**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dani3lla, mie mi-a spus pediatra sa nu-i dau fierul pe stomacul gol ca irita. Noua ne-a zis sa-i dam o luna si azi am incheiat; il dadeam ori in gurita direct inainte de tzatza de sete, ori intr-o lingurita cu fructe spre sfarsitul mesei. KK va fi verde, ca matasea broastei. Fierul pateaza, asa ca nu il da cand e cu hainele de dus la Miru.
Yoanna, de vitamine nu stiu, eu nu am deocamdata problema asta. mananca bine.
Aseara i-am dat branzica cu dovleac placintar. Foarte rar nu a mancat tot ce i-am pregatit si pana acum nu face mofturi. Banana a inghitit-o mai greu, dar apoi am amestecat-o cu mar si-i place.
Gata, fug la invatat cat mai doarme Omuletu'.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

picky.... cum as putea eu sa ma supar pe tine??...
Va citesc constant, dar cand sa scriu... iar tipa cineva "ma-ma".. e teroare in ultima vreme.
Si ca sa ti raspind la intrebare: nu... din pacte nu am rezolvat nimic, nimic, nici cu jobu-rile nici cu restul.. e mort orasul asta.. sper sa ma tina nervii inca cateva luni sa mi vad ratele terminate si dupa... macar imi iau de o grija.. sunt in fundul butoiului cu depresie dar ce sa fac... bine ca suntem sanatosi...
Aceleasi probleme le are si fiica-mea cu urechiusa, cu datul din cap si cu pozitia capului pe o parte.. doctora mi-a spus ca e o chestie de obisnuita sa stea cu el intr-o parte , i-am facut masaj si am tot "ridicat-o", sa zic asa pret de cateva secunde de cap si i-am corectat tendoanele... acum sta bine. Iar cu urechiusa o tot curat si ii pun niste picaturi.
Iertare daca nu ma fac bine inteleasa dar am o stare de 2 lei si nu ma pot concentra...

Si ca sa va amuzati si voi.... la al meu sot i s-a pus pata pe bb2... si nu e zi sa nu pomeneasca d asta si sa ma intreba cand avem liber sa ne apucam de treaba...si dragutul de el zice " Mami, daca tot nu gasesti job, fa si tu bb2... si iti iei de o grija... macar stai acasa cu folos... si pana creste bb trece si criza..."... el uita ca am cezariana... Mi-a scos si articole de pe net cum ca se poate dupa 6 luni,... etc, etc

pup la toata lumea!!!
aaa si a mea vorbareata are in repertoriu azi.."pai-pai".. Am invatat sa batem "bravo" si palma cu tati

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

www.youtube.com/watch?v=-P1cIj5TpAo" target="_blank">bucile-s prea grele
ce parere ai cuscra?sigur noru-ta e cu capul de abea sta in picioare agatata de ceva si ea sa se ridice direct.Macar a fost baiat finut si s-a gandit ca putina mamaliga pe faianta nu e bai fata de noru-ta cu markerul rosu pe perete.Stii ca l-a fel i-am facut si eu aseara lu' al meu?(nu s-a jucat ci si-a si-a pus melodii pe noul BB)..si nu cred ca mango ala a fost de vina..mai au si ei toanele lor

emanouela lasaticum as putea sa fiu invidioasa..acusica ma pune fi-mea la respect cu un program si mai sexy ca al vostru..(sper ca nu am gura aurita)

alic de facut poze nu e problema,mai nasol e cu descarcatul lor ca rasnita asta maniveloasa de pc imi da dureri de cap,dar o parte din ele cred ca se vad in pozele astea http://picasaweb.google.ro/cris8209/DeLa7LuniInSus#5426336594779253042 in constanta e un magazin unde am gasit o gramada de jucarioare pentru baita si au si un sitte de unde poti face comanda si sunt seriosi http://vreaulareclama mascata//avertizare
yioanna da ce bine a papat azi dimineatavravo puiule deocamdata la bandita mea nu i-am dat nici un supliment,ca are sunci la greu deci,pana pe la 10 lunite are rezerve
annkkaa imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu jobulfelicitari pentru "pai-pai" si "bravo" ce tare e sotul tau..si curajos

Am avut putina treaba mai devreme in sufragerie(a venit mama cu perdeaua sa i-o tai drept ca are geamul gol la o camera)si am pus terorista in patut.Toate ok..eu taiam acolo concentrata,mama belea ochii prin casa si zice"aicea ai uitat sa stergi praful"(exact de praful ei ma durea pe mine...)si deodata tipa ca disperata,foarfeca fuge un pic stramb(ea e de vina nu eu) si se repede spre patut.Terorista mea statea in picioare si se tinea ma marginile patutului si radea de numa-numa de fapt am aflat ca ea vroia sa ajunga la caruselul de pe scaun pe care eu il scosesem sa nu mai traga de el ca disperata

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Datorita unor probleme tehnice forumul poate fi mai lent. Pana remediem problemele puteti accesa forumul si la http://forum2.desprecopii.com./
de cand a aaparut asta mere mai bine siteul
bre da ce faceti??????
Yioanna....deja ma simt mai bine....m-am hranit doar cu cafea si lapte....azi e zi de lactate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alic...vad ca ma avertizeaza ca e reclama mascataoff.. o sa iti dau PM

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Salutare..incerc sa scriu de pe contul comun sa vedem daca apare..

