Forumul se misca ca un melc
Deoarece topicul precedent a fost inchis si dateaza din data de 6 (!), am deschis un alt subiect cu aceeasi tema.
Astfel :
Dragi admini, dureaza si 3 minute pana se incarca o pagina !
Deci, clic pe subforum-astept 3 minute sa apara imaginea, clic pe subiect-astept alte 3 minute sa se incarce imaginea, clic pe raspunde-astept alte 3 minute sa apara pagina....Si tot asa, de am ametit de nervi tot asteptand sa citesc si eu subiect sau sa raspund la un altul.
Dati-mi voie sa ma dau cu capul de zid.
allinta
Raspunsuri
monica70 spune:
Subscriu! Stiu ca acum cateva zile s-a anuntat ca se stie de problema si ca se rezolva.Nu mi se pare ca s-a rezolvat defel
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
marami spune:
Gresit! Melcul are viteza mai mare
once again will be next to you sis
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.[/b]
szivarvany spune:
Scriu rapid inainte sa se inchida si acest subiect.
Dragi moderatori, intelegem ca se lucreaza, ca ati inteles ca ne agitam , dar macar spuneti-ne cat va dura aproximativ sa ne calmam si noi si sa asteptam cuminti in bancutele noastre rozalii
Multumim !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !
Mindy spune:
am observat si eu ca multe subiecte de la anunturi tehnice se inchid mult prea repede...
inchisul asta de subiecte te duce cu gandul la ghiseele alea de la Fortele de munca, cand ai o problema de clarificat sau o intrebare importanta si cel de la ghiseu iti zice repede ceva sa scape de tine si apoi iti inchide perdelutza sau geamul in nas :-)
Eu cred ca merge tare incept pt ca este un trafic imens. La orele noptii in Ro, cand la mine e inca ziua - merge extrem de rapid.
Sper sa se rezolve problema.
Multumim anticipat!
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy am observat si eu ca multe subiecte de la anunturi tehnice se inchid mult prea repede... inchisul asta de subiecte te duce cu gandul la ghiseele alea de la Fortele de munca, cand ai o problema de clarificat sau o intrebare importanta si cel de la ghiseu iti zice repede ceva sa scape de tine si apoi iti inchide perdelutza sau geamul in nas :-) |
buflea spune:
Confirm si eu ca merge incet ...eu am crezut ca e de la mine, ca sta toata lumea din Romania si ocupa banda ...apoi am banuit ca poate exact dimineata la mine (adica pe la ora 16:00 a Europei) se face ceva, vreun backup in timp ce noi accesam forumul.
Orice ar fi merge incet. Gata, acum ca am apucat sa scriu, puteti sa-l inchideti
natalia_nica spune:
Uai, si eu injuram calculatorul si RDS-ul de zori Mea culpa!
Mami de Denis (17.06.2006)
monica70 spune:
Ba ca azi noapte pe la 00-01 mergea brici,dar azi ... la loc comanda
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
desprecopii spune:
stim ca avem probleme de viteza - tocmai am facut o achizitia noua pentru a inlocui un server si, dupa intalari de soft, testari si altele, urmeaza sa fie instalat alaturi de celelalte pe raft.
multumim de intelegere.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |