LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)
Raspunsuri - Pagina 7
andre_ea spune:
Si pentru ca ramasesem in urma cu urarile:
Maria Teodora,
Andrei Cristian,
Andrei Stefan,
Eduard Andrei,
Carla,
Tudor,
Matei Teodor,
Florence Maria,
Crina Maria
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Aalina spune:
Am reusit sa vorbesc cu Irina. Va multumeste tuturor de sprijin. Acolo unde sunt internati nu pot primi vizite, dar va multumeste de intentie, in special lui Alinuk. Si la telefon vorbeste greu avand tot timpul persoane in zona. Se bucura ca va ganditi atatea la ea.
Andrei aseara facuse ceva mai legat si spera ca e spre bine, dar astazi iarasi a avut scaune apoase. Irina banuieste ca de la san. Nici nu reuseste sa ii dea altceva de mancare desi are tot ce trebuie pentru ca Papacelul refuza.
Eu le doresc sa treaca cu bine si repede peste asta, sa ajunga acasa si sa se bucure impreuna de liniste.
Stiu ca e tare greu pentru Irina dar sunt sigura ca va gasi in ea resurse sa fie amandoi bine.
Sanatate si celorlalti licurici bolnaviori!
pisoliului pentru astazi si celor pe care nu am reusit sa ii felicit zilele trecute.
Noi dupa vizita musafirilor am ramas cu o portie de muci Sunt innebunita dupa mamicile ce isi aduc copii bolnavi in vizita. Sper sa scapam ca si data trecuta fara medicamente.
Va pupam
pyc spune:
Am intrat sperand sa citesc vesti bune despre Andrei....dar vad ca inca e bolnavior dragul de el:( Orice numai sa nu ne fie copilasii bolnavi....
Am noutati despre Paul......ma musca! Are doar 4 dinti, dar reuseste sa ma muste foarte tare, numai vanatai si ciupituri am pe brate! Si face asta doar de 2 zile......ii spun ca nu e voie si incerc sa-i canalizez atentia spre altceva, dar nu prea merge smecheria.
Eu plec maine la un congres la Paris si stau o noapte acolo......sunt un pic stresata, caci vine taica-so sa stea cu el....cine stie cum se va descurca:) Eu zic ca bine, caci stie si face absolut totul cand e cu noi......problema e ca nu prea e...
Oricum mie imi va prinde bine mini vacanta asta singurica la Paris, mai ales acum ca sunt reducerile:)
Pupici!
bpaula spune:
Iar n-am mai scris de mult.
Nu stiu cum e la voi dar eu daca nu doarme, sau nu e taica'su acasa nu am acces la calculator ca vrea si el si nu ma lasa. Asa ca stam cu usa de la camera cu calculatorul inchisa.
Irina sper sa fie bine Andrei cat mai repede.
La multi ani tuturor celor care au implinit un anisor.
Iriratie la fundulet am mai avut si noi cand am bagat citricele dar l-am spalat mai des, l-am schimbat mai des si am dat cu Sudocrem si bepanthen si a trecut. Acum vad ca s-a mai obisnuit si cu citricele si nu mai face iritatie.
Am inceput sa ne pregatim si noi de petrecerea de 1 an. Dupa ce am investigat putin pe la niste locuri de joaca am decis sa facem acasa. Avem invitati numai copilasi mici mici asa ca ne descurcam cumva. Inca nu am decis daca sa fac tortul acasa sau la comanda.
De vreo saptamana a indraznit si Marius sa faca primul pas singur, acum deja a ajuns la 5-6-7. E sigur pe picioare doar ca cred ca inca ii este teama. Ca el se ridica cu sprijin inca de pe la 7 luni. Acum se ridica singur, fara sprijin, fara nici o problema. De fapt intai s-a ridicat singur si abia apoi a facut si pasi.
Si va lasam cateva poze
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna12#
Anuc spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa vad ce face andrei...micul de el...ce greu trebuie sa fie pentru Irina, numai la ei ma gandesc...
Noi am trecut printr-un rotavirus cu Ioana cand avea un an jumate (am venit cu ea bolnavioara de la mare). A fost cumplit. Cand am iesit din spital era slabanoaga si abia o tunsesem, arata ca un copil din lagarele nemtesti...oribil a fost...asa ca lui Filip i-am facut vaccinul fara sa ma gandesc...n-am mai vrut sa trec prin asa ceva...
MULTA SANATATE ANDREIUT!
Irinei nici nu stiu ce i-as spune, stie si ea ca va trece, dar se va linisti doar cand va fi copilul bine. Daca mai vorbiti cu ea, sa-i spuneti ca ne gandim la ei si ne rugam pentru ei sa treaca repede.
Naty, da, desi au trecut 5 ani de cand s-a nascut Ioana, amintirile de la nastere si de cand era mica sunt atat de vii...imi aduc aminte in amanunt...Doamne, cat era de mica si neagra cand am nascut-o...si acum e caprita mea frumoasa, mladioasa si desteapta foc! Si, Miere, apropo de personalitate, n-ai idee cata dreptate ai...e de furca cu copiii in general, dar cu cei ambitiosi si cu personalitate puternica, sa te tii! Cu cat cresc, cu atat e mai greu. Dar, sanatosi sa fie, asta conteaza mai mult decat orice.
Mama, multumesc de intrebare, e bine. Au transferat-o la Cantacuzino. Pe 15 face o lina de cand e in spital...se reface dupa accidentul vascular, ii vor echilibra si diabetul si gata, o vrem acasa. a fost greu, dar a trecut.
Asteptam vesti bune de la Irina!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Noi la Filip vom face o petrecere restransa, doar bunici, nasi, parinti si cred ca finii nostri. Vom inchiria o masa la un restaurant, inca nu ne-am hotarat unde, vrem ceva mai deosebit. Vom duce noi tortul. La Ioana am facut la fel. Am avut o masa rezervata ptr vreo 15 persoane, la un separeu. Langa noi era un botez si cand si-au dat seama ca e ziua Ioanei si ca ii rupem turta, i-a cantat orchestra si tot restaurantul (oameni pe care nu-i cunosteam) La Multi Ani! a fost f frumos :)
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Naty spune:
pyc distractie placuta la Paris si spor la shopping! Lasa ca se descurca tatal lui Paul cu el!
anuc si eu exact la fel, imi aduc aminte de nasterea Ioanei si de ea mica de tot de parca ar fi fost ieri. Culmea e ca pe Nadia nu mi-o amintesc la fel de bine nou-nascut.
Ce bine ca mama ta e OK!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
anna-mama spune:
Crisspy, tare draguta poezioara Ce bine ca il iei iar pe Razvi
Andreea, domnisorica in toata regula Ilinca Sanatate multa lui Tudor!
Pyc, distractie placuta si spor la cumparaturi in Paris. O sa se desxurce tati cu Paul ca el e un cuminte.
Alina, multumim de vesti despre Irina. Doamne ajuta! Sanatate multa si voua, sa treaca mucisorii repede.
Paula, felicitari pt pasii facuti de Marius
Noi azi am venit din parc de manuta, doar suntem baieti mari, nici nu am mai luat caruciorul.
Voi ce cadou ari luat sau luati pt licurici pt cand implinesc 1 an?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Carmen_Marieta spune:
Am intrat si eu putin sa mai imi descretesc fruntea... am mult de munca....
sa fie Papacelul bine, si multa putere parintilor.
Crisspy draguta poezioara...
Pyc spor la cumparaturi...
Anna eu ii voi lua sufletelului, o jucarie cu luminite si ceva vorbulite de la Fisher... ma indrept spre omida vorbareata, dar sa mai vedem...
Ledi unde esti? Ce face David?
Naty parca tu intrebai de cereale, eu ii dau lui stefan de la Milupa de 6 luni cele bio(au mai multe cereale incluse), nu mi-au placut cele de la Nestle. Am inteles ca astea merg pana la 4 ani,eu sper sa nu ii dau pana atunci. oricum imi plac ca nu sunt dulci..
Noi am trecut la lapte Milumil Junior 1... cu care s-a adaptat imediat.. si bea mai mult
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
bpaula spune:
Anna asta e si problema mea de acum. Ce cadou sa ii iau cand implineste un an. M-am tot uitat prin magazine dar parca nu am vazut nimic sa il atraga, ca i-am mai dat una sau alta in mana.