LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

oof Irina,prin ce treceti si voi,multa sanatate va dorimAidan. Sper sa va faceti repee bine ca imediat faceti 1 an
pupam Andreiutul sa treaca repede si sa iasa din spital.
Cuscra frumoasa poezie...ce as mai venii si eu. filmuletul il pun azi pe youtube,va dau linkuyl mai incolo
Anna,frumos tortul
Naty,frumoase foc pozele

mergem la cumparaturi,pupici

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lisa, spor la cumparaturi! Asteptam filmuletul cu draga de Anusca

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu stiu daca v-am zis,dar zilele astea am gasit 2 plicuri in posta.Unul pe numele lu' fii-miu si unul pe numele lu' barbata-miu,ambele de la impozite si taxe.Desfac plicurile si vad ca fii-miu are de platit o amenda si un impozit pe locuinta(impozitul lui e mai mare decat a lui taica-su),ta-su are doar impozitul pe locuinta..deci se pare ca cei de la impozite si taxe,s-au gandit sa ne trimita impozitul pe persoana,nu pe apartament...sunt curioasa insa ce lege o fi incalcat fii-miu de are amenda..si de ce la un an plateste impozit pe locuinta,el nefiind proprietar:))Ah,si azi am gasit in cutia postala 2 hartii de la posta,cum ca fii-miu are 2 recomandate..Stau si ma gandesc,cu ce act sa le ridic?Ca doar are 1 an..ma duc cu certificatul de nastere si-mi zice tanti ca au plecat inapoi,ca-s de anul trecut si erau de la impozite si taxe,nush ce somatie de plata...ambele pe numele copilului meu.Ah si pt ca si eu eram foarte confuza de situatie,pe hartie e trecut si CNP-ul lui David..De rasul plansul...

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Naty, numai la veverita aia ma gandesc..azi in drum spre serviciu m-am uitat dupa ea pe marginea strazii si nu era, ma gandesc ca poate am lovit-o si a supravietuit, ca astia nu le strang asa repede de pe strada...in fiecare zi vad animale lovite, de cele mai multe ori sunt ratoni si zac pe strada cate o saptamana pana sunt luate. Aici din cauza ca a fost padure si s-a despadurit pt a se face case sunt f multe animale..ratoni, veverite plin si mai ales caprioare..caprioarele sunt ff multe, vin prin gradini si mananca se gasesc si sunt periculoase ca trec mereu strada fara nici o grija, se mai si opresc si daca iei una cu masina e nasol tare, si pt ea si pt masina. Azi merg la gym iar , noroc cu prietena mea care ma trage dupa dansa. Bine ca reusesti sa mergi si tu, ajuta la sanatate, ca de slabit tu nu ai nevoie, arati bine asa cum esti , ceea ce nu pot spune despre mine .

miere, eu sunt experta in strep throat, am avut tot familionul acu' 2 ani si anul asta numai eu..durerile de gat sunt ff nasoale si se face febra f mare. Dar o data intrat pe antibiotic trec in 48h, si durerile de gat si febra..Dupa 24 h de antibiotic nu mai este contagios...daca l-ai dus la gradi inainte de 24h probabil o sa ia si alti copii ca e f contagios. Dar cred ca ti-a zis si tie doctorul acelasi lucru. Multa rabdare cu el, crizele astea de nervi sunt de multe ori de la oboseala sau frustrare acumulata, poate fi si personalitatea lui asa, si atunci e mai greu ca nu prea ai ce face. Sanatate lui Aidan si bafta la serviciu!

daiopri, ma bucur ca ai timp sa mai intri! Mergem sambata in Vancouver, dar banui ca nu prea ai timp..daca ai da un semn poate ne vedem, noi suntem fara copii si avem timp

lisa, retete rapide vreau si eu!!! mai ales de aperitive daca ai!

irina, multa sanatate papacelului!

plec la o cafea si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Carmen, eu intrebam de cerealelel de seara, ca nu tiu ce sa-i mai dau..i-am dat Milupa Vise placute, dar nu prea gasesc pt varsta lui si am luat pt 6 luni...dar vad ca ii plac, asa ca m-am linistit. Momentan Si mie imi plac ca nu sunt dulci, plus ca ii plac si printului..

