Gravidute&Mamici de IASI (110)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia-stefy spune:
Noi suntem pe tratament, de noaptea ce trecu. La 1.20 tusea de nu stia ce e cu ea... tuse iritativa desigur. Facem aerosoli, sirop de gat si spray pentru nas... Febra crescu doar cu doua-trei liniute peste normal... Eu sunt zombie de oboseala...
Ella, ce printesa iubareata.
Ani, multa sanatate sotului. Sigur la anul ai sa scrii si tu... E baiat destept daca il curata de coaja, ca inainte ziceai sa il dai cu coaja ca are vitamine, acum toti medicii spun sa-l dai fara coaja, ca e plina de pesticide...![]()
byu, si Stefy bazaie in week-end ca vrea la copii, dar nu am curaj sa intru in Mall, ca e plin de ... "virusi"
iulia-stefy spune:
Ani, stii ca de "gelozia" tot spuneam si eu, dar de acum o consider nebunie... ca deja sunt satula...
Ella, multa bafta. Sigur va reactiona bine Bia.
vanessa, stiu ca se fac ceva cursuri la Elena Doamna, dar nu stiu ce. A facut o colega de a mea de la job.
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
, ceiut sau laptic cald cu prajiturele. ![]()
O sa ma interesez despre cursurile prenatale ca noi am vrea sa mergem in martie sau aprilie. Tati nu vrea sa le rateze. E foarte entuziasmat si eu ma bucur ca el isi da interesul si citeste despre bebe.
Azi avem program de relax.
Va
pe toate si va doresc o duminica placuta.
16+
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 LOREX vreau si eu numele si nr de tel al croitoresei. Tu ti-ai lucrat ceva la ea? Cam ce preturi are? ![]() 16+ |
Vanessa, ai PM.
Nu mi-am facut nimic special la ea, doar retusuri dar mi s-a parut dragutza!
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:
Amir, pe la pufuleti de ce nu mai treci? ![]()
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
iulia-stefy spune:
Se pare ca desi in week-end nu a avut febra, astazi are... Nici n-am plecat bine de acasa si suna telefonul... 38.9.... ce fac? Ma intorc? Mai stau?.... Sotul are examen de la 14.00... pana atunci sta el cu ea... si apoi vedem... probabil ca plec eu acasa... Nici nu vreau sa ma gandesc.... Dupa toate discutiile de aseara.... Tusea e la ea acasa.... Mergem inainte....
Va ofer o
fierbinte si .... ma duc....
Anilansa spune:
Buna dimineata ... chiar daca se apropie ora pranzului![]()
iulia, mersi de
... sanatate multa lui Stefi
... in ceea ce priveste "gelozia" de soacra .. cred ca asta e inceputul la noi
... pina acum nu prea sa aratat ... of
Aly ce iti mai fac baietii?
moldoveanca, mariussimiuc, celia, danyella, crissintibun, tuscut, Kriss ... si celelalte mamici care nu au mai trecut pe aici
ce mai faceti? ce va fac copii?
Noi suntem bine.. in weend ... am fost la ai mei
... in rest mare lucru nu am facut... ca la ce vreme a fost
nu prea am avut chef de plimbari / iesiri pe afara ... asteptam primavara![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
Neata!
noi suntem bine. Andrei era tare somnoros cand l-am dus la gradi, stia ca tre sa plecam dar era trist si casca de mama focului. I-am zis ca o sa faca nani acolo la gradi cu copiii si a fost ok.
Saptamana usoara va dorim!
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Noi am avut un we epuizant! Matei are probleme cu dintosii! Se pregatesc incisivii de sus! Si s-a trezit micutul in 2 nopti din ora in ora si plangea tare! S-a mai potolit cu ibalgin, dar tare mila ne era de el! Tati s-a facut maiestru in a-l linisti! Am iesit sambata seara in Kaufland si am ramas cu portofelul gol!
Toate s-au scumpit, nevoile sunt aceleasi....
Lacra.........sanatate fetei! Tare greu cu bolile astea! Noi nu prea facem scene cu tuse, dar cred ca este epuizant pentru copil!
Emma........a mai cedat durerea?!
Ella........serviciu usor! Va fi bine vei vedea!
Vanessa.......odihna placuta!
Ani...............ce de-a cadouri! Se vede ca e iubit! Dar bebe 2 pe cand?! Sa nu-mi spui ca e criza!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Neata...
Am fost aseara la mol...mamaaaa ce era acolo.... nu aveai unde sa calci,am vrut sa il vada pe KIKI dar de unde ca a fugit de el de mama focului....el a preferat sa alerge pe acolo....
Mai nou copilul meu nu mai deoarme la amiaza
dar cred ca e de la masele ca am obs ca a iesit un colt mare la o masea de jos....
Intrebare...ati facut acel vaccin care se face la 30-35 de luni? ca eu tot astept sa ma sune doctora dar pauza....tre sa ii zic eu oare....ca pana acum ma suna ea si ma chema...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze