Gravidute&Mamici de IASI (110)
Raspunsuri - Pagina 9
perl spune:
Salutare!
Multumesc pentru raspunsuri (recomandare adeverinta cezariana)
Referitor la haine de burtici - va spun de unde am gasit eu!
Pantaloni cei mai ok sunt cei de la HS Street, era un magazin in Iulius Mall, dar in ultimul timp nu l-am mai vazut si mai este de la aceeasi firma in Nicolina (peste drum de pizza Nico) -are si panataloni si bluze o gramada foarte faine.
Apoi mai sunt in Siraj vre-o 2 standuri.
In Era chiar la intrare primul magazin mai are pantaloni cu bata groasa elastica- eu mi-am luat in vara de acolo- pentru inceputul sarcinii sunt f ok.
Tot in Era dar in capat- ultimul magazin (Tako parca) are si bluze care se preteaza pentru sarcina dar si pantaloni pentru cand burtica nu-i foarte mare!
In Kaufland sunt ciorapi lungi pentru gravide.
Sutienele trebuiesc inlocuite cu bustiere elastice- sunt peste tot!
Sper sa va fie de folos info.
Perl 36+
iulia-stefy spune:
vanessa, mie medicul mi-a recomandat vitaminaC in cantitati industriale in primul trimestru. Cum simteam ca imi e greata cum bagam o jumatate de pastila sub limba... excesul de vitamina C se elimina prin urina, deci efecte nu are... Eu am baut multa apa cu lamaie, portocale.... si stii de la ce mai sunt greturile? de la ficat... ca trebuie sa elimine toxine pentru doua organisme, si atunci pentru ficat incearca grefa.... la mine la greturi de care spui tu ca ai avut ieri, doar cu grefa am trecut peste. Multa sanatate. Mai e putin si scapi...
perl, dar de tine nu ne spui nimic?
Restul fetelor pe unde sunteti? La sanius? Ralu, mai strig odata dupa tine....
vanessa80 spune:
IULIA_STEFY la mine problema e ca nu suport nici lamai, nici portocale si nici grefe. Mi-am pus azi vit C efervescenta in apa si m-am chinuit sa o beau. Nu stiu ce sa mai incerc sa mananc, caci nimic nu imi place. Abia am reusit sa mananc un mar si una felie paine prajita.
Sper sa imi treaca...
14+
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte ca asa am inghetat... e frigut afara...
De Inutsa mai stiti ceva?
Vanessa, eu in primul trimestru de sarcina nu am putut manca decat portocale, iaurt cu paine prajita si compot.... asta era singura mancare si de obicei seara... ziua nu prea... ca deja incepusem sa-mi fac griji ca dadeam jos din kg..... O sa fie bine, ai sa vezi, nu mai e mult....
Si o prezenta: Miha, Oana, Irina, Diana, Ralu, miharo, Nona, Teo, Daniela, Lumi, Katy... pe unde sunteti? Daca am omis pe cineva.... spuneti prezent... Cam slaba prezenta in ultima vreme...
Anilansa spune:
Buna
iulia mersi de 
da cam slaba miscarea pe aici
...
noi ieri am avut o zi plinuta sa zicem
...eu cu Darius am stat pina la 5.00 in casa - am rasturnat casa cu fundul in sus .. apoi o faceam la loc
... Darius a inceput sa stalceasca cuvinte noi.. dar smecherul intelege tot ...
la 5 a venit tati si ne-a dus la bunici si acolo a facut prapad
... Sotul sa dus la ecograf... zilele astea sa simtit mai rau si a vrut sa vada ficatul, splina, rinichii ... si altele... drept sa zic eu una am stat un pic ingrijorata ... pt analizele dar toate au iesit bine.. ficatul e un pic gras dar o sa mergem sa isi ia un regim alimentar si o sa fie bine![]()
Azi stam iar in casa
... tati are ore pina tarziu, dar poate o sa iesim la sanius dupa amiaza ... inca nu am facut programul![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
Salut!
Noi suntem bine, desi ieri am tras o sperietura zdravana ca eram in drum spre gradi cu masina si ne-a busit unul din spate. Dar s-a rezolvat, suntem bine, Andrei plange acum cand il ias de la gradi, spre mirarea mea.
numai bine tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Anilansa spune:
am vb acuma cu Inesa... sunt acasa de ieri ... a fost groaznic in spital... nu a mai intrat din cauza ca invata pt examenul de duminica ... ia scazut laptele din cauza stresului, Bia e mai bine dar tot cu antibiotic o trateaza ... e un pic dezidratata dar spera sa o puna pe picioare cat mai repede...
Pt Bia si Inesa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Lacra...............multumim de cafea!
Vanessa....................LA MULTI ANI! Un bebe sanatos!
Vanessa si Btz..............trec si greturile! Cand va vedeti copii veti uita de tot greul si o sa realizati ca a meritat efortul!
Emma.................ce patanie! Mabucur ca sunteti bine!
Ani.................sanatate sotului! Stiu ca a mai avut probleme! Poate e si o predipozitie genetica!
Am copii bolnaviori! Matei a inceput pe seara cu 39.4 si la 12 noaptea a facut 40.1! Teroare.... Am sunat repede piadiatra si l-am pus pe augumentin, eurespal si colargol-picaturi nazale! Febra mare i-am scazut-o cu novocalmin supuzitor, frectie cu otet cu apa si ibalgin sirop! Au muci amandoi, galbeni! Si lui David ii dau eurespal si colargol! I-am mai dat oscilo si mai aman antibioticul! Le-am facut si aerosol cu ser sa poata respira!Cam asta e aventura noastra! Si colac peste pupaza sotul a varsat azi noapte si a facut diaree! Cred ca pe fond de stres, suparare si oboseala! Ca de obicei eu sunt in "picioare"-mama ranitilor!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
vanessa80 spune:
Eu rezist eroic pe baricade.
Aseara am reusit si am mancat niste piure de cartofi ( asta pe la 12 noaptea). La ora 22 dadeam la rate, dar nu prea am avut ce. Azi a trebuit sa depun niste acte la finante si am stat 4 ore la coada. Ma doare spatele...
Acum vreau sa ma intind in pat ca nu mai rezist.
Sa aveti o zi buna.
15+
Celia spune:
Inesa, sanatate multa . Succes la examen. Asteptam vestile bune despre tine si Bia de luni incolo.
Alina, sanatate copiilor si sotului. Tie multa putere sa faci fata.
Ella, sanatate multa .Cum e Bia?
Lacra, voi cum mai sunteti?
Danyelle, ce mai faceti? Ami?
Vanessa, sa treaca cat mai repede perioada asta cu greturi .
Ani, sa fie cu efect regimul pentru sot.
Emma, bine ca a fost un impact minor. Atentie sporita pe asa vreme cu asa carosabil...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009