North America: Moarte Kilogramelor (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
Ruxi-LMA cu sanatate si succese anul asta-esti nascuta in aceasi zi cu fii-mea
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Salutare! Gata, m-am intors dintr-un weekend lung in Minneapolis. Nu am timp sa citesc din urma, dar felicit pe toate cele ce au slabit! La job s-au adunat 1000 de chestii cu care sunt in urma... Eu nici nu m-am mai cantarit, ca de vineri incoa' fiind in vizita, plus duminica ziua mea, nu putui tine regimul. Ba duminica s-a lasat si cu tort so... De azi inapoi pe baricade. Eu nu slabii nici sapt. trecuta decat un pound, deci trebuie sa existe o mobilizare mai serioasa din partea mea:) O saptamana buna va doresc si sporuri! |
eu inca astept tortu'
ruxij spune:
Merci Denisa! 17 Ianuarie e o zi buna pt zi de nastere:)
Maru, adica cum tu inca astepti tortul ca's cam slow?
Denisam spune:
Maru-las-o mai pe Ruxi ca e la cura, nu auzisi ca e cuminte si tie dupa ce ai slabit atata,ce-ti trebuie,stai cuminte acolo,uite iti trimit o para, vrei?
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
maru spune:
citat din mesajul lui ruxij Merci Denisa! 17 Ianuarie e o zi buna pt zi de nastere:) Maru, adica cum tu inca astepti tortul ca's cam slow? |
pai cum, aniversare fara tort? cine a mai pomenit?
Denisam, sarut mana de para, oare merge cu o grefa, o portocala, o banana si un mar infulecati de dimineata?
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui Ramona J Mie-mi place sa alerg (babeste, cum pot eu), dar constat ca dupa doua zile m-a luat durerea de spate. Asta-i baiul la mine, am probleme mari cu spatele si ar trebui sa fac numai chestii low-impact.Olga, tu ce pilates faci? Caro, incearca Spark. Maninci orice, dar trebuie sa fii in limitele de calorii date de ei. Ajuta mult si daca ai un program de workout cit de cit. Eu nu m-am tinut de P90X, l-am incercat pe sarite. De acord ca abs e fain, in rest l-a descris bine Olga. Lume multa, oameni putini |
si care sunt astea?
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
Ramona J spune:
Ica - pilates, yoga, de-astea. Ca sa topai merge sa sari pe mingea aia mare-mare, am uitat cum ii zice. Poti folosi o mare parte din masinariile de la gym. Daca faci strength trebuie sa ai pozitie corecta si e OK. Ridici greutati intinsa pe jos, cu spatele complet lipit de podea.
Ica 1975 spune:
Ramona, eu credeam ca in program ai si ex medicale. Eu d'astea caut acum 2 in 1 - sa-mi refac spatele care-i in pioneze de sapt trecuta rau de tot si sa si slabesc
mimitete spune:
ruxij, La multi ani!
Cica am mai slabit un pound in weekend.
Vroiam sa-i multumesc lui RamonaJ pt sparks, mie imi place desi am urit tot timpul sa notez ce maninc, poate pt ca e online e mai usor.
Ah, si sa va mai multumesc ca am descoperit oatmeal de la voi ca mie mi se parea terci dar am dat de maple and nuts si I'm hooked. Bine ca nu are decit 210 calorii.
Ica, mie mi-a facut foarte bine Pilates cind m-a durut spatele, mi
l-a recomandat fizioterapeuta si am luat lectii private.
maru, dar tu din prajitura aia, stii tu care nu ne dai si noua?
Voi ati folosit retete de pe sparks?
Ica 1975 spune:
mimitele, si cu pilates te-au lasat definitiv durerile de spate? Scuze de off topic - dar unde ai fost la fizioterapie?