**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 16
emanouela spune:
neata...

...ca trebe....
la 2 m-a trezit brotacul....avea chef de joaca si vorba....la 4 fara a adormit iar la 7, normallllllll, desteptarea.....

vreau la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
acu da semne ca ar vrea sa doarma iar eu am beut cafea deciiii, aleluia somn
Sarumana fetili pt aprecieri

Picky mi-a zis alta pediatra ce as putea sa-i iau...deci, daca ai nevoie, tipa
si eu percutez. cam mare ce-i drept dar daca era mai mica acea suzy, nu era asa de haios![]()
dana ce-i drept e foarte frumos...si am cam batut tara...si ai gasit ceva baieti????
ca eu in 34 ani de stat exclusiv acolo, nik, nik. mai, cerea bere flacaul (eram in 4 luni si ceva insarcinata)....eu nu sunt bautoare de bere da aveam niste pofte de ingurgitat acea licoare.....moamaaaaaaaa![]()
hai va
ca miorlaie de somn....mama lui de imputit
anna-mama spune:
Neata, dragele mele mamici de buburuze frumoae si destepte 
La multi ani, Serban Alexandru! Sa-ti dea dumnezeu sanatate si tot ce-i mai bun pe lume!
Dana, multumesc de cafea 
Iry
, probabil lucrusoare pt donatii poti trimite prin posta colet.
Bamsy, bun si frumos a fost tortul, multumesc
, dar mai dulce era buburuza murdara de frisca
Imi pare rau ca nu au f gemeni, imi imaginez ce ai simtit cand ai aflat de pierderea unuia.
Cum a dormit Maia, s-a facut fetita cuminte?
Cris, zic ca e putin ca s-a nascut cu 4 kg si la 5 luni avea deja 8 si ceva, apoi a inceput miscarea, a papat putin....si uite asa a slabit, apoi a mai recuprat, dar nu cine stie ce....
Picky, poate ar trebui sa mergeti si la kineto cu ea, ma gandesc ca poate e doar o obisnuinta si v-ar putea sfatui ce exercitii sa faceti cu ea 
Eu ma gandeam sa-i mai dau sa suga pana pe la 1 an jumate, dar sa vedem, daca imi face probleme cu mancarea solida o sa fac o intarcare de urgenta.
Yioanna, multumesc de reteta 
Mers repede inseamna ca la 7 luni mergea de manute http://picasaweb.google.ro/annavladut/7Luni?authkey=Gv1sRgCJ-TkKvVl5GvNQ#5385065348957137314
Si la 8 luni facea primii pasi singur http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5395783487809562738
Acum, eu daca l-am vazut ca e dornic sa mearga am considerat ca premergatorul il va incetini deoarece ii va satisface nevoile fara efort prea mare. Asa am gandit eu, dar alegerea o face fiecare parinte in functie de felul copilului.
Ema, imi pare rau ca nu a dormit flacaul 
Si acum sa strigam catalogul:Lavi, Miruta, MangaGirl, Deea, Relusha...., nu va mai insir pe toate ca va stiti, aspteptam sa semnati condica ca sunteti bine 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
anna-mama spune:
Si uitati cum mergea Vladut la 9 luni http://www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM
M-au apucat nostalgiile 
Acum a invatat sa se tarasca, pot sa-l folosesc pe post de mop, se pune be burta pe parchet si se impinge astfel incat sa alunece, iar cel mai distractiv e cand se baga sub fotoliu, veselie mare ![]()
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici![]()
cuscra..........multam de cafea
am baut eu una pe la 7:00(noru-ta e de vina)dar a ta m-a trezit de tot..
anna.........pana acuma nu i-am dat la pitica decat D3,dar pediatra m-a zis ca in jur de 9-10 luni sa-i dau fier si apoi calciu,pentru ca rezervele la pitici incep sa scada
asa ca,la tine apelez pentru dozaje![]()

bamsy.........moamaaaaaa ce as mai baga si eu mainile in tort

,gemeni
nu te necaji,poate asa a fost sa fie
uite ce dulceata de fata ai
picky...........m-am uitat mai atent la poze si totusi tind sa cred ca e de la umezeala din urechiusa![]()

yioanna...........poate o sa te tenteze macar un pic daca o sa-ti spun ca atunci cand calaresti(calul binenteles
)se formeaza o legatura puternica intre cal si calaret si e asa de placut
P.S. calul simte cand te temi,asa ca fi relaxata si bucura-te de plimbare alaturi de el,merita incercat

reby...........nu stiu ce sa zic..si eu am luat teapa de foarte multe ori
asa ca prefer sa fac donatii celor pe care-i cunosc.Inclusiv tot ce a ramas mic sau nefolosit(nou nout)de la fata,am dat pe aicea la niste sarmani cu copilasi mici![]()

