Forumul se misca ca un melc
Raspunsuri - Pagina 2
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii stim ca avem probleme de viteza - tocmai am facut o achizitia noua pentru a inlocui un server si, dupa intalari de soft, testari si altele, urmeaza sa fie instalat alaturi de celelalte pe raft. multumim de intelegere. |
Multumim pt lamuriri.
Asteptam.
allinta
admin spune:
Dupa o serie de negocieri, ieri am reusit sa semnam un nou contract de hosting care ne ofera spatiul sa mai adaugam servere in rack-ul nostru. Serverele sunt gata si sper ca in maxim o saptamana sa fim live! Ne pare rau ca va punem nervii si rabdarea la incercare.
In paralel lucram la o noua platforma pentru acest forum. Dar acel proect este foarte costisitor si va mai dura minim cateva luni.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
admin spune:
Pana vom instala si configura noile servere puteti accesa forumul cateva zile si la urmatorul link: http://forum2.desprecopii.com
O zi buna Echipa Desprecopii.com
kariguld spune:
eu am reformatat PC-ul , devirusare si instalarea anit-virus 2010 si merge forumul brici! de nu-mi vine sa cred!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld eu am reformatat PC-ul , devirusare si instalarea anit-virus 2010 si merge forumul brici! de nu-mi vine sa cred! |
Wow, Kariguld !
Eu nu am facut nimic din toate astea, ci am intrat pe linkul dat de admin si forumul merge struna.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
kariguld spune:
allinta, la mine era necesar. o data pe an merita si PC-ul asta ceva!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!