LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Irina,vezi ca California Baby are un spray pt asternuturi care tine nasucul desfund,eu din acela folosc cu Ana si nu avem nici o problema in timpul noptii. pulverizez cearceaful ei inainte de a o pune in pat.
Multa sanatate lui A si tie multa tarie ca o sa ai nevoie. si brrr,la voi e mai mai frig ca in windy city,e cu curu'n sus lumea asta

daiopri,multumim,votarea incepe pe 1 feb.daca vrei retete rapide...te ajut ca si eu tot cu ele ma impac cele mai bine
Pyc,ce mare a crescut Paul
Anna,eu unde vad tortul tau...ca nu gasecs linkul

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

neata fetelor!
am intrat un pic sa-i urez lui andreiutu pui de irina c sanatate multa
sper sa veniti cat mai repede cu vesti bune
sanatate multa si ne gandim la voi

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Irina, uff, bietul Andrei!!! va imbratisam si sper din suflet sa se refaca rapid.
Micola, cum adica primiti cadourile inapoi???? pai in cazul asta zau daca mai merita sa luati ceva.... fara gluma.
cadia, scaunul Evei e in dreapta spate, al lui Patrick in stanga. cica ultimele studii au relevat faptul ca locul de la mijloc e cel mai sigur.
Anca, ufff biata veverita
Miere, nervi de otel.. ca timpuri din astea te asteapta
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Si Alexia a inceput sa tuseasca mai rau, azi noapte a tusit mult si puternic, nasul are muci in spate si nu ii pot scoate. Ca sa nu mai zic ca am schimbat doua fete de perne peste noapte pt ca transpira f tare. De azi facem nebulizare si cu antibiotic...Offff...

Lisa, ce fain e spray-ul acela...De s-ar gasi si la noi...Eu mai rezolv nasul infundat cu nebulizare cu ser fiziologic.

Miere, sanatate lui Aidan!

Bebelusi, ai fost la dr? Sau mergi azi? Sa ne spui ce ai facut.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Tudor!

Lisa, uite aici tortul http://picasaweb.google.ro/annavladut/11Luni?authkey=Gv1sRgCKnC5-zt1cefLA#5425493873530398338 Nu e cine stie ce, dar a fost gustos tare.

Irina, cand poti sa ne mai dai de veste despre cum sunteti! Ma rog sa scapati repede si sa va intoarceti sanatosi acasa.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anna foarte draguti pinguinii lui Vladut. si tortul miam miam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Irina, sa auzim de mai bine cat de repede!
pupam Papacelul, sa vina repede inapoi acasa, ca aveti un party de facut

Anca, ai dreptate cu tablourile, insa nasii mei au 3 case maari..deci au loc...si mai au un tablou cu o nasica mica...
De asta si refuza ce le ducem, in ideea sa ne invatam minte si sa nu mai cheltuim pt ei, desi nu-mi convine deloc deloc ca se intampla asa...

Voi ati dat mango pana acum ? cum i-l dau?
De care cereale mai dati seara, daca mai dati?

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

irina te imbratisez si ma gandesc la voi, ma rog sa se faca bine Andrei cat mai repede si tu sa ai putere sa il ingrijesti.
Si nu te speria ca e letargic si nu sta in fundulet. Tu cum ai fi daca ai avea atatea scaune pe zi?
Nici eu nu sun ca sa nu deranjez.

anuc La multi ani pentru Ioana! E domnisoara mare deja. Nu-i asa ca parca ieri era nou-nascut?
Ce mai face mama ta?

cadia noi avem scaunul Nadiei in dreapta iar al Ioanei in mijloc.

anca nu stim cu cine seamana Ioana. Cand era mica semana leit cu ta-su, dar si-a schimbat foarte tare fizionomia si acum nu mai seamana cu nimeni .
Si mie mi-e o lene sa merg la gym de nu pot sa-ti spun. Dar incerc sa ma tin si sa merg macar o data pe saptamana ca in afara de asta si de patinatul cu Ioana din fiecare duminica nu fac miscare.
Nasoala faza cu veverita; eu o data am lovit un catel (n-a murit, s-a ridicat si a plecat) dar senzatia a fost groaznica.
Nici eu nu prea sunt de acord cu pozele in rama facute cadou, din aceleasi considerente.

cris30 si in Ro se face vaccin contra rotavirusului dar e optional. E introdus destul de curand, de ex. cand era Ioana mica nu exista si multi doctori nici nu stiu de el. Doctorita noastra de familie a aflat de Rotarix de la mine de exemplu. Poate si din cauza asta cei mai multi parinti nu il fac. Eu ma felicit ca am ascultat pediatra si i-am facut Nadiei.

