Gravidute&Mamici de IASI (110)
Raspunsuri - Pagina 8
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 ella, precedenta, la fel ca si alocatia pe febr.o sa iti dea si echivalentul a 2 zile din indemniz.si alocatie.. Cristina si Alessia Stefana Poze noi Bazar SEBI! |
Kriss multumesc mult,nu stiam daca mai iau ceva bani in februarie cind merg la munca;caci la serviciu banuti o sa iau pe la sfirsitul lunii cred(se da avans si lichidare)...si e cam greu...
Iulia multumim de cafea

Noi suntem un pic mucuoase(amindoua)si Bia tuseste putin,ii fac aerosoli si ia dat pediatra ceva tratament pt tuse,muci...imunitate;tb sa ne facem bine caci se apropie petrecerea de 2 ani.
O zi frumuoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
alynta27 spune:
Salutare!
Daniela10.......................sarcina usoara si sa mergeti sanatoase pana la capat! La ce medic mergi?!
Ella..........a trecut repede! Acusica revii la munca! Sanatate!
Ani...............ce partener fidel de sanius!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Salut
fetelor ce imi puteti spune despre imunoglobulina asta...cumatra meaare nevoie prin martie si nu stie ce sa cumpere...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
iulia-stefy spune:
Ani, si noi tot la zapada... e jale... abia o scot din nametii de zapada... e cu muci, dar tot in zapada sta... abia am adus-o acasa.... Pur si simplu se tavaleste in zapada.. si nu oriunde ci unde-i zapada mai mare....
Ella, multa sanatate la amandoua....
alynta27 spune:
Byu..................despre ce vorbesti mai exact?! dACA E VORBA DE gAMAGLOBULINA care se face in cazul rH-ului negativ al mamei, mie mi l-a facut in maternitate gratuit, dupa ce am nascut! In timpul sarcinii nu a fost necesar sa fac ( s-a vazut din analize)!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna dimineata
poftiti la 
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
vanessa80 spune:
Multumesc pt
.
Fetelor a mai patit cineva ca in sapt 14 sa verse mai mult decat in primul trimestru? Eu am avut ieri o zi f grea. Pe la pranz am inceput sa vomit f mult si am avut crampe musculare abdominale si ameteli. M-am si speriat nu cumva sa il deranjez pe Junior. Abia aseara am reusit sa mananc putin si sa beau apa. Azi dimineata iar am varsat, dar mai putin. Oricum imi e foarte greata si cred ca in curand o sa vars iar...
Nu suport nici macar sa beau o gurita de apa, de mancat nici nu se pune problema.
Sper sa imi revin cat mai repede.
14+
btz_ovi spune:
Da,si eu am mai patit asa in ultimele 2 saptamani..in general de la peste si morcov mi se face rau,dureri de cap ingrizotiare,ameteli,dureri de burta,crampe si pana nu vomit nu imi revin.Dr mea a zis k e ceva normal pana se misca bebe..asa k don't worry.Ia si mananca ceva acritura,eu asa imi revin![]()
14+
Viitoare mamica fericita

La multi ani, Vanessa Maria!