Gravidute&Mamici de IASI (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

LOREX vreau si eu numele si nr de tel al croitoresei. Tu ti-ai lucrat ceva la ea? Cam ce preturi are?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

A plecat distractia baietilor-bunicul! Matei a prins ieri acadeaua fratelui si a supt-o ceva timp! Le mai d-au la amandoi sa suga ascovit! Cel mic nu se ineaca! Si daca prinde ceva mai mare in gura-gen o bucatica de mar, para, carne o plimba prin gura pana cand "o topeste"! Baietii mei sunt mari fani peste!

Mary...............bun venit si sarcina usoara!
Mihamora..........ma chinui eu sa-l dezvat, ca dupa el ar suge toata noaptea! Cam greu dar incet, incet il dezobisnuiesc! Matteo, Dominic ce fac?! I-ai scos pe gerul asta?! Cum va mai destindeti?! Noi am cam stat acasa ca a fost imposibil de iesit!
Emma..........sper sa-ti treaca boala cu tratamentul asta! Nu am avut asa probleme, dar cred ca doare rau!
Ella.........ce draguta trebuie sa fie cand e asa iubitoare! Ai inceput serviciul?!
Ani.......ce sa-i faci?! O fi fost invidioasa ! Mi-au venit produsele! Sunt foarte incantata de ele! Deja le folosesc!

Stiti ca maine e cruce rosie in calendar?! Eu nu am chef de nimic....

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vanessa........se fac cursuri prenatale! Stiu ca sunt multe exercitii de respiratie! Se face si cu tatii! Mai sunt cursuri de ingrijire copil-baita, scutece etc! Iti spun din auzite!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Si eu am sperat dar n-a trecut usturimea nici cu asta :(!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Multumesc fetelor pentru uraru si. ella10 profita de week-end-ul asta ca vorbim si ne cunoastem luni knd incepi munca fiindca lucram la aceeasi companie, si vom fi si colege de birou .Scuze ca am uitat sa trec data nasterii. 01.09.1985. Va pup

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Multumesc fetelor pentru uraru si. ella10 profita de week-end-ul asta ca vorbim si ne cunoastem luni knd incepi munca fiindca lucram la aceeasi companie, si vom fi si colege de birou .Scuze ca am uitat sa trec data nasterii. 01.09.1985. Va pup

13+

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

Poftiti la

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Aly.. ei ai baieti mari ... Darius nu inghite bucati mari, marul il curata de coajacu dintii si da coaja pe jos, ... si multe altele... ma bucur ca iti plac produsele..., probabil ca da... am soacra geloasa ... dar nu inteleg cum un parinte poate fi gelos pe copii... ca isi iau lucruri casnice, ca nu arunca banii pe fereasta, ca nu le-am cerut niciodata nimic, ca ne descurcam singuri ( ca nu stie ca ne mai ajuta ai mei... asta e cu totul alta problema)

O prezenta facem in weendul asta????

Noi am fost asera la bunici.. parintii mei ...Darius ieri a facut 1An si JUMATATE si bineinteles ca Tatal meu ia luat cadou... o pijama, o pereche de adidasi si o maleta
Azi e sarbatoare ... deci poate imi scot sotul si copilul din casa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
Multumim de cafea Anilansa
Dupa cum bine ati citit pe aici,luni merg la serviciu sunt curioasa sa vad Bia cum va reactiona avind in vedere ca am stat tot timpul cu ea,am lasat-o la mama doar daca aveam ceva treaba prin oras,in rest a fost tot timpul cu mine;dar asta e, asta e cursul firesc al vietii nu avem ce face.
Ce a trecut timpul...
O zi frumoasa

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Si eu sunt prezenta. Multumesc pt .
Azi vreau sa fac o plimbare in Carrefoure sa ma mai uit la produse pt bebelusi.
Va doresc week-end placut.

16+

Mergi la inceput