yioanna........eu am bagat-o in cada mare singurica si i-am luat tot felul de jucarii
in fiecare saptamana ii iau cate ceva nou pentru la cada,de joaca si functioneaza

nici nu mai da importanta ca nu face baie cu mine
ii mai place si cum stopeste apa de la dus
rade de se prapadeste.Ideea e ca sa ai totul la indemana..sapun,samponel,prosopelul in care o scoti din apa etc. si sa fii cu ochii in patru ca au tendinta de a plonja dupa jucarii si habar n-au sa inoate![]()

emanouela............aoleuuuuu,da ce program "fain" avusesi azi noapte
sa mor daca te invidiez,cu toate ca si mandra mea a cam inceput sa chitaie de la 5 dimineata

anna...........fi-mea s-a nascut cu 3 kg si la 6 luni avea 9,5kg deja
ftumo sosoooo,TSUMOOOO...dr. a zis ca atunci cand va incepe sa mearga ioc sansa rambo sa mai puna vreun gram pe ea si o luna..asa ca eucred ca e ok.Dar daca vrei sa-ti spulberi gandul ca e vreo problema,fa-i niste analize
ce bine se tine pe picioruse la 7 luni
si ce mamica sexy
...
imi si imaginez ce distractie e pe capul lui
si ce fain e cum merge

e asa de dulce![]()

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
dani3lla spune:
alic sa-ti zic
- vigantol ii dau din a 14-a zi de viata pana la 2 ani;
-calciu Pharco ii dau de la 2 luni cate 5ml/zi timp de 10 zile pe luna pana la 1 an;
-fier ii dau acum de la 7 luni cate 5 pic/zi timp de 2 luni(cica nu prea mai e bogat laptosul meu in fier si din carne nu are cum sa si-l ia ca ar trebui sa pape 100gr de carne pe zi ca sa ii aduca aportul necesar de fier)
-vitamina C ii dau 5pic/zi 10 zile/luna pe perioada rece sa fuga gripa de el![]()
Noi am ales sa nu facem vaccinul anti-gipa porcina asa ca eu m-am hotarat sa iau septilin pt iminitate si lui sa-i dau vitmina C
anna mama hai ca nu te mai caftim![]()
Nu stiu ce a avut ieri.Singurul lucru pe care l-am facut in plus fata de obisnuit i-am pus in piureul de fructe putin mango.Oare asta sa-l fi deranjat?Da sincer nu se manifesta ca si cand l-ar fi durut burtica

nu stiu ce a avut
Mi-a spus si mie ca nu se dau impreuna calciul cu fierul dar nu ca trebuie sa-i opresc fierul ci sa-l dau in alta perioada a zilei mai exact inainte de masa de dimineata sa-i dau calciul si vigantolul(D3) si inainte de masa de dupa-amiaza sa-i dau vitC si fierul
reby intr-adevar ii place sa aibe pe ce pune mana dar prefera macar un "jambonel" decat o bucata consistenta de "sunca"![]()
Tine tu totusi bomboanele si trimite-mi mie ambalajul macar sa-l miros![]()

bamsy cand am vazut prima poza te-am injurat nitel asa dar din urmatoarele 2 i-as manca un pic nasucul ala de fata dulce si la propriu si la figurat
Nasol ca nu a fost sa fie gemeni

cuscra asa am zis si eu...ce daca la baeramul de majorat o sa pape tortul cu lingurita de silicon![]()
Si mama ma streseaza cu linguritele de inox...chiar acu trasei o mica cearta cu ea pe tema asta![]()

cuscra mersi...sa stii ca l-a tinut chiar ocupat...s-a trezit doar o data azi-noapte![]()
Nu stiu daca se poate numi graffiti dar mi-a desenat ceva pe faianta din bucatarie cu....MOBS(mamaliga,ou,branza,smantana)![]()
Si cuscratu la fel facea aseara motiv pt care l-am lasat in treaba lui si m-am dus la culcare....acu m-a sunat sa-mi spuna..."da repede mai adormi frate"
...pai ce crede el ca tsunami asteapta sa termine el nivelu' la NFS?![]()

bamsy da da lasa ca stiu eu ce fel de carton...o invat eu pe Maia sa dea cu nasucul ala mic si plin de ..."carton" pe toate perdelele lu mami![]()
picky da nu ai specificat...care luni...asa ca poti sa te scoti daca nu te apuci de luni 18/01/2010...![]()

yoanna din aceasta cauza am ales si eu sa-i dau vitC si am facut bine ca ieri mi-a prescris si dr la fel
Nu te mai stresa ca or sa iasa bine analizele la piticutza
Denis e cuminte...daaaaaaaaa..am zis eu altceva?
La fel face si el cu papica...mai ales cu iaurtelul si are asa un talent...incepe sa faca de cand are lingura in gura

