HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris! Pufi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

cris_mario.. nu am zis ca nu mai dau deloc pe-aci, ca nu ma pot abtine! doar ca... nu stiu daca pot sa tin pasul cu voi, si sa scriu cate 300 de mesaje pe zi sa va plictisesc, ca.. acu mi-e bine, si peste juma de ora pot sa fiu lata in pat, alba de durere! si, bietii dr nu au ce sa imi faca. sunt intre ciocan si nicovala. in afara de antispastice, singurul tratament e "cutitul". si momentan... bbTo e prioritar, nu colecistectomia . oricum, nu sperati, ca nu scapati de mine

alexutzzza... pai, vezi? daca n-ai somn? te gandesti numai la prostii. ai rabdare, draga sa ajungi acolo, si vezi tu ce si cum cu treaba c spitalele. FELICITARI PT EX.!

pana la urma ajungem toate, mai devreme sau mai tarziu la vb mea, nu?
CURAJ GAINA CA TE TAI!

38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 2 sapt. , practic... 5 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc!

nu vrem sa scapam de tineeee,ne-am invatat cu tine activa...sanatate multa si

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

palteea eu am somn si inca f bun, dar am vise f reale brrrr De multe ori am visat atat de real incat a trebuit sa intreb persoanele daca chiar s-a petrecut chestiunea x sau nu
tu cum te mai simti?

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Server-ul face figuri.
Nu te lasa sa scri la titlu decat cateva litere. Daca stergi din cele care sunt deja poti scrie. Altfel nu.

37+ Teodor AMR 9 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Buna fetelor!

In primul rand felicitari noilor mamici!

Cred ca voi scrie ditamai mesajul, si asta multumita unei colege de-a noastra de odisee, care a reusit sa ma lamureasca despre ce e vorba in cazul Larei si sa ma remonteze un pic. Datorita ei sunt pe forum acum.

Eu nu sunt o persoana puternica emotional. Sunt sensibila si emotiva. Tind sa ma stresez din orice, sa fiu pesimista si sa cad psihic cand viata e dura. Nu stiti multe despre mine, dar o sa va povestesc.

Cand ne-am hotarat sa facem copii, dupa 6 luni in care nu am ramas insarcinata am dat fuga la doctor, ne-am analizat si am primit urmatoarele verdicte: nu putem avea copii pentru ca: are sotul FSH mare si nu poate procrea, spermograma dezastruoasa, eu prolactina mare, apoi eu menopauza precoce (de unde or fi scos-o????). in fine, am studiat tot ce se poate studia pe infertilitate si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie un varicocel la sotul meu care sa opreasca spermatozoizii sa isi urmeze calea. merge el la doctori, face 3 eco doppler - niciun varicocel. eu o tin pe a mea. merge la al 4lea doctor si surpriza - varicocel. dar cica nu ar fi atat de mare cat sa conteze. se opereaza si in 2 luni raman gravida. sarcina cu sangerari pe care o pierd la 26 de saptamani. nu povestesc prin ce am trecut. insa 2 luni mai tarziu raman din nou gravida, cu alma. psihic imi revin.

dupa toate astea ma hotarasc sa nu mai fiu pesimista, sa nu ma mai stresez, sa fiu convinsa ca totul va fi bine pentru ca nu are de ce sa fie altfel. dar iata....

si acum sa va spun despre ce e vorba, acum ca stiu si eu.

sindromul Poland: sindrom rar, apare sporadic fara cauza, in a 6a saptamana de sarcina. e caracterizat prin lipsa muschiului pectoral, asociat cu malformatii ale bratului, antebratului si mainii (brat scurt, degete scurte, lipite), lipsa coaste, vertebre sudate, cutie toracica malformata etc etc, malformatii ale organelor interne, inima pe dreapta si mai sunt multe, sa ajunga pentru toti. din fericire, Lara nu are malformatii ale bratului, ale mainii, nu are malformatii ale organelor interne, inima e la locul ei si are toate oasele. ii lipseste doar muschiul pectoral.
bineinteles ca dupa ce am aflat ce poate presupune sindromul ne-am panicat si a fost o usurare ca totul e ok. dar apoi iar incepi sa te intrebi de ce tu, de ce copilul tau, cu ce ai gresit, sunt atatia copii sanatosi, de ce nu ai si tu norocul altora. te uiti pe strada si vezi doar oameni normali....doare.
doctorii nu spun nimic, nici nu stiu mai nimic despre sindromul asta. toti spun: sa vedem cum evolueaza.

probabil ca va face kinetoterapie, iar pentru lipsa muschiului (asociat cu nedezvoltarea sanului) se face operatie plastica la varsta de 18 ani. pana atunci noi sa fim sanatosi...e dur pentru o fata sa aiba asa o asimetrie si mai ales un san nedezvoltat. ma gandesc la toate, la a purta maieu, decolteu, a te schimba in vestiar, a merge la mare....

vestile deci sunt bune, dar deh....stiti cum e cu depresia postpartum. ea exista si fara sa ai probleme, daramite cand bucuria iti e umbrita. asa ca eu sunt destul de cazuta psihic, desi imi dau seama ca si hormonii au un rol.

e o dualitate, constient iti dai seama ca nu e asa de grav, ca se va rezolva la 18 ani, dar inconstient te podideste plansul, te uiti la mogaldeata si ti-e mila de ea, prin ce va trece, speri sa fie puternica si sa nu fie complexata, sa nu o afecteze prea tare emotional etc. daca seamana cu mine ne-am nenorocit! sper sa semene cu sotul meu, ca atunci cu siguranta nu va avea sechele.

asta e....sper ca in timp, cand trec si modificarile hormonale, sa imi revin si psihic, sa fiu mai optimista.

bineinteles ca doar putine persoane stiu, nu as fi rezistat psihic sa le spun tuturor celor care m-au sunat sa ma felicite,sau celor de la serviciu....dar doare cand ei te felicita si tu stii ce stii.

in fine, sa nu va intristati pentru noi, vestile pe care le dau sunt bune. doar eu sunt emotional la pamant, dar o sa imi revin.

in rest, lara e blonda ca sora-sa, asteptam sa vedem ochisorii daca vor fi albastri. asa par acum. la inceput a fost leita alma, insa acum deja se vede ca e alt copil, nu mai seamana cu alma. doar aceeasi gurita.

e cumiiiinte, cum nu credeam ca poate fi un bebe, papa si doarme. dar ce mai doarme. toata ziua doarme. alma nu dormea deloc. doar tipa.

alma e dulce cu "surioara ei", o pupa si o mangaie, vrea sa ii faca baie...

alma sta tot cu soacra mea, eu sunt singura cu bebe si cu tati care vine seara tarziu. speram insa ca in primavara sa reusim sa ne mutam cu totii in casa pe care ne-am construit-o (asteptam sa binevoiasca domnii de la enel sa ne dea curent). mai avem mobila si ne putem muta. si va fi mai bine, nu voi mai fi singura, va fi si alma cu noi.

auoleu cat am scris. fetelor, va trebuie perseverenta sa cititi tot ce am balmajit eu aici incoerent.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si acum buna ziua. Ma lupt inca cu paginile dintr-o singura cifra.

Floricel, ce zice Roxi de bebe care vine?

Elefantica, am salvat reteta. Cand o sa fie cu tigara o sa fie si ea. Merci.

Ayanna_xem... foarte tare doctora ta! Indiferent ce stie (nu stie) ea, ce aparatura are (nu are), cel mai important lucru e capacitatea de convingere. Si daca tu stai linistita si nu-l stresezi pe bebe ai deja niste atuuri pe care multe dintre noi nu le avem. Cat despre masuratori... sunt pe acest site multe povesti ale unor copii bolnavi ale caror boli nu s-au descoperit la ecografe performante realizate de guru in domeniu...

Blue_flower, felicitari pentru vestile bune de la eco! Despre celule stem... doctorita de familie zicea ca nu recomanda ca nu le intelege rostul iar doctorita gineco a zis ca nu recomanda dar ca ea a recoltat si o sa recolteze din nou din cauza unui caz pe care l-a intalnit in viata ei personala, nu ca medic. Am lasat liberul arbitru sa judece... si am recoltat. Acum asteptam rezultatele.

Cris.mario, multumim ca ne tii la curent! Spor la treaba azi! Sa iasa cel mai frumos verde!

Mitumac, ! Eu am facut vaccinul fara sa am o predispozitie de a ma incadra in zona de risc. In fiecare an faceam vaccin antigripal pentru ca in urma cu multi ani am facut o gripa urata. Am vazut la TV ca are in compzitie diverse substante "toxice"... sunt atat de avizi de stiri bomba ca nu realizeaza cata lume se ghideaza dupa ce spun ei si cata lume nu intelege proportiile unei compozitii... Mai bine tac.

Cris.dogarel, nu se poate. Ema chiar vine o data cu bebe Ivan?

Curaj draguta! Suntem alaturi de tine!

Trimit mesajul sa aiba Crid.dogarel si agitatele mele.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
blue_flower felicitari ptr eco. La treaba cu epilatu subscriu! si mai ziceau si alte fete pe forum ca li s-a intamplat "minunea"
La Medlife nu ai nevoie de tampoane din alea, iti dau ei, dar daca vrei ptr acasa, am inteles ca se gasesz la farmacii sunt ceva gen absorbante ptr lauzie. Eu la Euroclinic merg cu buletinu (daca o sa fie gata), dosaru de bebe, haine de scos bebe din spital, 2 body de bebe in caz ca vreau poze artistice cu bebe la spital si nu-mi place cum ii sta lu bebe in ce ii dau aia acolo, un halat ptr mine si o camasa de noapte decente ptr primit vizitatori ca nu am idee cum arata alea ale lor, dar in principiu nu ai nevoie de nimic. Ratusca stiu ca a nascut la Medlife si a sunat inainte si i-au zis ca ii pun la dispozitie ce vrea ea.

In afara de ce ai mentionat tu, eu o sa imi mai iau o pereche de papuci, ca ieri am intrebat doc gineco si mi-a zis ca imi dau din aia de unica folosinta, de au talpa subtire, subtire, eu nu pot merge in aia...pe bune, chiar nu pot merge. Imi trebuie papuci ok. O sa ma duc sa imi iau o pereche din aia albi, de la farmacie, de poarta doctorii prin spitale, sunt super comozi, am mai avut acum cativa ani.
Si cosmeticalele mele. Cam atat. Si tati cu aparatul foto, ca il lasa in sala de operatii, sau ma rog, la intrare acolo...dar a zis ca il impacheteaza, sterilizeaza, cu masca cu tot tacamul...el vrea sa intre in sala. Daca o lesina pe acolo, la cei 1.92m pe care ii are....ma tem ca antreneaza o gramada de mese, masute si o sa fie nevoie de 5 asistente sa il scoata afara...de abia astept sa il vad cum reactioneaza. El zice ca e tare!!! Ca nu i se intampla nimic!!! Mai vedem.

36+

Mergi la inceput

MSJ CRIS.DOGAREL:

" Ema s-a nascut la 10,3.250gr,50 cm,apgar 10.Pup all,multam!"

FELICITARI CRIS !!! BN AI VENIT EMA !!!

Mergi la inceput

MESAJ DE LA CRIS!!!

Ema s-a nascut la ora 10, 3250gr, 50cm, apgar 10. Pup all, multam!

37+ Yannis

Mergi la inceput

aylin...suntem toate alaturi de tine,sincer ma bucur ca ti-ai facut curaj ...sau mai bn zis ca ti-ai calcat pe inima si ne-ai spus noua...doar noua din cate am inteles...multa sanatate si numai bine...oriknd vrei sa te descarci suntem aici

alexutzzza....lol....amandoua odata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
blue_flower felicitari ptr eco. La treaba cu epilatu subscriu! si mai ziceau si alte fete pe forum ca li s-a intamplat "minunea"
La Medlife nu ai nevoie de tampoane din alea, iti dau ei, dar daca vrei ptr acasa, am inteles ca se gasesz la farmacii sunt ceva gen absorbante ptr lauzie. Eu la Euroclinic merg cu buletinu (daca o sa fie gata), dosaru de bebe, haine de scos bebe din spital, 2 body de bebe in caz ca vreau poze artistice cu bebe la spital si nu-mi place cum ii sta lu bebe in ce ii dau aia acolo, un halat ptr mine si o camasa de noapte decente ptr primit vizitatori ca nu am idee cum arata alea ale lor, dar in principiu nu ai nevoie de nimic. Ratusca stiu ca a nascut la Medlife si a sunat inainte si i-au zis ca ii pun la dispozitie ce vrea ea.

In afara de ce ai mentionat tu, eu o sa imi mai iau o pereche de papuci, ca ieri am intrebat doc gineco si mi-a zis ca imi dau din aia de unica folosinta, de au talpa subtire, subtire, eu nu pot merge in aia...pe bune, chiar nu pot merge. Imi trebuie papuci ok. O sa ma duc sa imi iau o pereche din aia albi, de la farmacie, de poarta doctorii prin spitale, sunt super comozi, am mai avut acum cativa ani.
Si cosmeticalele mele. Cam atat. Si tati cu aparatul foto, ca il lasa in sala de operatii, sau ma rog, la intrare acolo...dar a zis ca il impacheteaza, sterilizeaza, cu masca cu tot tacamul...el vrea sa intre in sala. Daca o lesina pe acolo, la cei 1.92m pe care ii are....ma tem ca antreneaza o gramada de mese, masute si o sa fie nevoie de 5 asistente sa il scoata afara...de abia astept sa il vad cum reactioneaza. El zice ca e tare!!! Ca nu i se intampla nimic!!! Mai vedem.

36+

Daaaaa papuci! si eu imi iau, eu pe aia de unica folosinta nici nu pot sa ii incaltz, ma chinui mereu la control sa ii pun in picioare, da de papuci nu am zis ca nu sunt inca in bagaj si da, logic periuta de dinti astea ale mele

Eu ptr filmat si poze ma bazez pe sotz si sper eu , pe prieteni

37+ Yannis

Mergi la inceput