Gravidute&Mamici de IASI (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

LA MULTI ANI dragelor!!!
Sa aveti un an plin de realizari personale si profesionale. Sa fiti sanatoase si voi si puii vostri si toti cei dragi voua!!!!!

Si tipic mie, va necajesc pentru ca am nevoie de sfatul vostru. Vreau sa va rog, in masura in care aveti timp si chef sa-mi dati si mie ceva detalii/recomandari referitoare la cresele din Iasi.

Puiul meu are 1 an si aproape 3 luni si as vrea din primavara sa caut o cresa in ideea de a ne acomoda treptat. Stam in Pacurari. Iar la capitolul finante situatia nu e roza deloc. Deci as prefera o cresa de stat. Doar daca interesul copilului meu o impune vom face cumva sa o dam la particular.

Astept vesti de la voi cu mare interes. Va pup si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta- asa e, e baiatul lui tati,isi ridica capul de la 2 saptamani, ma uimeste, inca nu am pus poze proaspete. Vai ce Sperietura cred ca ati tras, bine ca s-a terminat cu bine. Ce a zis David cand l-ati gasit? El nu va cauta?

Kriss - ce tare e Ale, a si inceput cu perlute, e super.

Btz ovi - si eu tot la institut am facut toxo si DT si TT la synevo, aceleasi preturi cum au zis fetele.

Dastefa - cum esti mai sta Miruna pana luni?

Lacra- multumim de intrebare, bebe mic mananca si doarme si bebe mare numai nazbatii, ca acum e si el bebe mic, asa zice toata ziua si incearca sa il imite pe Mateo si sa se alinte si vrea toata ziua in brate la taica-su. ZIce ca Doni e bebe mic si plange, se smiorcaie...eh...cam asta facem..

Vanessa - multa sanatate!

Iepurila - nu stiu ce informatii sa iti dau despre gradinite.

Am uitat sa va zic ne-am mai intalnit si cu Ella si Moldoveanca mai am putin si va intalnesc pe toate.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mihamora.............si eu ma asteptam sa-l aud plangand, dar nu! El era in recunoastere! Nu a avut cand sa ne simta lipsa ca a durat maxim 5 minute! Ce dragut e "Doni"! Daca esti plimbareata de asta te vezi cu toata lumea!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Btz ovi Synlab e prin Nicolina dar gasesti inf in cartea de tel

da cred ca Miruna va sta cumintica pana luni
ieri ma intalnesc cu dr Mihaila in Kaufland-imi zice : mai da tu nu poti sta linistita acasa,vrei sa ma chemi mai repede la spital?
am reusit printre altele sa-i mai iau ceva cadouri Dariei pt cand ma intorc acasa
Alynta vreau si eu nr lui Inutsa-vreau sa vb cu ea si nu stiu daca mai intra ea zilele astea ca-i prinsa cu examenele si cu una printesa scapata la patrulat

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... ca asa am inghetat in dimineata asta....

vanessa, incearca apa cu sare si cateva picaturi de ulei volatil la inhalatii... desfunda foarte bine caile respiratorii... Eu cu asta m-am tratat in sarcina. Atunci am folosit ulei de menta sau eucalipt... Multa sanatate.

Alina, dar v-a speriat bine....

Michelle, ma bucur ca sunteti bine. Pai sa vezi ce nazbatii face Stefy....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

lacra multumim de
eu am facut (iar) o bucata de noapte alba asa ca pica tare bine
si parca e si mai savuroasa cand ma gandesc ca urmeaza o pauza luuuunga dupa ce vine Miruna

o zi buna tuturor

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Iulia mersi de ... mersi de incurajare ... el incearca si noi ne simtim groaznic.. asta e, speram sa trecem de perioada asta mai repede
Aly ... ati tras o sperietura zdravana...

Bun ... noi ieri am fost la medicul de familie... Eu si sotul am facut vaccinulpt gripa porcina ... nu ne-a durut deloc, a fost bine,
Darius a fost si el la consultatie...a vrut doctorita sa il cantareasca dar nu il mai tinea cantarurul, la consultat e bine si a urmat partea aia mai putin placuta pt el... sa ii deschida gura... sa chinuit un pic... bun ne iese/ ne-au iesit o parte caninii si premolarii (odata)...a zis ca totusi reactioneaza bine la ce durere e ca nu urla toata ziua .
Apoi am mers la ai mei in vizita scurta si l-am pus pe cantar.. 11.900 kg --- sa zicem 11 ( ma multumesc si cu atat)
Cam atat...
Va dorim o zi buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Salutare!
Felicitari Ani pentru greutate! E bine!
Dastefa ...ai PM!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

In jur de 7 mergem la Mall cu copii, la locul de joaca! IN caz ca mai vrea cineva, ne vedem acolo! Matei azi face 8 luni si ne-aM GANDIT SA-I SCOATEM UN PIC!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Distractie placuta!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput