MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Monica,eu ii faceam fetitei mele aceste fursecuri http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18507/Retete-montignac-Fursecuri-cu-caciulitza-/ dar fara ciocolata.

mai PUISORULE tu ma omori pe mine cu fursecurile astea...chiar azi o sa merg sa-mi cumpar fructoza...am gasit la un magazin cu 14 lei/juma de kg dar am evitat sa cumpar tocmai ca sa nu am in casa toate ingredientele pt. a face dulce...pt. ca sunt sigura ca o sa mananc prea muuult

Mergi la inceput

ar merge fursecurile astea savurate alaturi de un pahar cu iaurt sau nu..lamuriti-ma va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
si eu am azi 200g in plus.. da-s in perioada "aia" deci... nu am ce comenta.

Citat:
citat din mesajul lui sanse
Daca nu ma culc seara cu senzatie de foame nici macar nu stagnez...am 100g in plus

mda, fix asa si la mine. batranetileeee (la mine). misto micul tau dejun
Melany, si eu zic sa incerci portocale, suc de portocale, prune uscate, kiwi.
Inapreda, e Zuzu (0,1%) daca nu ma insel, Oke (0.2).. si nu mai stiu ce . dar ma mai uit si mai zic.
Puisorule, ce cauta wassa langa cascavalul si pastrama aia de dimineata..?? ha??
fug la trebi.
o zi usoara sa aveti si fara nicio abatere (majora )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Puisorul, merci fain pentru explicatii: deci e acceptabil ce fac dar, sigur, nu o sa slabesc Ciocolata intotdeauna am mincat una intreaga o data; cel putin De aceea ma abtin citeva zile ca stiu ca daca desfac una o halesc in 5 minute; asta amara, de exemplu, nu-mi place deloc dar, na...nu ma dezic

Rivali, Roxanaz, Iaurt cu 0,1 am gasit IAURT USUREL de la Napolact si-mi place dar credeam ca tre' sa fie musai 0 curat. Brinza, in schimb, n-am gasit deloc.

Azi maninc:
-o portocala
-iaurt
-salata de ton
-daca ma lasa bebe, imi fac omleta, daca nu...o sa rontai ceva, ori mar, ori morcov

Va

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Astazi

MD ceai si ou fiert tare

Pranz spanac cu peste la cuptor

sper ca

o gustare -iaurt 0%

cina - fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Buna ziua doamnelor.
Eu vin mai rar pe forum din motive de treaba multa,dar trebuie sa raportez meniul de ieri.
md-1 felie wasa+gem dietetic
p-supa de pui
g-1 felie chec
c-1 mar 1 felie chec- SI GATA,L-AM TERMINAT SI NU MAI FAC NICIODATA PENTRU CA ESTE ILEGAL DE BUN!!! SI PT CA E SI MONTI,TE ATRAGE CA UN MAGNET.
De cantarit nu m-am mai cantarit ca ma deprim,iar de alergat nu am mai avut timp de 2 zile. Am ajuns acasa dupa 10 si nu mi-a mai ars de banda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

we placut

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Rivali,kefirul il fac din lapte si niste ciupercute "facatoare" de kefir. Le-am primit si eu si de atunci nu mai cumpar iaurt

Ai incercat sa bei ceaiuri? Daca nu mai alaptezi poti bea ceai verde si poate te ajuta

Roxanaz, Rivali, wassa e facuta de mine cu mai mult de jumatate tarate

Maya,eu zic ca merg fursecurile cu iaurt. Fructoza mai bine cumpara-ti de pe redis.ro si e 11 ron kg cu tot cu transport.

Pt fetele mai noi, cumparati fainuri,linte, naut din supermarketuri pt ca sunt mult mai ieftine ca si in plafaruri.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

PUISORUL,merci de ponteram hotarata sa merg maine sa-mi iau..dar asa am facut comanda ...cum e fructoza ..are putere mai mare de indulcire fata de zahar..iar gustul difera

Mergi la inceput