoi pe baricade. Eu nu slabii nici sapt. trecuta decat un pound, deci trebuie sa existe o mobilizare mai serioasa din partea mea:) O saptamana buna va doresc si sporuri!

wow, La Multi Ani, Lia, cu tot ce-ti doresti tu sa se implineasca, sanatate, fericire si iubire maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Lia!!!!!

Eu slabii vreo 2 lbs...din motive de virus stomacal...mi s-a lipit burta de spate!!!
Mai am inca 4 si sunt la punct ochit...punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ramona, si eu tot cu numaratul caloriilor merg, insa mi-era lene sa-mi fac cont
Dar pana la urma mi-am facut si pot sa spun ca-mi place foarte mult! O sa fie mult mai simplu decat cu creionul si hartia si cautat info despre calorii si proteine pe diferite alte site-uri. Plus ca imi place optiunea de a introduce alimente noi, ca pot sa pun acolo ceea ce mananc eu in mod obisnuit.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc fetele! Tot ce va doriti sa vi se implineasca si voua!

Eu va anunt ca tai micul dejun, desi am zis ca nu o sa o fac, ca nu e bine ca bla bla...I know the drill...don't bother . Da' pot sa rezist mai bine pana la pranz decat sa nu mananc nimic seara, dc. mor de foame seara apoi ma arunc in frigider si "scap" oricum la 5-600 calorii si uite asa trec peste limita. Numar caloriile si prefer sa imi ramana vreo 5-600 seara in loc de 300. De fapt eu asa am slabit si in trecut. Azi un chipotle la pranz, seara o salata mica, impartita cu fi-miu, o felie de paine, paste cu shrimpi- low fat (cam 450 cal) si rasperries.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ruxij, LA MULTI ANI! Sa traiesti 100 de ani, sa fii sanatoasa si optimista mereu

Mergi la inceput