Aradence DC...! (136)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
LA MULTI ANI MELA!
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI MELA
Azi servesc eu , chiar daca eu nu sunt consumatoare
Flavia fain concediu ati avut din cate povestesti.Te inteleg perfect cum e sa-ti lasi copilul urland la gradi. Am avut si noi parte odataaa, acum David e mai mult decat incantat.
Gabi e bine cu mami langa tine ,stiu si eu ,orice moft culinar (si nu numai) e satisfacut.
revin ,ca Ivett s-a plicti ,e treaza dinante de 6 si acum e rupta de somn ,dar 6 e ora ei de trezire
Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)
Somleac spune:
Ildi multumesc de cofee.
Mela , la multi ani!!!!!! Scuze de intarziere, de nu stiu cate zile ma chinui sa tin minte sa nu uit sa felicit pe Mela si pe soacra-mea si am uitat
Na, ne vedem astazi undeva??
Ioana, Ada?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Sal'tare! Multumim de cafea Ildi.
Miha, nici nu ma mir c-ai uitat...na...asta e!
La multi ani Mela! Sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de mami, tati si fratior pitic!
Eu nu ma inscriu la nik...
Aaaa...am mancat iaurt "Bata", prin feb poate il vedeti prin magazine, pe langa alte produse lactate... Deocamdata s-au facut primele probe. Asteptam cascavalul, la propriu de data asta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Eu nu ma inscriu la nik... [b]Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad [purple](6 mai 2006) |
Nici eu...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
X-ray spune:
nu va bagati la intalneala acum dar saptamana viitoare va bagati asa-i?
nu va costa nimic decat taxi-ul daca vreti sa beti o bere buna sau orice altceva.va anunt in timp util asupra datei.
la multi ani mela!sa va traiasca zana carmen!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Melania 14 spune:
Fetelor multumesc pt urari .Poze de sambata incolo .
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
flavia ramona spune:
Vine careva la o ???
Eu sunt la munci si normal ca nu am chef, asa as mai fi dormit dimineata ca aseara nu am avut somn .
cristinacsa spune:
La multi ani Mela! Carmen sa va traiasca alaturi de junior si sa va aduca numai bucurii!
Flavia, mersi de cafea, acu o beau...
Am inteles ca nu ai schiat, dar oricum a fost ok...
La noi nimic nou...
Cristina si gemenele