HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris! Pufi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am ajuns la zi cu cititul

le-am dat cate un sms fetelor...lui nicolcris si lui cris.dogarel

nicolcris mi-a raspuns: "Nu am reusit sa dorm deloc si nu mi l-au dat pe bebe si laptele inca nu a aparut.Pup"

akm fug sa pap si eu...si apoi sa ma apuc de trb...va pup si va tin la curent

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

multumim cris_mario, pentru vesti! ... pofta mare! si ai grija, nu exagera prea mult cu treaba!

mami de Marcu (04.02.2006) si 38+ cu Madalina
AMR 11 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Tocmai am vorbit cu Bea. Nu a nascut inca... i s-a dat un no spa si un diazepan, astea au redus contractiile. Dupa aia i s-a dat calciu si cica a mai mojmondit doctorul ceva doctorul pe acolo, care sa-i declanseze contractiile. I s-a spus ca spre dupa masa ar trebui sa nasca... Avea colul inchis cand a ajuns.
E vesela... si abia asteapta sa-l vada pe Ivan. I-am zis ca tot formul asteapta asta E multumita de conditiile din spital, si de faptul ca toata lumea e foarte draguta.

No, asteptam in continuare vesti...

tzontzo manager 38+
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Alexutza, eu stiu din contra, ca fructele se papa pe stomacul gol, intre mese si ca daca le papi imediat dupa alte alimente fermenteaza..
Sii...chiar contin mercur vaccinurile???

apropo de vaccin, curajoase fetele care s-au vaccinat.In primul rand mitumac, care e inca gravi...si apoi decenuela sau cristies, nu mai imi amintesc exact
eu am o retinere vis-a-vis de asta..inca mai cred ca e o testare in masa a vaccinului..cine stie..

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....11 kile cu Bombonica

LOREX, sper sa nu vorbesc prostii, eu asa stiam ca au o doza mica mica si de aia la gravide nu e recomandat nici un fel de vaccin de nici o culoare.

Cu umidificatorul nu te oftica ca eu era sa dau 6 milioane pe avent si cand nu l-am gasit am vrut d ala ca al tau ca are o prietena, dar nu i-a placut sotului look-ul. e f bun si al tau al meu are numa cu aburi reci al tau stiu ca are si cu aburi cald nu?

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetele! vad ca faceti ca fluturasii si in lipsa mea, ceea ce e f bine! in dimineata asta va servesc cu gogosi umplute cu magiun, si pudrate cu muuult zahar pudra si scortisoara!

in ordinea de pe tricou:

BRAVO NICOLE!

BRAVO VIKINGA!

HAIDE BEA! IN SFARSIT!

CURAJ CRIS! VINE EMA!

despre mine, mai nimic, in afara faptului ca fac crizele de colica din ce in ce mai dese si mai urate, iar aseara lesinam in pat de durere, chestie care mie nu mi s-a intamplat never ever... incerc sa rezist, dar... nu prea am rabdare sa fac nimic, deci nu stiu cat o sa ma vedeti pe-aici zilele astea, pana imi revin!
pupici tuturor, si multa sanatate!

38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 2 sapt. , practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Din mamicile experimentate stiti remedii sau cu ce as putea sa curat acolo sa se usuce mai repede .
????
Trebuie sa acoper cu un plasture ....????
Va intreb nu ma pricep

Va pup fetel si astept indicatii sfaturi .

Din fetele tehnice cine poate trece si la pisoiul meu 48 cm Nota 9 si nasterea a fost cu moasa nu cu doctor .

Roxana Alexandru Lucian

Nu sunt mamica inca , dar am auzit ca se da cu betadina sau spirt ALB, e un spray cu spirt alb.

37+ Yannis

Mergi la inceput

alicredo merci, nu nu mai am examene, nu sunt la facultate sau ceva de genul, sunt numa inscrisa la cursurile astea de greaca ca sa invatz limba ca in 5 sau 6..maxim 7 ani de acuma , ne vom muta la Atena si deh....trebuie. Si e pe module de A1, A2, A3, apoi B urile etc, toate nivelurile binecunoscute la limbile straine, dureaza 3 luni un modul si ptr ca am incheiat un modul, am dat examen

onitza, imi pare rau ca s-a invinetit, eu am fost norocoasa, la mine nu s-a invinetit...doar in primele 3 zile un pic vena acolo 1 cm dar nu mai rau

floricel 79, merci de incurajari ca prea m-au speriat prietenele ca doaaaareee in primele ore dupa operatie de crapi, la apendicita eu mi-am revenit f bine si usor, dar deh aveam 10 ani... tineretzea....

blue_flower felicitari ptr eco. La treaba cu epilatu subscriu! si mai ziceau si alte fete pe forum ca li s-a intamplat "minunea"
La Medlife nu ai nevoie de tampoane din alea, iti dau ei, dar daca vrei ptr acasa, am inteles ca se gasesz la farmacii sunt ceva gen absorbante ptr lauzie. Eu la Euroclinic merg cu buletinu (daca o sa fie gata), dosaru de bebe, haine de scos bebe din spital, 2 body de bebe in caz ca vreau poze artistice cu bebe la spital si nu-mi place cum ii sta lu bebe in ce ii dau aia acolo, un halat ptr mine si o camasa de noapte decente ptr primit vizitatori ca nu am idee cum arata alea ale lor, dar in principiu nu ai nevoie de nimic. Ratusca stiu ca a nascut la Medlife si a sunat inainte si i-au zis ca ii pun la dispozitie ce vrea ea.

37+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Naste siBEA!!:
"AM PLECAT LA SPITAL, CU CONTRACTII DE ASEARA DE LA 22, LA 10 MINUTE, ACUM SUNT AL NAIBII DE DUREROASE, LA 7-8'"

HAI, BEA!!!

Cris, 38 cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici

WOW! la 4??? admirabil! la datorie! felicitari Cris! multumim!

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Cris Mario ce activa esti in dimineata asta, ce ma infurii ca poti sa faci si treaba

Satulica ce dragut baietelul tau, si mie mi-e teama ca Natalia o sa vrea in patulul lui bb, nici ei nu i-a placut in patut si de la 1 an doarme pe canapea de copii, acum vom vedea, mi-e teama si cand vom iesi afara ca va vrea in carucior

Vikinga, Cristies, Decenuela ma bucur ca treceti pe aici si ne impartasiti din emotii

Fetel care ati nascut natural, ajutati-ma va rog si e mine cu niste preturi pt anestzist, moasa,asistente...

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 38w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Buna dimineata!!!! .. dupa inca o noapte alba

Felicitari Nicolcriss

Hai Bea !!! Curaj!!!
Hai Cris.D !!! Curaj!!!

Da e bataie pe data de 13 nu gluma ... se mai anunta cineva?

Elena 39+ cu Iustin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

o cafelutza....pt fete?

alexutza...cred ca azi fug in real sa-mi iau umidificatorul..e domo acolo. ms mult.

asearamai vroiam sa crasp...dar am uitat.

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

DECENULAAA! suna intai mama la magazinele astea ptr ca de ex pe 2 ianuarie in domo din real vitan il aveau expus, dar nu mai aveau in stoc, daca ajungi totusi in vitan s-ar putea sa mai aibe la TehnoMarket din Complexul Vitantis, acolo unde e si carrefour si praktiker, eu de acolo am luat. Oricum cu bebe mic, eu una ori as comanda acasa, ori as suna sa ma asigur ca au pe stoc inainte sa ma deplasez

37+ Yannis

Mergi la inceput