HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris! Pufi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Petra multumeste-i lui DD ca la Lara doar atat a presusus sindromul asta si nu s-a ales si cu altele muuult mai rele, impreuna o sa o ajutati sa creasca fara complexe si sa fie sanatoasa ea ca la 18 ani se vor rezolva toate. Te pup si bucura-te de copilasii tai frumosi

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 38w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

fetele azi dau de baut! de mancat dau party mare!!!! !!! S-a nascut nora! !!! Bine ai venit EMA!!!!

37+ Yannis

Mergi la inceput

PETRA BINE CA E BINE si o sa se rezolve! Concentreaza-te pe aspectele pozitive!

37+ Yannis

Mergi la inceput

Eu ma car la baitza, spalat par, uscat, machiat, imbracat si mergem la cardiolog sa vedem ce mai aflam si de acolo…

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI CRIS D, BUN VENIT PE LUME BB EMA

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 38w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

FELICITARI CRIS.D!!! BINE AI VENIT BEBE EMA!!!

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna...amiaza!
Mare chestie cu neprevazutu' asta...agitam noaptea fetele pentru BEA iar la final scoatem cantaciosii pentru CRIS_D.

FELICITARI Cris_D. Bine ai venit bebe EMA!!! Sa fiti amandoua sanatoase si sa aveti o viata binecuvantata!!!

De acum...asteptam vestile mari de la Bea.
Mai scoatem cateva fete si pentru ea ca sa treaca repede si usor peste marele eveniment si sa-l cunoasca pe bebe IVAN!

HAI BEA!!!!!

PS- ma bag sa schimb si titlul capitolului, acum ca a nascut cris_d.

39+ cu strumfita Daria-Ioana

burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

AYLIN, trebuie sa fii tare pentru bebita ta, sa poti sa o ajuti mai tarziu. Bine ca nu e mai grav, ceea ce are se poate rezolva in timp si Lara va creste o fata frumoasa si dulce. Trebuie sa ai incredere in Dumnezeu. Ti-a trimis un ingeras cuminte pt care trebuie sa il faci fericit cu optimismul si buna ta dispozitie.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

MSJ CRIS:

"Am incercat ambele titi,yum.dar ne ia somnul la mami in brate.akm speram nani,k suntem amandoua in miscare de 12 ore."

SI Bea:

Am vbt cu Bea la tel....este necajita putintel,ptr ca bb Ivan s-a razgandit...nu vrea sa iasa...a zs k dk o tine tot asa,adik fara contractii,fara nmk...vrea ceza.k sa nu mai mearga ks si apoi sa mai fie cateva alarme false...a plans putin knd au plecat sotul si ceilalti aks si a ramas singura.....

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

La urarile mele de laptic vine mesaj de la Cris: “Am incercat ambele tzitzi, yum. Dar ne ia somnu la mami in brate. Akm speram nani, k suntem amandoua in miscare d 12 ore.”

PUPAM EMA!!!!! PUPAM MAMI!!!! SOMNIC PUFOS!!!

37+ Yannis

Mergi la inceput