Gravidute&Mamici de IASI (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Celia.................multumim! Andreea cum se mai simte?!
Vanessa....................nasol cu statul la coada! Greu si cu varsaturile...... Din pacate nu intotdeauna exista remedii! Ai un copil cu personalitate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Buna,
iulia-stefy ...ce sa spun de mine...eu sunt mai mult o cititoare fidela, si intervin mai rar.
Ma pregatesc pentru ultima suta de metri ....si8 de intanirea cu micuta mea! Sper sa fie totul bine!

Chiar daca nu comentez - sunt cu ochii aici!

Perl 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Si eu tot o cititoare fidela. Acum stau geana sa nu planga bebe, am zis ca o sa-mi cumpar interfon pt bebe, ca sa-l aud pe bune, nu sa sarim ca arsii cand aud diverse zgomote. In rest bebe Radu e bine, crestem, papam si san (mai putin cat are mami) si laptic completare.
Ii dau laptic NAN, ii merge bine. Nu se trezeste noaptea decat ca sa pape si cat sa il schimb. Eventual mai are chef de zambete si de leganat in brate la mami.
In schimb, tare mai plange cand il schimb si spal la fundulet... Cred ca s-a speriat putintel, poate l-am zgariat sau dreanjat cu ceva fara sa imi dau seama. Off, greu cu bebe asa mic.
Duminica implinim 2 saptamani.
Va pup pe toate, sanatate la burtici si bebici.

P.S. Pantaloni pt gravide eu mi-am luat 3 perechi de la Teba (pe Calea Chisinaului), visavi de Baumax. Cu 20 ron bucata 2 perechi si 11 ron alta pereche. Au si camasi, si hainute pt bebe (nu sunt asa de calitate, dar poate gasiti cate ceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

buna fetelor, eu dau mai rar pe-aici, recunosc...noroc ca am "trimis" copilu' pachet la bunici pentru o ora-doua...
am facut cerclaj marti....nu va spun ce emotii am avut....dar a trecut mai bine si mai repede decat ma astepta, acum ma chinui sa stau in pat (de parca as putea?) ca am niste contractii...se face ghem botzul asta mic, cam obraznicut mi se pare
cat despre drumuri...am venit ieri cu bine de la Iasi la Suceava, si era sa ne ciocnim in fata blocului in parcare, ca nu era deloc curatata si l-am chemat pe tata sa ne impinga...off
am vazut ca vorbeati de haine de gravida...eu am luat niste pantaloni super (la cum sunt lucrati, cred ca o sa-mi vina bine cel putin pana in luna a 7-a)de la un magazin de pe langa billa...ma rog, nu stiu cum se cheama strada (nu cea care duce la gara, ci una paralela cu ea), scrie pe el ceva gen "marimi S-XXXXXL si imbracaminte pt gravide", e un fel de outlet

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

amir10, am sa caut si eu magazinul de care vorbesti, ca suna prea bine!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

poftiti la
ma duc sa schimb strunful si revin

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Aly...multumim , sanatate multa baietilor si tie multa putere sa faci fata situatiei
Celia multumim

in situatia sotului.. mergem marti la medicul de fam pt regim...
azi dimineata si eu si darius ne-am trezit cam smiorcaiti... speram sa nu fie nimic grav ... iam dai INFLUCID (medicament homeopat de la varsta de 1 an pt raceala si imunitate)
noi mai avem o tura de dinti de iesit deci de ieri iar avem diaree.. ce ma bucur ca nu urla in schimb de durere musca si din perna, saltea, si pe noi... iam zis ca nu e voi dar nici un rezultat.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Vin si eu la .
Azi ma simt mai bine si chiar ma bucur caci avem program de curatenie si mancare. Asteptam musafiri...
AMIR ma bucur ca sunteti bine ( si tu si bebe Radu).
Va doresc week-end placut.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ema, dar ce sperietura... Bine ca nu ati aptit nimic... Lui Andrei o sa-i treaca, ai sa vezi... Dar vezi poate s-a schimbat ceva si nu ii place...

Alina, dar de i-a dat augmentin fara sa-l vada, fara analiza nimic? Ca daor febra tot cu nurofen si paracetamol i-o scadeai pana dimineata si dimineata sa-i fi facut niste analize? Daca e o gripa? Stii ca asta in contact cu antibioticul mai rau face? MIe in decembrie cand a facut Stefy 40.5 am tinut-o asa toata ziu si noaptea ce a urmat si a doua zi i-a facut analize si abia pe la pranz, dupa rezultate ne-a dat tratament... a zis ca e ceva viral si ca de la antibiotic la gripa la copii mici poate duce si la deces... Aveti grija cu antibioticul, ca pe termen lung efectele secundare sunt crunte... incepand cu imunitatea si terminand cu stomacul, rinichii si alte organe interne...
Multa sanatate la baieti si la sot... Ca de obicei, mama e cea care trece peste toate, oricat de greu i-ar fi

Inutsa, multa sanatate Biei si tie multa bafta.

Celia, noi tot cu ceva "muciuleti", ca sa o citez pe Stefy, dar deocamdata doar cu ei... Voi?

Ani, multa sanatate sotului. Ii trebuie un regim alimentar, dar cred ca ii va fi greu sa il tina, ca asta presupune mese regulate...

vanessa, nu se uita nimeni la tine ca esti insarcinata, eu imi aduc aminte ca o "femeie" mi-a zis, chiar la cabinet la ginecolog ca si ea a fost ca mine si nimeni nu i-a dat locul, asa ca nici ea nu mi-l da mie, desi nici nu il cerusem... si aveam 38 de saptamani si o burta.... asa ca daca noi femeile dupa ce am trecut prin asta nu le intelegem pe cele ce vin dupa noi, ce pretentie sa avem la barbati sa inteleaga? Sper ca te-au lasat durerile de spate.

perl, mai ai putin...poate dupa nastere ai sa scrii mai mult....

amir, mai creste si o sa planga din alte motive... ba de la dinti, ba o sa viseze urat... Stefy cand era asa mica, mi se parea tare cuminte... Insa acum...

emushi, multa sanatate. Magazinul Teba, acum a fost cumparat in decembrie, parca, de o alta firma si preturile nu mai sunt cele ce erau inainte, acum nu stiu cand a fost amir la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, durerile lui de dinti sunt insuportabile pentru noi. Si Stefy musca din orice... in special jucarii din cauciuc si pe noi...

vanessa, ma bucur ca esti mai bine.

Mergi la inceput