Noi de ziua lui ii cumparam o masina de tuns, pe care speram s-o folosim cat mai curanmd dupa ce scapam de mot...Aveti idee care o fi mai buna? Asta e cadoul lui, plus un plus, ceva, cu care sper eu sa-l obisnuiesc sa adoarma...am pus ochii pe o Minnie Mouse...in rest, vin mmusafirii cu destule cadouri, hainute. de la noi mai e si cheltuiala cu petrecerea...
Ledi, ce tampenie cu amenzile si impozitele ...ar fi bine daca ai avea timp sa umbli si sa faci plangere...
Irina,ma rog pentru papacel sa isi revina repede ca va simtim lipsa aici, pe forum....

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, multa sanatate lui Aidan! Imi inchipui cum te simti, sa-ti vezi puiutul bolnavior... Sper sa isi revina repede!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere imi pare foarte rau pentru Aidan, multa sanatate va dorim.

Noi am fost azi la doctor, a zis ca e mai bine funduletul, ca se va reface, nu are sens sa ne dea medicamente. Sa continuam tratamentul dar in locul cremei sa ii dam cu Elocom 3 zile. Ea din cate zice este experta in alergii, sa vedem.

Mi-a sugerat sa ii pun putina sare in mancare ca ea considera ca trebuia de mult sa fac lucrul asta ca si sarea este importanta chiar si la bebelusi daca e data cu masura.

Am intrebat-o de prevenar si a zis ca parerea ei e ca mai bine sa ii facem o doza la 2 ani, cand va merge la gradi, ca acum nu are rost.

Micola sotul meu care are 5 masini de tuns, zice ca cele mai bune sunt urmatoarele-Remmington, Philipshave si Brauwn. In ordinea asta.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Bebelusi, multumesc de ideea cu masina de tuns si lui Vladut pe fundic sa treaca bubele
Miere, multa sanatate si stai linistita ca se descurca tati cu Aidan

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Nu stiu daca v-am zis,dar zilele astea am gasit 2 plicuri in posta.Unul pe numele lu' fii-miu si unul pe numele lu' barbata-miu,ambele de la impozite si taxe.Desfac plicurile si vad ca fii-miu are de platit o amenda si un impozit pe locuinta(impozitul lui e mai mare decat a lui taica-su),ta-su are doar impozitul pe locuinta..deci se pare ca cei de la impozite si taxe,s-au gandit sa ne trimita impozitul pe persoana,nu pe apartament...sunt curioasa insa ce lege o fi incalcat fii-miu de are amenda..si de ce la un an plateste impozit pe locuinta,el nefiind proprietar:))Ah,si azi am gasit in cutia postala 2 hartii de la posta,cum ca fii-miu are 2 recomandate..Stau si ma gandesc,cu ce act sa le ridic?Ca doar are 1 an..ma duc cu certificatul de nastere si-mi zice tanti ca au plecat inapoi,ca-s de anul trecut si erau de la impozite si taxe,nush ce somatie de plata...ambele pe numele copilului meu.Ah si pt ca si eu eram foarte confuza de situatie,pe hartie e trecut si CNP-ul lui David..De rasul plansul...

POZE CU NOI
de David Christian

e faza de pic si poc amandoi la un loc
e material de stire asta

ledi vrei sa vb cu cineva de la vreo televiziune sa faca o stire?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multa sanatate bolnaviorilor.
Si eu sunt mai mereu racita,imi curge nasul si stranut..cam atat,imi trece,ma ia iar si tot asa.O tin asa de luni de zile.Ma bucur insa ca David e bine.

Bebelusi noi papam sare,eu ii pun f putina,ii gust mancarea si nu e deloc sarata,dar mai mult nu vreau sa-i pun.

micola,recomand remmington,sunt foarte bune,desi frate-miu zicea ca lui i-a placut mai mult una de la babyliss,l-a tinut mai mult:))

Daiopri,ma bucur ca te citesc,sper sa revii mai des pe la noi.Numai bine va dorim.

Alinuk,mersi,dar nu are sens.E o chestie de rasul plansul si zilele astea daca am timp o sa merg pe la ei sa vad ce-i cu hartiile alea pe numele copilului meu..daca mi-au trimis ei si scrisori recomandate,sigur a facut copilul ceva:))))Ceea ce n-am inteles eu e ca fii-miu are impozitul mai mare decat taica-su;:))))Oricum,sunt convinsa ca e o greseala,doar ca ma poarta pe mine aiurea pe drumuri sa lamuresc situatia.

miere,imi pare rau de Aidan..off ce situatie:(.Insanatosire grabnica si multa sanatate va dorim.

naty,ai niste fete superbe.Nadia iti seamana foarte tare.

crisspy,foarte faina poezioara..ai talente din astea si noua nu ne-ai zis nimic,nu?

Dark,voi cum mai sunteti?

pupam trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput