MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
Si azi dimineata am facut naut prajit la cuptor: nautul inmuiat de aseara,un pic de ulei de masline,sare si boia. Un substitut excelent la alune
Meniu azi:
MD: wassa cu salata de vinete cu ceapa, o bucatica mica de camembert si doua feliute de salam
P: supa crema de conopida si mancarica de care ziceam adineauri
C: sper ca doar un suc dupa asa pranz copios
Monica, nu e grav ca sunt nedecojite, dar iese "faina" mai inchisa la culoare.
Am gasit pe culinar o reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/24800/Somon-marinat/" target="_blank">somon marinat pe care neaparat vreau sa o incerc mai ales ca fiica-mea e innebunita dupa somonul afumat.
Si pt ca mofturila de pitica nu mananca spanacul vreau sa ii fac briosele astea http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/24824/Muffins-cu-turban/ sa vad daca o pacalesc
Un weekend frumos si linistit
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Monnvas spune:
Puisorule, wasa aia a ta mere si cu lipide? Ca de-aia am facut si eu si nu pap decat cu branza degreasata sau iaurt. As mai varia...
Azi am adaptat o musaca: in loc de vinete sau cartofi am pus conopida. Sunt tare curioasa cum a iesit.
S-aveti spor!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
A, tot Puisorul: esti o supergospodina. Mai toate retetele Monti pe care le-am facut de la tine le-am agatat
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
valentinag spune:
Monica,de ce n-ai pus vinete la musaca?Ca alea n-au nici o treaba,merg foarte bine,cartofi sa nu fie!
Azi asa:
ou copt si un gogosar murat
branza cu smantana
pui pe sticla cu sos de iaurt si usturoi
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anelize Buna seara fetelor! Offf, Melany ,ma bucuram si eu ca pot sa pap wasa cu oua. Puisor , te rog,vinde-mi si mie pontul cu wasa facuta de casa.Trebuie sa ai aparat de facut paine sau o poti face la cuptor? Eu sunt tare amarata.Dupa ce m-am laudat ieri cu scadera kg mele la 61,5 am constatat de dimineata ca a fost o scadere falsa,asa cum am banuit.Am 62,5 .Deci un kg a venit inapoi .Asta e .Luptam in continuare. Meniul meu de azi: MD:1 pumn caju si 1/2 de briosa dietetica,fara zahar(portia de 30gr pe care am mancat-o a avut 19g carb.) P:1 pulpa la cutor+rosii cherry C:ma pregatesc sa fac paste negre cu sos de rosii, FARA PARMEZAN. Am luat azi,din Mega,niste Crackers de la Misura.Sunt de 3 feluri:fara colesterol,cu fibre si cu soia.Eu am luat din cei fara colesterol pt ca am probleme. 1 cracker are 4g carbo si 100gr au 60g carbo.Ce ziceti,sunt ok? |
Nu sunt Monti crakersi aia...au ulei de masline si faina alba!!
melany72 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas
Nuuu, tu esti arbitrul. Ala de scoate biciul. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ma faci sa rosesc ...de responsabilitatea data!
Fetele, tineti-va tare...azi e prima zi fara tigara.Tineti-mi pumnii sa reusesc!
puisorul spune:
Monica, multumesc mult .Eu doar ma plictisesc de aceleasi mancaruri si sunt tot timpul in cautare de retete noi.
Wassa asta poti sa o mananci cu ce vrei tu. Se zice ca mai incetineste slabitul dar sunt chestii care musai trebuie sa le mananc cu "paine".
Cum a zis si Vali, incearca musacaua si cu vinete, e delicioasa
Melany, . Doamne-ajuta-ti sa te lasi
Ma duc sa ma apuc de briose. Nu vor fi monti 100% ca nu pun decat faina integrala si un pumn de tarate dar una tot o sa incerc
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Kontiki spune:
Este multa tristete si durere in Haiti, haideti sa-ti ajutam cat de putin ar fi:
http://www.unicef.ro/ donatii online
anelize spune:
Melany ,ai tinut tu Monti si sa nu te poti lasa de fumat? Putin probabil!!!!!
MELANY,TE SUSTINEM!!!!!!
melany72 spune:
Asaaaa, fete dragi, multumesc de sustinere.A trecut prima zi .A fost si e ok.
Azi m-am simtit mai nasol ,nu pt ca as fi baut azi noapte la party..o sa pun si poze cand am, dar de 3 zile nu mersesem la toaleta (cred ca m-a pacalit un coleg cu un medicament...eu i-am zis ca ma doare stomacul, sus la plexul solar si el cred ca mi-a dat de burta/matze ca am fost f constipata).M-am dres cu dulcolax ca nu mai puteam, nici nu m-am cantarit, o fac maine...in plus ne-am intors pe la 4 am si de dormit am dormit vreo 4.5ore pt ca ai mei vecini isi izoleaza apartamentul pe dinafara si dau cu bormasina de-mi venea sa-mi iau campii.Adica au dat toata ziua fara intrerupere, eu speram sa dorm la pranz.
Va las si mai vorbim maine.