miere sorry ca e bolnav puiul iar.
Cat despre personalitate, exact asa e si fie-mea, capricorni, ce vrei!

micola eu ii dau orez cu 3 fructe sau orez cu roscove de la Nestle sau orez cu mere de la Humana. Acum i-am luat Nestle - somn usor dar inca nu i-am dat fiindca mai avem din punga deja desfacuta.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Irina multa sanatate papacelului si voua multa putere sa treceti peste perioada asta nasoala ...Am vazut ca esti in touch cu Bee si Selene care ne mai dau vesti despre voi, nu vreau sa te mai bazai si eu cu telefoanele, dar ma gandesc mereu la voi.

Cadia asteptam pozici de la petrecerea de pici...cum a fost sa ai casa plina de copii?

Lisa poate o filmezi pe Anusca mergand sa-i arat si eu lui Razvi cum se face . El se ridica in picioare fara nici o problema si merge tinandu-se de chestii fara probleme si chiar cu viteza, insa cand il iau de manutze sa mergem impreuna isi incordeaza picioarele si le ridica in sus sau face tzup-tzup (bine aici cred ca e si vina mea ca eu l-am invatat, da' cand era mai mic)...invitatiile nu sunt cine stie ce, le-am cumparat de pe net si trebuie numai sa le pun textul, care e un pic plagiat , da' merge:

Razvi e un baietel
Cu un mare sufletel,
Cu ochi mari, cu gura mica,
Fruntea ca o poienita,
Genele de rindunica,
Si, pe-obraz, uite o gropita,
Dar are ceva ce-l strica:
Ii e parul ciufulit,
Parca s-au jucat in el,
Pina cind au obosit,
Trei motani si-un soricel,
Si-un arici foarte grabit.
O, ce bine i-ar sedea
Daca motul si l-ar lua.

Va asteptam la aniversarea primului anisor al lui Razvi
sambata 20 februarie 2010, ora 13:00.

Koruccia ce bine ca e Cate mai bine, bravo ei .

Anuc Ioanei sa creasca mare si sa fie sanatoasa.

Miere sanatate lui Aidan...cred ca episoade d'astea de urlat o sa tot avem parte in urmatorii ani.

Bee multa sanatate Alexiutei sa treaca repede tusea .

Micola eu i-am dat mango in combinatie cu banana si pepene galben - mixate bineinteles ca al meu are 8 dinti dar habar sa mestece - combinatia asta e o nebunie . Cereale eu ii dau "Fibre delicate" de la Nestle...i-am luat diverse altele da' nu-i plac.

Am fost si eu la farmacie sa iau hidrasec si nu am cumparat pt ca m-a intrebat de concentratie si nu am stiut ce sa cer...voi de care ati luat?

Va las ca plec la o intalnire.

O zi usoara si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata!
Off, cand reusesc si eu sa ajung la calculator, citesc numai despre copilasi bolnaviori. Ma gandesc si eu la Andrei si sper sa se refaca cat mai repede. -ici mamicii lui curajoase!
Sanatate multa si lui Aidan! Ma bucur Irina ca iti merge bine la noul job si ca Aidan se simte bine la cresa.
Jasmi, vreau sa te felicit pentru cum te ocupi de fetita, se vede clar atentia ta in cunostintele fetei. Ilinca nu stie prea multe ca are ma-sa limba legata.

Am serbat si noi matza mica sambata. A stat cuminte la tuns, bine, nici nu prea am avut ce tunde. De pe tava a ales parfumul, telefonul si creionul. Sper sa reusesc sa pun si poze. Multumim tuturor pentru urari.

Cu putin inainte sa treaca in al doilea an si-a zis fata ca nu poate sa faca pasul fara o maseluta, asa ca ne laudam si cu un colt de masea in dreapta, iar azi a spart si dintele nr.8. Nu mai stiu exact cate kg are, dar n-are sigur 9, manechina lu' mama. Merge toata ziua aproape numai in picioare. Nu stie inca sa se ridice fara sprijin asa ca se deplaseaza uneori si in genunchi. E campioana la catarat, se suie pe scaune, pe canapea, in picioare pe scara patului suprapus sau pe patutul ei.

Saptamana trecuta l-am avut si pe Tudor bolnavior, a avut puroi in gat. Uf, tare greu a fost. Miorlait nevoie mare din cauza bolii, facea din tantar armasar orice, se trezea noaptea plangand. S-a facut bine, dar a inceput miorlaitul: "nu vreau la gradi". Eh, noi sa fim sanatosi.

Sanatate tuturor copilasilor!
mamicile.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput