Aradence DC...! (136)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina foarte interesanta propunerea ta. Eu ma inscriu prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

http://community.webshots.com/album/576314039QhQRnK
Am reusit , sper sa pun poze cu mobila .
Am invadat-o pe Miha astazi si ce fain a fost cu 7 copii in casa(mai era un coleg al lui Alex pe la ei).Bogdi tot incerca sa-l pupe p Victoras si cand in sfarsit a reusit sa ajunga la obrazul lui, l-a pupat cu dintii de i-a ramas semn saracutzul de el.
Sa ne intalnim si eu as vrea si as si putea daca o conving pe mama lui Cipri sa stea cu copilasii.
Ma duc si eu in pat "ca-mi pica ochii in gura"!
Somn usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
AlinaM Vasile s-a vaccinat zilele trecute fara evenimente neplacute. Chiar nici un discomfort. Eu as vrea sa-i vaccinez si pe Vlad si pe Timi dar am auzit ca nu se vaccineaza copiii? Tu ce stii? Si cu vaccinurile ptr bebelusi (tetraximul si vaccinul ptr hep B) cum stati? Aveti?

Diana, la copii nu se face inca, am inteles ca la sfarsitul lunii ianuarie se vor termina testarile si apoi incepe vaccinarea si in scoli. In Germania se vaccineaza deja si copiii.
Tetraxim si Hepavax avem, luna trecuta am primit toate dozele cerute...Hepavax nu mai primisem din septembrie si unii copii au ramas restantieri, dar nu din vina noastra... Acum i-am "adus" pe toti la zi.

Mai scriu maine ca acum e tarziu. Am fost plecati, am ajuns tarziu acasa si am deschis calculatorul sa citesc putin...
Noapte buna!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Cafea nu mai da nimeni?

Maria Rubi bafta la examene. Bine ca mai ai putere de invatat si de sesiuni. Eu nu m-as mai putea vedea in sesiune.

Diana, am vazut pozele cu frumosii tai. Atat timp cat Teo n-o sa misune prin casa si n-o sa poata atenta la jucariile si alte lucruri ale fratilor mai mari o sa fie . Dupa aceea se va transforma in dragoste cu nabadai.

Alina a si eu ma inscriu a 2 a la intalnirea propusa de tine. Abia astept. Si eu sunt špro antivaccinare excesivaš.

Citat:
Bogdi tot incerca sa-l pupe p Victoras si cand in sfarsit a reusit sa ajunga la obrazul lui, l-a pupat cu dintii de i-a ramas semn saracutzul de el.

Nico, Vic e vanat pe obrazuk drept.
Cel mai tare a fost faptul ca eu si Nico am insistat pe langa Vic sa stea sa fie pupat de Bogdi.
Oricum pruncii s-au distrat de numa, si noi pe langa ei. va mai asteptam.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Pupam vanataia lui Victoras.Eu cu Maia, fara Bogdi
Spor la invatat Cristina!

Serviti si niste cafea!

Mergi la inceput

La multi ani Mela!
Carmen, sa va traiasca domnisoara si sa fie sanatoasa si cuminte!

Cristina M., succes la examene!

Niko, sa folositi sanatosi noua mobila de bucatarie!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina m nu vii la aerobic?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mel
Carmen, sa va aduca printesa numai bucurii si sa fie la fel de cocheta si cand va fi mare.

Gabi, cred si eu ca e bine cu mami acasa. Ce bine e cand ajungi la mancare gata facuta. Si cred ca si copii is incantati ca le face toate poftele.

Miha, pupam pe Victoras sa-i treaca repede.

Niko, sa stapanesti sanatoasa mobila de bucatarie . Doamne ce scumpi copii azi .

Alina.a si eu ma inscriu la intalnire numa sa stiu dinainte.

Cristina bafta la examene! Tinem pumnii la toate si te asteptam inapoi repede!

Cristinacsa, nu ti-am raspuns da banui ca ai intuit din ce am scris dupa ... nu am schiat, eu am avut o experienta nasola mai demult si acum am nevoie neaparat de monitor sa invat si abia apoi m-as avanta pe o partie. Mi-ar placea sa stiu.

AlinaM, e ceva bai?

Apropo de intalnire, noi nu ne vedem maine? Nu mai zice nimeni nimic?

Mergi la inceput

La multi ani Mela!
Mersi Flavia.
Multumesc de urarile de stapanit sanatoasa mobila!

Mergi la inceput