Fulgusori de nov-dec 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna seara,fete!!

Nu mai stiu cine intreba de ce sa scrie pe tortul de botez..noi am scris "bine ai venit pe lume si numele"

monis cuceritor zambet ti-a oferit santi..

ANDRE LMA cu intarziere mamei tale ;sa fie sanatoasa si sa se bucure cat mai mult de Chiara...

Laurairina las ca o slabesti tu ,pana la urma...bine ca poti alapta..

Rgagapie superba piesa !!!

si ca tot veni vb de kg ,eu m-am cantarit zilele trecute si mai am vreo 7 in plus fata de perioada anterioara sarcinii(vreo 63 la 170)..pana la vara le "rezolv" eu...

Am pus si eu niste poze mai noi pe noul cont creat de Ramonika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

bre, io ma car la culcare, ca vad ca am fost dintr-o data prea activa azi pe aici! ma duc..somnic usor la toate si bebeii sa fie de comitet si sa lase toate mamicile sa se odihneasca!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

DANKUTZA merci de ponturile cu vaccinurile. Nu cred ca imi fac antitetanos....eu sunt f tare impotriva vaccinurilor. Apropos studiind despre vaccinul antirubeola am aflat o chestie f interesanta: vaccinul facut la copilasi face ca acestia sa aiba imunitate cca 20 de ani astfel incat atunci cand fetitele ajung la varsta procreerii nu mai au imunitate. Asa ca e bine sa faca bolile copilariei pt ca isi imunizeaza corpul natural.

Da. Si eu am facut rubela cand eram mica si uite ca la "batranete" nu am imunitate. Daca nu imi faceam Torch-ul, habar nu aveam. Eu cred ca indiferent daca faci boala sau nu, dupa 20 de ani, nu mai ai imunitate.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lavinia, condoleante!

Alexa 75, noua ni s-a spus aici ca termometrele pt ureche si cele temporale nu sunt bune pt bebei, pt ca nu masoara corect temperatura. Recomandat e sa se ia temp. sub brat si rectal. Celelalte merg cam de la 2 ani in sus.

Alexa, ne bucuram sa te vedem pe aici. Mi-a luat-o Monis inainte. Si eu am vrut sa te intreb daca ati avut zapada in vacanta.

Camy, si Nicholas da din picioruse in cadita de ceva timp. Ii place.

Parca voiam sa mai zic ceva, dar maraie puiul.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Fetelor,azi am reusit sa fac niste achizitii (pt camera lui bb,pe care nu am reusit sa o finalizam din motive obiective-stiti voi ) de care sunt tare incantata ..am gasit un covoras "mini teren de fotbal" pe verde,normal si lustra si aplica din lemn in forma de broasca testoasa...is asa de dragute..

scz de detalii ..simteam nevoia sa va zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA daca faci painea alba o halesti una doua. Cea neagra nu creste asa mult si are coaja un pic mai tare dar e mult mai sanatoasa ca cea alba. Ai pup iu.

Mergi la inceput

LAVI sincere condoleante pt.bunic..sa va dea DD putere sa treceti cu bine peste situatie..

MONIS parca tu intrebai de descoperirea picioruselor si introducerea lor in gurita ...noi ,deocamdata ne mancam pumnisorii ..piciorusele ne multumim doar sa ni le ridicam perpendicular cu restul trupului si uneori sa le indoim spre piept...s-a intamplat de vreo doua ori sa si le prinda cu manutele ..dar ..atat..la baita dam din ele destul de viguros...

LUMI felicitari pt modificarea de program! Si noi dormim de pe la 11-12 pana dimineata la 5.30-6 sau chiar 7...si adormim singurei in patut..

Mergi la inceput

scz..m-a apucat logoreeeeaaa...se pare ca am un plus de energie in seara asta ,desi am avut o zi destul de solicitanta...aveam baita in seara asta,dar fiului meu i s-au descarcat mai repede bateriile si ..doarme bustean ,pe burta ( a avut ceva crampe)..ma intreb cand s-o trezi sa pape..ca e pozitia favorita de somnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIANY ce lapte ii dai acum lui bebitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre, la multi ani mamei tale! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput