HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris! Pufi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mitumac...felicitari ptr vestile bune de la eco ...da?v-ati vaccinat?....eu nu cred ca m-as vaccina,desi ma ingrozesc de cate se intampla

miremia eu am facut doar o singura eco 3D/4D in rest numai 2 D...iar controale pe masa...muuuulte

gratiana si eu tot in 18 merg la dr gine la control

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Buna dimineata si de la noi.
Doamne ce de nasteri!!!! Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii deja si curaj celor ce se pregatesc.
Cand vad atata "actiune" ma apuca emotiile....ma cam sperie nasterea. Stiu ca merita tot efortul si toate durerile sa-ti vezi puiul...dar tot am o strangere de inima.

Si terminati cu bunatatile astea: ciocolata de casa si ce mai pregatiti voi pe acolo...ca glicemia mea este peste masura (111) de m-a pus d-na doctor sa o repet.

o intrebare: si-a cumparat cineva termometru de camera care masoara si umiditatea? Ca nu stiu daca am nevoie de umidificator sau dezumidificator. Picaturile care le mai gasesc pe pervazul geamului ar trebui sa-mi spuna ceva?

34+ Luca Stefan

Mergi la inceput

vikinga bn ati revenit.....ma bucur ca sunteti bn amandoua,sanatate multa si muuult laptic ..si niste poze

onitza...am patit-o si eu cu o asistenta idioata...zilele astea...tot asa mi-a spart vena....zici foarte bine tu akl despre implicarea primului copil in cresterea celui de-al doilea...exact asa voi proceda si eu

Mergi la inceput

lorex ...sa nu mai stai dupa cortina ok?...pe toate ne-au deprimat aceste triste povesti....imi pare rau k inca ai probleme cu burtica...incearca un remediu naturist..eu nu stiu ce sfat sa-ti dau ...ma bucur ca v-ati gasit nasi

chiar ma gandeam si eu knd am vazut forma majoretelor...radeam singura si apoi am dat peste postarea ta ...lol.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

hai ca nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta ...reteta de cioco de casa am luat-o de pe net ca eu nu-s de felul meu gospodina ..si pot sa spun ca a iesit demential ...normal ca nu am mai avut rabdare pana maine dimineata ...
http://www.e-retete.ro/retete/ciocolata-de-casa

in plus fata de reteta de pe pagina pe care v-am dat-o mai sus eu una am mai pus extra cacao si in siropul de zahar am adaugat stafide aurii ...cam atat

Pofta buna va urez!!!

Elena, 37+ Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic

de reteta

Mergi la inceput

roco...ma bucur ca sunteti bine ...iar cu ingrijirea buricului,ti-a raspuns mariucasara...asa stiam si eu

ayanna..este un lucru foarte bun ca esti incantata de dr ta.....si e o zi frumu 19...atunci am si eu DPN,dar februarie....

Mergi la inceput

blue_flower...sa fii happy k nu-ti mai creste parul pe picioare.....e frumoasa data 02-02-2010 ....iar la spitalele private nu cer mai nmk....stiu de la fetele care vb pe aici pe forum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

o cafelutza....pt fete?

BRAVO NICOL...BB SANATOS SI MANCACIOS!

FETELE....TRE SA FIM ACYIVE PT BEA..EA E NUMAI CU SURPRIZE. IVAN NE CAM TINE IN SUSPANS

HAI BEA, NASTERE USOARA...MAI AI ASA PUTIN!!!!!!!!!!

NOI am dormit si am fost f cuminti....momentan merger sab simplexul....ne-a cazut in sf si buricul...si in sfarsit am incercat si io sa-mi aduc aminte cum e sa dormi pe burta...
acu papam iar io scriu cu stanga...asa ca scuze pt greseli.

alexutza...cred ca azi fug in real sa-mi iau umidificatorul..e domo acolo. ms mult.

asearamai vroiam sa crasp...dar am uitat.

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

ma bucur ca da rezultate saab,si ca nu il supara pe bb foarte tare colicii...cafeaua e binevenita ....abia astept sa dorm si eu pe burtaa ...si akm faceti masaj adevarat nu ,daca nu mai aveti buric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

HAI CRIS D

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 38w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

am ajuns la zi cu cititul

le-am dat cate un sms fetelor...lui nicolcris si lui cris.dogarel

nicolcris mi-a raspuns: "Nu am reusit sa dorm deloc si nu mi l-au dat pe bebe si laptele inca nu a aparut.Pup"

akm fug sa pap si eu...si apoi sa ma apuc de trb...va pup si va tin la curent

Mergi la inceput