Nu cred ca e ceva grav ca ai stat o zi...cred...nu stiu exact de ce nu e bine cand e ceata...banuiesc ca din cauza umezelii![]()

yoanna daca sta bine in fundic nu vad de ce nu i-ai lua scaunel dala cu ventuze pt cada...ce fac eu cu pustiu ca nu vrea decat in picioare

ema n-am gasit fato nici eu
tot din bucale l-am luat

dana ti-ai pus ceasul sa sune????...nu ceasu...pe fimiu l-am pus sa urle
glumesc...iti dai seama ca fimiu nu a dormit mai de loc ieri si cum el era invatat cu 2 somnuri de 3 ore pe zi...a recuperat azi noapte.A dormit de la 20 pana la 6 dimineata si de la 6....

cat sa mai doarma si el?
Si hai recunoaste ca fac si eu cafea buna![]()

anna mama nu stiu unde m-a mancat pe mine...dar presupun ca in partea dorsala...sa ma uit pe toate pozele cu Vladut.Pe langa faptul ca imi plac genele lui de mor,l-as trage de falcutele alea bucalate si l-as pupa intr-un mare fel...dar sa revenim la treburi mai serioase....AM VAZUT 2(DOUA) TORTURI NU 1

Deci e foarte tare fitu cum merge el la 9 lunite m-am topit

si cum bate "bravo" si cum a cazut in bucinele

cuscra pai am pus mai multa cafea ca simteam nevoia de ceva "tare"![]()
Asa mi-a zis si mie dr de rezervele lor daia mi-a si dat doar 5 pic de fier.Am vazut pe prospect ca pt carenta de fier se dau 10 pic/zi si 5 pic/zi pt profilaxie
Bine ca mi-ai zis de innotatul la bebei ca de diseara am de gand sa-l arunc si pe gineritu in cada![]()

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
emanouela spune:
daaaaaaaaa....sexos program am mai avut....si mai am in continuare...e zi de smotru...acu iau pauza ca doarme piticul![]()
anna is obisnuitaaa, face destul de des asa ceva...ma indulcesc cu ideea ca....vine ea vremea aia cand va zice..."mamyyyy mai vreau sa dormmmmm"....ciuciu![]()
cris mici macar asa un pic nu ma invidiezi????![]()
hai Denissssssssss....tine-o tot asa si da-i desteptarea mamei la 6...chiar si mai devreme![]()
![]()
. putina solidaritate dano
alic spune:
Daniella, merci! am luat aminte!
eu ii dau ei septilin pt imunitate...dar azi i-am bagat si 5 pc de vit c in mar 
Cris, fii buna si arata-mi jucariile de baie...vreau si eu sa-i iau ceva in afara de clasicele ratuste...
Anna, dar ce bine merge la 9 luni , 
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
yioanna_s spune:
buna,dragelor
acum papam si am profitat de lenea fetei asa k va scriu intre tp....si dupa dam buzna la real sa mai cumparam ce ne lipseste.
voi,cum ati dormit?
bandita mea f bn,a avut ceva tentative de trezire pe la 12 insa s-au remediat
rapid...si dimineata la 7 jumate am trezit-o eu pt papa...lapticul si a baut 150 ml,ce ziceti?
anna:ce dragut si precoce e Vladut,pai a mea dak continua tot asa nici pe la 1.5 ani nu o vad sa mearga
.felicitari Vladut

dani3lla:ms de cafea insa eu de cand cu sarcina nu mai servesc nici cafea nici tigara...deci ma intreb acum ce vicii mi-au mai ramas
?
cris:nu cred k ma tenteaza,oricum ar fi tot mi-e frica deja de ani bn exersez
Mi-e frica sa o pun fara suport park,,,,are si ea o gramada de jucarioare + k a primit si de la ginerica de Craciun niste jucarii de baitza
..am sa incerc totusi...ms
dani3lla:k si Ca pt ce il dai,pt asimilarea cu Fier?nu ,nu ai zis e f cuminte!
hahahha si la u sunt probleme in ",dar cum o spal pe pruni dak e in suport,hai k am zis-o?
o scot sau se poate ...???zici ca sant picata in cap
emanouela:
cuscra dar pe unde esti,santeti k?hai k acum va si sun
o zi buna va doresc si revenim pe seara
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
yioanna_s spune:
am uitat sa va zic k ne-a prescris pt pofta de mancare MINEVITA
,ce sh despre vit astea,a mai dat careva la bb,bn k pe prospect scrie k se admin. de la 1 an < insa dr. a zis sa-mi injumatattesc doza adica doar 2.5 ml....am inceput sa-i dau......
ceva sfaturi ,va rog
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009