Leoaicele DC *(48)*
Raspunsuri - Pagina 6
katty spune:
Neata!
In fine, nu mai ninge in Bucuresti, sa vedem pentru cata vreme!
Nu prea am mai scris de ceva vreme, dar am intrat intr-o vrie care nu-mi da pace!
Am citit pe un site previziunile astrologice financiare pentru Lei:
In cazul Leului dilema (un atribut definitoriu al axei Leu-Varsator pentru 2010) este o mare iluzie. Ei nu prea au de ales, nici nu stiu de altfel cat de dureros si complicat le va fi destinul in 2010, dar, cu atitudinea princiara care ii caracterizeaza se vad in postura de a putea sa aleaga. Destinul ii va pune insa la munca, le va solicita resursele, le va cere un efort mult mai mare decat au facut pana acum dovada, fara sa le promita nimic. Anul acesta este pentru lei un an al purificarii, al renuntarii la pretentii si la schimbarea mizei de pe idealurile imposibil de atins pe cele practice, realizabile. Cei care au functii de conducere sau care detin controlul intr-un sector vor fi tentati sa-si mentina atitudinea, insa este o mare greseala. Pentru inceput trebuie schimbata strategia, pentru a nu incepe anul in cadere libera, si apoi sa-si modifice mentalitatea, optica, viziunea, pentru a face din 2010 un an eficient. Tocmai aceasta viziune optuza le complica Leilor existenta in 2010 si acesta este elementul cel mai dificil pe care trebuie sa-l schimbe. In rest, anul le este plin de evenimente, sunt inspirati si dedicati muncii lor. Finalul lui 2010 ii prezinta pe acestia ca adevarati salvatori. Totul se va desfasura in spatele unei cortine imense. Nici nu vor sti cat sunt de apreciati si nici nu trebuie sa stie. 2010 trebuie sa le purifice karma, altfel consecintele sociale, dar si cele de ordin medical vor fi dure.
Daca vreti si pentru celelalte zodii, si pe plan general, gasiti detaliat aici!
Si acum...
Annie, felicitari pentru initiativa de a te lasa de fumat! Te sustin!
Daria, pupam patinatoarea, ce bine se tine pe patine!!
Uff, trimit mesajul asta ca sa nu-l mai scriu iar, dar revin...ne cheama la sedinta!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Am revenit!
Ledi, ati facut vaccinul pana la urma? Sper ca vestile sa fie din ce in ce mai bune! Sanatate multa! Si, bafta sotului, sa-si gaseasca repede-repede un job!
Catutza, sper ca nu ati luat pana la urma rubeola...cum sunteti? Vad ca nici tu nu prea mai ai timp. Nu i-ati facut ROR-ul Biei la un an si doua luni? noi i-am facut priorixul lui Andrei, asa ca sper sa fie protejat de rubeola...in caz de ceva...Ce zici tu acolo cu reducerea orelor de sport? Sa se faca cu invatatorii...e groaznic, sper sa nu ajunga sa faca in clasa ora de sport!
Dany, esti in priza vad, nu te ajuta nimeni, ? Macar pana iti intri in ritm ti-ar prinde un mic ajutor sa te mai poti odihni si tu! Vad ca te lauzi cu ditamai barosanul scumpel! E foarte bine Stef pentru cele 7 luni ale lui! Si, felicitari pentru micutul curajos!
Adi, cum e cu scoala pana la urma? Ati aflat ceva sau nu? La noi ieri Andrei a venit cu hartie de la cabinetul medical din scoala, daca ne dam acordul pentru vaccinare impotriva A/H1N1, si am scris mare ca NU SUNT DE ACORD!
Dodo, frumoase martisoarele, imi plac si libelulele si cele pe etamina, ar trebui sa pui preturile la numele pozei, ar fi mai simplu!
Anca, ce-ti face samburelul? Eu am fost luni la control la OBGYN, si mi-a zis ca am uterul marit si posibila sarcina, hehe...nu cred, si sper sa nu!!!
