LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

miere, multa sanatate lui Aidan! Bietii de voi, ce spaima cred ca ati tras..eu m-as fi pierdut complet cu firea la convulsii, e una din spaimele mele.
Cum se mai simte Aidan acum?

Ledi, ce faza absurda aia cu taxele. Bine ca razi, eu m-as fi enervat sa ma puna si pe drumuri sa clarific. Absolut tembeli..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

cateva poze noi-noute

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Naty cand vad frumusetzile tale de printzese mai ca mi se face pofta de facut copii...fetitza!

sunt absolut minunate

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR, multzam pentru raspunsul referitor la scaunul de masina.

CRISSPY, inca nu a venit petrecerea noastra, urmeaza pe 27 ian; eu vb de o petrecere la care am fost invitate

NATY, cat de mult iti seaman Nadia

ANNA, eu i-am luat zebra de la Fisher Price, si e super incantata.

MIERE, sanatatae muuulta lui Aidan

ALINUK, ce mai astepti, baga-te la facut fetitze

Fetelor noi maine mergem sa cautam rochita pentru turta. Tineti-ne pumnii.

Va pup pe toate, noapte buna.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Deci idei de aperitive rapide:
Bruschetta(aperitiv italian):franzela taiata felii si prajita la cuptor,sau felii gata cumparate. Rosiute cherry taiate in 4 amestecate cu basil,sare,piper si un catel de usutori pisat. uleiul obligatorie de masline. se pune pe fiecare feliuta.Optional,pt aspect parmesan
exemplu:
http://www.imminst.org/forum/uploads/monthly_02_2009/post-16-1235144356.jpg

salata caprese:rosii de calitate superioare taiata rodele subitiri,mozarela proaspata si basil.ulei cu sare si piper se stropeste deasupra(asa ceva am facut eu puse pe scobitori,dar dureaza).asa,felii arata si bine si e super usor
exemplu:
http://whatscookingamerica.net/Salad/TomatoCaprese.jpg

Pateuri cu branza:
foietaj(la noi puff pastry),se taie in triungi,se pregateste branza sarata cu un pic de unt. in fiecare triunghi se aseaza cu o lingurita un pic de braza,trigoanele se lipesc cu ajutorul furculitei,apasand pe margine. pentru a nu se desface la cuptor se trec prin albus de ou. se unge fiecare in parte cu galbenus. se lasa la temp medie(350F) cam 30 demin sau pana se fac maronii.
exemplu:
http://www.patiseriademetrela.ro/images/patiserie/10.jpg

si ma mai gandesc

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, arata f bine si usor de facut. Pateuri am mai facut, dar le fac patratele, triunghi parca arata mai aspectuos. Mai este o combinatie care mie imi place, probabil ai incercat-o: rosii, mozarella+avocado. Eu cumpar rosii mici si pun pe scobitoare o rosie mica (cherry) + un cub mozarella + un cub avocado. Arata bine si e o combinatie buna la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

si LA MULTI ANI Tudor de Daiopri!!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii!

Eu mi-s cam zombi- jupan nu prea a avut chef de dormit azi-noapte iar acum tati incearca sa-l puna la nani (mami nu a avut succes)
In rest toate bune. Lynn i-afacut lui Mister petrecere de ziua lui, asa ca dragul de el a mai fost sarbatorit o tura... de data asta de fetite A primit felicitari si cadouri... si chiar a gustat tort (facut de Lynn) Tot azi inca o premiera alimentara... gris cu lapte (de vaca full-fat) la cina. Si i-a placut Si lui si lui tati.
Maine...la vaccin uuufff. Tot cu tati ca mami e "blocata" la banca.

Irina, cum mai sunteti? Sper ca mai bine

Anna, si noi i-am luat lui bebe zebra de la Fisher Price si un shape-sorter cu personajele din "In the Night Garden" (asta: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_171010609899_-1?CMP=OTC-GOOGLEPS ) ... si in plus si scaunul de masina nou.

Lisa, ce retete de bunatati!!!

Cadia,spor la cumparaturi sa gasesti rochita frumoasa!

Naty,sa-ti creasca mari ochioasele ca-s tare frumoase!!

Miere, multa sanatate sa-i treaca problemutele lui Aidan!

Ledi, pai asta-i chiar in firmele cu prosti! Neaparat sa vezi sa te interesezi cum pisici tre' sa plateasca cupilu' mai mult impozit ca tati lui... cine stie ce afaceri/proprietati are asta micu' si voi habar nu aveti!! Ooooff acu' vorbind serios... numa' de asta cred ca ai tu chef Nu stiai ce-ti lipsea din program... iacata ti s-a facut drum la administratia financiara

Bebelusi, sper sa-i treaca repede iritatia la fundicul lui bebe. Da'daca doctorita e asa priceputa la alergii, a reusit sa se lamureasca totusi de la ce face? Ca fara sa stiti cauza... o sa-i treaca si apoi iar o sa faca daca e alergic la ceva cu care va intra din nou in contact (uufff sunt cam confuza in exprimare ca pic de somn da' iti dai tu seama ce vreau sa zic )

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrrr

eu in continuu de 10 minute de cand am citit de ANDREI

IRINAC plsssssssssss IMPARTASESTE COPILUL si se va face bineeeeeeee
te rogggggggg
iti voi trimite si mesajjjjjjjj
mi-e dor de tineeeeeeeeee
nu pot suporta ideea ca treceti prin asa ceva
cred ca e f greu
ma voi ruga pt andrei mult zilele astea

sper sa fiti bine cat mai repedeeeee
roaga-te si tu
plsssssss

nu mai pot spune altcevaaaaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

aidan ulta sanatate si tie dragule
sa te faci repede bine

sanatate tutror bolnaviorilor
si alexiei ca parca si ea e ceva racita

va pup

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry, cum se simte Aidan?? Am vrut sa te sun dar m-am gandit ca poate daca esti la munca nu ai timp si n-am vrut sa te deranjez.Sper sa sunteti mai bine .
Betty ,ce bine arata bruschetta .
Anca, si al meu sot vrea sa se duca la gym, dar cum il stiu eu comod nu cred ca o sa se tina de treaba, trebuie sa-l iau de mana si sa-l duc acolo .Are si el un target de kile, nu spun cate , mi-a zis ca vrea sa arate bine cand mergem in tara, sa vedem daca il tine .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Sunt cateva fete care nu au mai intrat de multisor, Arya, Edinutza, fetele din Japonia.Speram ca toata lumea e bine .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput