Gravidute&Mamici de IASI (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumim!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Dastefa - am pus majoretele la incalzit, se pregatesc, duminica le scoatem la munca Eu nu am facut pauza de cafea dupa ce am nascut Beau zilnic o cafea normala si una fara cofeina.

Lacra - merci de cafea.Imi imaginez ca si Stefy e plina de nazbatii

Domi cand se supara pe mine zice ca vrea alta mama alba, eu sunt mama rosie si cand vede vre-o blonda pe strada zice ca e mama alba, "uite tati mama alba" asa ca... s-ar putea sa fiu inlocuita intr-o zi
Cand se supara pe taica-su zice ca vrea alt tata,"pe care tata il vrei?,intreb" si el zice "mai multi!" avantaj eu
Ca sa se spele pe dinti trebuie intrebat "ce culoare vrei sa iti fac dintii?" in fiecare zi e alta culoare...

Anilansa- felicitari pentru kg! Domi are 14kg.

Alynta - distractie placuta,noi mergem maine la petrecere de la 17.00 tot acolo,aa,ba nu , la moldova mall. La multe lunite Matei! Deci Domi are 2ani si 8 luni

Vanessa - cum esti?

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Mihamora........ce comic e Domi! MUltumesc! De unde o fi scos-o cu "mama rosie" caci tu nu esti nici macar rosie in obraji?! Sunt tare dulci! Al meu a inceput a lega propozitii! Ma inebuneste cu "unde e"!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Merci Alynta mama rosie cred ca vine de la personajul lui preferat "lala rosie"(care defapt e Poo) din teletoubbies. Domi ma innebuneste cu "ce incamna" adica ce inseamna, orice cuvant, orice obiect.....mama .."ce incamna mama?"...etc

am pus poze noi de anul asta aici

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buan dimineata

Poftiti la , laptic sau ceai

Noi azi suntem la program administrativ...

va dorim un wend placut

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Noi am fost la Mall, dupa ceva peripetii! Nu se deschidea masina, inghetasera incuietorile! Noroc ca avea Bogdan diverse spray-ri specifice!
Le-a placut mult piticilor! Am stat o ora, dar indeajuns/1 Daca era mai mult se plictiseau!
Mihamora.............cum se suie Domi in spatele mezinului, la fel si David! Ce draguti baieti! Cel mic are ochi frumosi! Si Domi e ochios! Fain trasul cu saniuta! CUm va impacati cu jucaria de lumini cu melodie? Merita investitia, ca am vazut si eu pe net?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
eu sunt in butoi, dar imi voi reveni eu..nu am mai intrat pe aici
suntem din nou singurele!nu mai povestesc ca va plictisesc cu "telenovela" mea de care mi s-a acrit si mie..
in curand voi face si legal asta, asa e mai bine.

cam atat..va pup si mai revin eu cand mai ies din butoi

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am vb ieri cu Inutsa-era iar in spital cu Bia -probabil a luat un virus de tura trecuta si acum a facut o diaree care a speriat-o pe mami
spera sa ii dea azi drumul ca maine are examen
dupa 2 ture de spital s-a lamurit saraca -nu mai da ea repede pe la Sf Maria

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, multumesc pentru .... Nu vreau sa te sperii, dar de acum va mai dura... la noi nici acum nu s-au terminat incercarile... Mereu ne testeaza cu cate ceva... Sunt ata de smecheri copiii astia... Noi acum ne luptam cu mancatul... A mancat singura o perioada, dar tati nu a avut rabdare cu ea, ca el se grabeste mereu si i-a dat el si domnisoara a vazut ca daca trage de timp se poate si asa... si asa tare a dat lenea in ea... ca am primit reclamatii de la cresa ca nu vrea sa manance, desi inainte de vacanta manca singura... Si doamna are dreptate... ca ar putea sa-i dea dansa, dar de acum e mare si daca ii da dansa nu ii face nici un bine, ca la gradi nu-i va da nimeni si va rabda de foame... si de cateva zile si eu ma simt la fel ca voi... ma doare sufletul cand uneori o ridic de la masa mai mult nemancata, dar am decis sa nu-i mai dam... si bine inteles, ca ne si spune ca suntem rai... Ai rabdare, cand va vorbi si iti va spune ca esti rea ca nu faci cum vrea el, atunci sa vezi cum e....
Caninii sunt cei mai durerosi... mai are putin si scapa... pana la 2 ani si jumatate ies toti si gata...

Alina, multe lunite lui Matei...

Michelle, ce scump e Domi... Stefy vrea o mama buna, cand se supara... imi spune ca sunt rea... Petrecere frumoasa... Am admirat si pozele cu cavaleri... Imi place ca Domi e mai mereu langa Mateo...
Si Mateo numai ochi dupa Domi..

Kriss, capul sus....

Inutsa, multa sanatate Biei....

dastefa, multumim de vesti... De lamurit, eu m-am lamurit de mult, dar cand e nevoie, tot mai dam pe acolo, ca n-avem incotro...
Tu cum mai esti? Numai maine nu-i poimaine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna fetelor! Eu inca ma lupt cu raceala, dar si cu greturile. Stie cineva daca pot sa fac inhalatii cu Inhalant ( amestec de plante din farmacie)? Daca stau in casa e bine, dar daca ies afara chiar si 15 min, iar nas infundat si dureri de cap. Sunt si rupta de oboseala, dar ma trezesc destul de des caci nu pot sa respir.
Va doresc duminica placuta.

14+

Mergi la inceput