Am la activ o fata tare neastamparata...trage de tot ce prinde si vrea numai la mine in brate ....
Iar nu prea mi-a papat legume si sta numai cu degetelul in gurita...oare apare vreun dintisor?!

Sper sa mearga

PS; Picky sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, mamica sexy pe naiba, m-ai facut sa ma mai uit la poza sa vad ce ai vazut, haha, era bluza de acum 7 luni, si mai dadusem kg jos si se largi decolteul
Eu pot sa-ti zic cum am luat noi ca si fe, ca altfel eu nu-s de specialitate Stati f bine la kg
Mortala Miru in filmulet Trebuie sa fii cu ochii pe ea. Vladut a fost ieri intr-o secunda in picioare in scaunul de masa
Dana, cine stie, mai au si ei zile proaste, nu cred ca-i de la mango. Da, idee oricum ramane aceiasi, ca impiedica asimilarea de fe
Si eu stiu ca Ioana, ca fierul se da in timpul mesei, iar D3 cu o jumatate de ora inainte sa manance.
Ema, spor la smotru. Si pe mine ma asteapta asta in wkd. Sau ai terminat deja
Anca, ce bine ca ne-ai mai scris despre voi Felicitari pt vorbit si batut din palme Iti tin pumnii sa gasesti un job bun, sa reusiti sa treceti peste toaye greutatile si sa fiti in continuare sanatosi! Tati al vostru e foarte dragut cum vorbeste de bb 2. Al meu mi-a zis aseara ca daca ii fac 4 copii ma tine acasa toata viata
Ioana,eu nu stiu nimic despre Minevita, dar daca le-a prescris doctorul inseamna ca sunt ok. Ai sa fii surprinsa cand o sa o ia si Stefi la pas, parca o sa cad ca peste 2 luni te plangi de spate ca va plimbati de manute prin casa
Alice, cum e septilinul? cum se da?
Andreea, ai dreptate, fierul pateaza, si nu numai hainele cat si dintisorii. E de preferat sa ii spalati pe dinti dupa.
Spor la invatat! Ai reusit sa citesti ceva ceva?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, merge contul . fata maraita, eu cred ca vine dintisorul

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Gata am venit si noi de afara si l-am bagat pe pustiu' la somnul numarul 2
ema solidaritate zici?Bineeeeeeeeeee las ca vezi tu ce-l invat pe piciul tau
alic baga un ochi pe bebelusultau punct ro la jucarii pt baie poate iti vine vreo idee
yoanna stii, se zice ca procentul viciilor la o persoana ramane constant asa ca ai renuntat la cafea si la tigare inseamna ca a crescut procentul celorlalte sau ai adaugat alt viciuCalciu ii dau pentru completarea aportului de care are nevoie si cica e bine sa ia supliment de calciu in perioada cresterii dintilor sa cica mai intareste si oasele
Pai cred ca o poti spala pe pitica pt ca uite cum arata scaunelul http://www.shopmania.ro/magazin~online-articole-igiena-si-sanatate-bebelusi~produs-scaun-baie-pentru-copii~p-6060747.html
serialbastre am sa incerc sa evit sa-i patez hainutele "de duminica".Am vazut si eu pe prospect ca scrie asa si ,daca ma gandesc mai bine parca asa a zis si dr sa-i dau "la masa de dupa-amiaza" si eu am inteles inainte.De maine ii dau dupa masa sar'na
annkkaa bine ai mai venit pe la noi fatooo.Stiu ca e greu dar incearca sa nu te mai gandesti si poate gasesti timp sa intri mai des ca mai uiti de toate
cuscra mancai-as bucile alea greleFilmuletul cu bidoanele de ce-l tinusi ascuns bre?Lasa-i si ei un bidon gol nu ti-e mila de bietul copil?Sa stii ca asa face si Denis,desi din cand in cand merge bine in 4 labute dar in majoritatea cazurilor vrea direct in picioarefortosii de eiCe BB si-a luat cuscru?
anna mama pai sarna de informatii si o sa ma conformez.Calciu ii dau pana duminica si apoi incep fierul.D3 cam asa ii dau si eu 20-30 min inainte de masa....si sa-i spele pe dinti aia care au dinti ca noi ducem lipsa

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

?.$plp:lok;oimùµlopilm

Asta a scris fiica mea ...ca de 2 ori ma chinui sa scriu si eu ceva si apasa fica mea pe ESC si s-a dus totul

Na va ziceam ca inca nu am terminat de trebaluit prin casa....

Am accesat contul comun sa scriu mesaje si merge dar nu se modereaza..apar 0 mesaje si numai eu am scris 3 pana acum plus ca Miruta a scris si ea vreo 10...da degeaba ....trebuie sa iau legatura cu vreun moderator ca vad ca nu se rezolva nimic...

Pe fiica mea am pus-o in premergator acum si se loveste de tot ce prinde...Are o placere sa faca lucrul asta.

Anna vazut Vladut la 7 luni, cu un tort ...si Vladut la 9 luni cum zburda prin casa...mergea ff bine....felicitari

Cris vazut bucile goale....pai ma mamico imediat o sa o ia la alergat prin casa....

Vad ca a aparut mesajul...cum deh?!

Revin ..motiv de fiica maraita ...si are un tignal....mama..., mama...sa va spun ca acum e nervoasa ca nu poate iesi prin geamul de la usa in terasa....si se tot impinge in premergator, urla, tipa...;si nu reuseste...

Ma duc la ea ...revin mai tarziu

Mergi la inceput