MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si azi dimineata am facut naut prajit la cuptor: nautul inmuiat de aseara,un pic de ulei de masline,sare si boia. Un substitut excelent la alune

Meniu azi:
MD: wassa cu salata de vinete cu ceapa, o bucatica mica de camembert si doua feliute de salam
P: supa crema de conopida si mancarica de care ziceam adineauri
C: sper ca doar un suc dupa asa pranz copios

Monica, nu e grav ca sunt nedecojite, dar iese "faina" mai inchisa la culoare.

Am gasit pe culinar o reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/24800/Somon-marinat/" target="_blank">somon marinat pe care neaparat vreau sa o incerc mai ales ca fiica-mea e innebunita dupa somonul afumat.

Si pt ca mofturila de pitica nu mananca spanacul vreau sa ii fac briosele astea http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/24824/Muffins-cu-turban/ sa vad daca o pacalesc

Un weekend frumos si linistit

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Puisorule, wasa aia a ta mere si cu lipide? Ca de-aia am facut si eu si nu pap decat cu branza degreasata sau iaurt. As mai varia...

Azi am adaptat o musaca: in loc de vinete sau cartofi am pus conopida. Sunt tare curioasa cum a iesit.

S-aveti spor!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

A, tot Puisorul: esti o supergospodina. Mai toate retetele Monti pe care le-am facut de la tine le-am agatat

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Monica,de ce n-ai pus vinete la musaca?Ca alea n-au nici o treaba,merg foarte bine,cartofi sa nu fie!
Azi asa:
ou copt si un gogosar murat
branza cu smantana
pui pe sticla cu sos de iaurt si usturoi

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anelize

Buna seara fetelor!
Offf, Melany ,ma bucuram si eu ca pot sa pap wasa cu oua.
Puisor , te rog,vinde-mi si mie pontul cu wasa facuta de casa.Trebuie sa ai aparat de facut paine sau o poti face la cuptor?

Eu sunt tare amarata.Dupa ce m-am laudat ieri cu scadera kg mele la 61,5 am constatat de dimineata ca a fost o scadere falsa,asa cum am banuit.Am 62,5 .Deci un kg a venit inapoi .Asta e .Luptam in continuare.

Meniul meu de azi:
MD:1 pumn caju si 1/2 de briosa dietetica,fara zahar(portia de 30gr pe care am mancat-o a avut 19g carb.)
P:1 pulpa la cutor+rosii cherry
C:ma pregatesc sa fac paste negre cu sos de rosii, FARA PARMEZAN.
Am luat azi,din Mega,niste Crackers de la Misura.Sunt de 3 feluri:fara colesterol,cu fibre si cu soia.Eu am luat din cei fara colesterol pt ca am probleme. 1 cracker are 4g carbo si 100gr au 60g carbo.Ce ziceti,sunt ok?

Nu sunt Monti crakersi aia...au ulei de masline si faina alba!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Citat:
citat din mesajul lui anelize
Melany72 ,am vazut ca ai papat la aceeasi masa wasa cu oua prajite.Se poate combina wasa cu oua? Ouale nu sunt glucide,deci interzise cu wasa?
Maine vreau sa fac paste.Am unele integrale,inegrite cu negru de sepie,care au carbohidrati 42gr.Vreau sa fac sos din rosii calinte intr-o lingura de ulei de masline,cu oregano si parmezan.Merge???
Sanse ,fasolea e monti?

Eu nu mai tim monti...doar va tin companie voua pe aici.

Si wasa era din aia aproape conforma cu 16% fibre.
Daca faci wasa acasa, intreaba pe puisor ce si cum, 1/2 faina integrala, 1/2 tarate , poti sa o mananci si cu lipide parca.

Va zic o zi buna.Diseara am party de inceput de an la firma...noi nu facem de sfarsit ca toata lumea, asa ca o sa ma zbantui de la 19 la 3am.Deci sar banda azi...

Nuuu, tu esti arbitrul. Ala de scoate biciul.

(7.03.2009)

Ma faci sa rosesc ...de responsabilitatea data!

Fetele, tineti-va tare...azi e prima zi fara tigara.Tineti-mi pumnii sa reusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Monica, multumesc mult .Eu doar ma plictisesc de aceleasi mancaruri si sunt tot timpul in cautare de retete noi.

Wassa asta poti sa o mananci cu ce vrei tu. Se zice ca mai incetineste slabitul dar sunt chestii care musai trebuie sa le mananc cu "paine".

Cum a zis si Vali, incearca musacaua si cu vinete, e delicioasa

Melany, . Doamne-ajuta-ti sa te lasi

Ma duc sa ma apuc de briose. Nu vor fi monti 100% ca nu pun decat faina integrala si un pumn de tarate dar una tot o sa incerc

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Este multa tristete si durere in Haiti, haideti sa-ti ajutam cat de putin ar fi:

http://www.unicef.ro/ donatii online

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Melany ,ai tinut tu Monti si sa nu te poti lasa de fumat? Putin probabil!!!!!
MELANY,TE SUSTINEM!!!!!!

Mergi la inceput

Asaaaa, fete dragi, multumesc de sustinere.A trecut prima zi .A fost si e ok.

Azi m-am simtit mai nasol ,nu pt ca as fi baut azi noapte la party..o sa pun si poze cand am, dar de 3 zile nu mersesem la toaleta (cred ca m-a pacalit un coleg cu un medicament...eu i-am zis ca ma doare stomacul, sus la plexul solar si el cred ca mi-a dat de burta/matze ca am fost f constipata).M-am dres cu dulcolax ca nu mai puteam, nici nu m-am cantarit, o fac maine...in plus ne-am intors pe la 4 am si de dormit am dormit vreo 4.5ore pt ca ai mei vecini isi izoleaza apartamentul pe dinafara si dau cu bormasina de-mi venea sa-mi iau campii.Adica au dat toata ziua fara intrerupere, eu speram sa dorm la pranz.

Va las si mai vorbim maine.

Mergi la inceput