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
Annie80 spune:
Katty, Sar'mana si pt horoscop, si pt sustinere
btw , nu-mi place horoscopul si cred ca e gresit ca nooi , Leoaicele, vom avea un an super
speranta moare ultima, nu?
dar ce citesc acolo cu litere de schioapa??? , well fie cum iti doresti!
yoannamarie spune:
Ziua buna! Va tzuc, dragutelor! si
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katty Dodo, frumoase martisoarele, imi plac si libelulele si cele pe etamina, ar trebui sa pui preturile la numele pozei, ar fi mai simplu! |
am revenit cu martisoarele asa cum trebuia de la inceput
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
catutza spune:
Katty , din pacate alesii nostri la asta se gandesc sa reduca personalul didactic, sa mereasca nr de elevi la clasa (apropo, la Andrei cati copii sunt in clasa?) sa comaseze clasele de intensiv engleza, orele de sport sa fie facute cu invatatorul, orele de laborator-unde este cazul sa dispara...fara cuvinte ....de rujeola am scapat pana acum
Annie , sa mearga tratamentul anti fumat
la noi toate merg "bine" rau ..unchiul nostru (sotul sorei soacrei) are o tumoare la cap, in spatele creerului mic, nu se stie de ce natura este inca sau ce va afecta operatia... si doar atat deocamdata...
un prieten din provincie care nu are pe absolut nimeni in capitala e inernat de ieri cu ceva la plamani...se pare ca niste noduli, nu e cancer dar nici nu stiu ce este, ca lui dr nu ii spune normal si nu are cine sa mearga la el asa ca merge Mihai in seara asta cand vine de la munca sa vada daca mai are cu cine sa vb....
asa imi vine sa ma duc undeva sa nu mai stiu de nimeni si nimic cateva zile, dar nu se poate asa ca mergem inainte...
Ioana, Gabi, Daria, Gabi, Anca, Raluca, Ema, Danny, Lilia..... va
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
cine vine la cafea?
deci eu inca fumez, chestia e ca mai putin, sau nu toata tigara, Doamne ajuta sa le las de tot, miar place asa sa fumezi din paste in craciun, si o sa las si mai usor cu cafeaua
multam frumos de suport
pup u, o zi frumoasa
moama ...Dodo, martisoarel nam mai primit de ani de zile, macar snur daca as avea, well , sper sa vin in tara cat de curand!
katty spune:
Neata!
Sunt intr-o stare de buna dispozitie, poate si fiindca vine weekendul!
Catutza, la Andrei in clasa sunt 23 de copii, de fapt sunt 4 clase I, cu cate 23 de elevi! E de bine? E de rau? Sper sa nu se schimbe ceva, ca noi suntem multumiti de doamna invatatoare! Au si sala de sport, iar ora de sport o fac cu un domn profesor!
Sanatate unchiului, sper sa fie ceva resorbabil cu tratament, la fel si prietenului vostru!!!
Annie, e bine si asa, din ce in ce mai putin, dar cel mai sigur si bine e sa te lasi dintr-o data, eu cel putin asa am facut si am un catralion de ani (adica 16) de cand nu mai fumez! Nici macar pofta de tutun n-am mai avut de-atunci!
Eu azi ma duc la eco mamara, am avut niste dureri de sani in ultima vreme asa ca am ajuns la control luni, mi-a dat un unguent si si mi-a dat sa fac asta, sper sa ies cu bine din treaba asta, sa-mi tineti pumnii! De fapt am facut si testul Babes Papanicolau, si mai multe, acum sunt in asteptarea rezultatelor!
Pupici, si va astept la o cafeluta!!
catutza spune:
Katty , la noi sunt 3 clase I de cate 28, 26 si respectiv 26 de elevi, acum dun semestrul Ii ne mai vin 2 copilasi deci vom avea 2 clase de 27 si una de 28, cam multi zic eu, se lucreaza greu cu multi copii, ora de scurta si nu e bine deloc, noua nu ni s-a mai aprobat inca o clasa.
Cu orele de sport nu e nimic sigur inca dar asat este propunerea, sa vedem ce va fi.
Succes la eco, sa fie bine
Annie , e un inceput si asta ca nu poti fuma toata tigara
Gabi , am admirat martisoarele si bratara, este tare reusita
Daria , ce faceti voi, cum sunteti?
de la noi nimic nou, suntem in asteptare-speram ca de vesti bune
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Raportam bronsita,laringita,faringita, 4 siropuri, febra, tuse . Asa ca ne vom dixtra in acest weekend acasa in barlog
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela