LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)
Raspunsuri - Pagina 4
flowerbee spune:
Am vorbit mai devreme cu Irina si i-am spus ca toata lumea se intereseaza de Andrei si ca ii ureaza insanatosire grabnica. Va multumeste din suflet pentru gandurile bune.
Intr-adevar, Andrei nu era foarte bine, insa Irina spunea ca medicii sunt ceva mai optimisti azi, desi nr. scaunelor a fost mare.
Sa ne rugam ca Andrei sa invinga mai repede virusul asta atat de rau si ca de ziua lui, pe 16 ianuarie, sa fie acasa, vindecat!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
lisa79 spune:
Patrcia,am uitat sa iti raspund,Ana a avut de vreo 2 ori iritatie,asa cum a zis Alexia,nu alergie cat e de la urina acida,deci de la alimnetatie. solutia,spalat si USCAT la fundic la fiecare kk sau pisu,incearca sa il tii cat mai mult fara pampers. e groaznic,stim,Cristi o tinea pe Ana sa nu miste cadn o schimbam si lasa cremele...nu toate cremele nu ustura. Ana urla cand ii puneam un anumit tip de crema. o sa treaca in 24 de h. pupici
cuscra,pupici la Razvanel. e o dulce fiica-mea cu mersul ei de om beat. Are o viteza...de nu iti vine sa crezi. sa vedem si noi invitatiile
CADIA spune:
SA DEA DZEU SA FIE BINE ANDREI SI SA SE INTOARCA CAT MAI REPEDE SI SANATOS ACASA.
CARMEN, sincer acum dupa un an de la nastere ma gandesc la BB2Chiar acum cateva minute calculam pe net perioada fertila
Dar mai astept 1-2 luni, ca trebuie sa mai slabesc si sa incep sa-mi fac analize.
Zilele trecute am avut cu tati o seara asa romantica ca era cat pe ce sa nu fim atenti....iar perioada era SUPER FERTILA.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
CADIA spune:
FETELOR, AM PRIMIT AZI SCAUNUL DE MASINA. ESTE SUPERB
AM O INTREBARE VOI UNDE PUNETI SCAUNUL LUI BEBE, LA MIJLOC, IN DREAPTA SAU STANGA????
MULTZAM
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA FETELOR, AM PRIMIT AZI SCAUNUL DE MASINA. ESTE SUPERB AM O INTREBARE VOI UNDE PUNETI SCAUNUL LUI BEBE, LA MIJLOC, IN DREAPTA SAU STANGA???? MULTZAM Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse. http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009# |
in spatele pasagerului l-am pus noi
lisa79 spune:
gata ne-am reinscris la concursul nou...ca sa aveti ce vota,daca castigam trimitem premiul in Romania,ca aici nu se poate livra.
noi si concursurile... .
Un vot pt Ana. multumim
CADIA spune:
LISA
Fug sa-mi scol printzesa, ca altfel cine stie and s-o trezi. Si sa nu i se raceasca grisuletzul.
iuliacris spune:
Multa sanatate Andreiut, sa-ti revii cat mai repede. Pup bolnaviorul si pe mamica lui.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Cris, felicitari pentru mersul Dariei, eu am pierdut momentul dac-am fost tot pe drumuri
Cadia, sa stapaniti sanatosi scaunul si sa se bucure domnisoara de el.
Bebelusi, si Carla mea e iritata dar mult mai tare ca Vladut, eu cred ca la ea e de la spanac, ca i-am dat ieri prima data si am fost plecata la magazine si tat-su n-a schimbat-o si uite asa. Acum cred ca ce te deranjeaza mai tare e ca lui ii tot trece si-i revine, nu atat gravitatea. Oricum, nici eunu cred ca e de la lapte.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
anca_ spune:
irina.c, sper sa intrati cat de repede cu vesti bune! O sa fie totul bine, noi suntem alaturi de voi!
naty, merg cam de 2 ori pe saptamana la gym, dar nu consistent, am saptamani cand nu merg deloc, si cateodata cand merg de 2-3 ori, depinde de chef. N-am disciplina deloc si lene cat cuprinde . Acum si mie mi se pare ca Nadia seamana cu tine, mai demult mi se paruse ca seamana cu tata, dar acum nu e dubiu, semanati f bine ..Dar cu cine seamana Ioana?
Azi in drum spre serviciu am calcat o veverita cu masina, trecea strada, pe strada cu 4 benzi, am incercat s-o ocolesc, dar n-am putut evita, am simtito hurducatura si apoi am vazut-o prin oglinda pe asfalt ..si ca sa vedeti insensibilitate masculina, ii spun sotului, la care el imi zice ca bine ca nu a fost un raton sau coiot ca ar fi stricat masina
Cadouri la nasi noi nu luam la mot, poate doar sa le dam album cu poze de ale lui baby ca nu le-am dat pana acum. Eu nu prea sunt de acord cu poze in rama drept cadou ca e ca si cum i-as forta sa le si puna prin casa si au si ei copiii lor si poze cu ei de pus. Am primit si eu poze in rama cu alti copii si e aiurea, ca nici nu vreau sa le pun prin casa ca de abia imi incap alea cu ai mei si nici sa stea aruncate printr-un sertar nu e ok...Album cu poze mai merge, sau mai bine un frame de ala digital pt poze cu puse cateva acolo cu bebeul, pe ala macar isi pot pune apoi si pozele lor.