MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Andanii, nici stafide nu ai? Sau pui doar nuci . Trebuie sa incerc si eu garnitura de linte. Dar mai am o intrebare, linte rosie sau verde? Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
of nu am nici nuci , si am fost mai inainte la piata si am luat clementine si mac , dar la nuci nu m-am gandit , erau prune uscate da nu-mi plac
ref la linte ...am facut si rosie, si verde si galbena rosie ne place cel mai mult dar gustul nu se discuta .. incerci si vezi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
roxanaz spune:
citat din mesajul lui puisorul Trebuie sa incerc si eu garnitura de linte. Dar mai am o intrebare, linte rosie sau verde? |
oricare poftesti. am gasit in Mega linte verde bio, greceasca. ff buna. cea rosie o iau de la magazinele turcesti.
Andanii, daaa, uitasem!!!! dah. deci atunci zic si continuarea mancarii: cea mai buna e cu carnati chorizo!
anelize spune:
Buna seara fetelor!
Offf, Melany ,ma bucuram si eu ca pot sa pap wasa cu oua.
Puisor , te rog,vinde-mi si mie pontul cu wasa facuta de casa.Trebuie sa ai aparat de facut paine sau o poti face la cuptor?
Eu sunt tare amarata.Dupa ce m-am laudat ieri cu scadera kg mele la 61,5 am constatat de dimineata ca a fost o scadere falsa,asa cum am banuit.Am 62,5 .Deci un kg a venit inapoi .Asta e .Luptam in continuare.
Meniul meu de azi:
MD:1 pumn caju si 1/2 de briosa dietetica,fara zahar(portia de 30gr pe care am mancat-o a avut 19g carb.)
P:1 pulpa la cutor+rosii cherry
C:ma pregatesc sa fac paste negre cu sos de rosii, FARA PARMEZAN.
Am luat azi,din Mega,niste Crackers de la Misura.Sunt de 3 feluri:fara colesterol,cu fibre si cu soia.Eu am luat din cei fara colesterol pt ca am probleme. 1 cracker are 4g carbo si 100gr au 60g carbo.Ce ziceti,sunt ok?
puisorul spune:
Anelize, reteta e foarte simpla si se face la cuptor: doua cani de tarate, doua de faina integrala, cam o cana de apa, sare, drojdie( mai poti pune germeni de grau, seminte de in, seminte de canepa, etc). Aluatul va fi mai aspru si mai tare.Nu il lasi la crescut, intanzi pe masa unsa cu ulei, apoi tai patratele si coci pe hartie de copt. Voila wassa e gata
In seara asta am facut in premiera o salata delicioasa: naut fiert, ceapa rosie, masline,rosii cherry, gogosari(de la congelator), un strop de ulei de masline, patrunjel si zeama de lamaie . A mancat chiar si sotul meu si i-a placut
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Monnvas spune:
citat din mesajul lui valentinag Eu nu stiu ce sa mai fac,am renuntat la cola,nu mai mananc dulciuri cum mancam,nici macar monti,doar cioco neagra si de aia rar,beau kile de apa plata,mananc conform 90% si nu slabesc!Nu mai inteleg nimicMa bate gandul sa incep o cura din aia 1 1 1 cu legume si fructe,carne si lactate,cate o zi,poate asa urnesc cantarul ala nenorocit si pot continua cu monti! |
Asa am facut si eu. Am dat jos cam 6 kile cu disociatul. Doar ca ma simteam cam rau.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Eu nu mai tim monti...doar va tin companie voua pe aici. Si wasa era din aia aproape conforma cu 16% fibre. Daca faci wasa acasa, intreaba pe puisor ce si cum, 1/2 faina integrala, 1/2 tarate , poti sa o mananci si cu lipide parca. Va zic o zi buna.Diseara am party de inceput de an la firma...noi nu facem de sfarsit ca toata lumea, asa ca o sa ma zbantui de la 19 la 3am.Deci sar banda azi... |
Nuuu, tu esti arbitrul. Ala de scoate biciul.
(7.03.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui puisorul Melany,distractie placuta la party Andanii, eu mai nou cumpar faina de migdale de la Plus. E drept ca e facuta din migdale nedecojite, dar e doar 5 lei 200 gr. Mai gasesti in Kaufland si Metro. Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
In Kaufland mai gasesti la 2,5 lei - 100g. Tot nedecojite. E asa grav?
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz multumesc frumos de primire dragelor!
yuck, citind am vazut ca am scris linte in loc de naut, dar nu e bai, ca merg amandoua. nautul il iau la cutie deja fiert, lintea o fierb eu singura. dupa ce e fiert se raceste, se adauga sare, piper, menta, praf de chilli daca va place, suc de lamaie si doar un strop de ulei de masline (Monti zice ca e voie un strop). se amesteca apoi cu ce aveti si e permis - alte legume, rosii de exemplu, tulpini de telina taiate fin, ridichi... orice. eu fac lintea si mancare - nu prea da voie Monti cu ulei dar sa zicem ca e abatere mica calesc ceapa, adaug lintea, pun apa si rosii si las sa fiarba pana e patrunsa bine. condimentez si adaug ardei copti deja si taiati bucati. e minune! R |
Io am mai facut cu sare, putin ulei de masline, suc de lamaie si usturoi pisat. A iesit neasteptat de gustoasa.
(7.03.2009)
Somleac spune:
Nautul merge mancat si cu carne?????
Va rog raspuns urgent
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
puisorul spune:
Merge fara probleme. Azi fac si eu o mancare cu ceapa multa,ciuperci, gogosari,rosii, naut si piept de curcan bucatele
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X