Aradence DC...! (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
GABIII lasa-ma ca tot la prajiturile alea ma gandesc Eu am apucat doua mai ciocolatii asa ,dar puteam hali lejer si urgent tot platoul ba inca unul bonus
MILENA cum ziceai ca ii spune cofetariei aleia ???

Mai eu n-am consumat decat paharelul ala de bere,nu vodka precum fetele serioase dar de-aia sa vedeti cosmar SF pe mine azi-noapte ! Stateam si ma uitam cu Diana la luna plina,o luna foarte luminoasa si tot treceau ceva norisori negri peste ea,dar la un moment dat a inceput sa se mareasca si sa se transforme in ... globul pamantesc ! Se vedeau tot mai clar si mai aproape toate detaliile,ca si cum cerul era o oglinda imensa ... si deodata in bezna,bufff s-a prabusit blocul Si oamenii au inceput sa isi stranga pe bagaje de urgenta sa plece nu stiu unde,aprindeam radoiul sa aflam stiri si se auzeau strigate sa stingem radioul si umblam asa de bezmetici prin intuneric ... Fain vis,nu ? Dar nici nu eram speriata,ci parea asa ca o aventura,eram curioasa ce se intampla.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Fain visasi Moni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!
Eu n-am dormit nimic pana la ora asta....sunt rupta!

Alina.a !

Fetele ma bucur ca v-am vazut! Mi-e dor de voi!!!!!!!!! Please faceti urmatoarea intalnire sa pot veni si eu, nu asa....

Fetele-paparazzi(se stiu ele care sunt), va rog trimiteti-mi si mie pozele alea(stiti voi care ) pe mail, plsss!

Va pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Super pozele si super petrecerea! Alina, o gazda excelenta ca intotdeauna! Imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult, dar poate cu alta ocazie ...
Ma bucur foarte mult ca v-am cunoscut,fetelor. Alina tot imi povestea lucruri frumoase despre voi, asa ca abia am asteptat party-ul.
Moni, cofetaria se numeste Delice si e pe Metianu. Eu de cand mi-am cumparat prajituri de la ei nu am mai putut sa mananc din alta parte. Ma bucur ca v-au placut prajiturile

M. cu cei 2 iepurasi - Mihnea & Codrin
http://picasaweb.google.com/mylenna2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Ioana, eu am facut doar putine, dar da-mi mail-ul tau pe PM sa iti trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetelor multumesc pentru urari
Alina a multumesc pentru tot ai fost o gazda desavarsita. Ne-am simtit suuuuper.

Flavia chiar imi pare rau ca nu ai putut veni.

Si eu am comandat un tort, dar am ajuns abia la 22 de la Timi si n-am mai apucat sa-l iau.

Milena ma bucur ca te-am cunoscut, intra mai des pe la noi sa te "prindem" mai bine.

Anca ma bucur ca te-am vazut si pe tine.

Eu am mai vizionat un film azi dimineata cans am ajuns si la 8 m-am trezit ca am dus-o pe Daria la scoala. Ma doare gatul ingrozitor.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Flavia si mie imi pare tare rau ca nu ai putut veni.Lasa ca imediat e gata luna si poate ne intalnim iar in prima vinere din luna
Alina a tot mucioasa Eli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Ioi Miha, ce bine rezisti, sa te mai uiti si la film... imi amintesti de prietena mea din facultate, care cand ajungeam dimineata acasa de la discoteca se punea sa citeasca pe cursuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Am vazut pozele de la intalnire. Data viitoare sigur nu mai ratez!

Am fost ieri la sanius pe mal. Am un picior invinetit si un deget zdrelit. A fost placut mai ales pentru Alexandra. S-a tavalit prin zapada, pacat ca nu e stratul mai gros. Mi-am amintit si eu de iernile de altadata.

Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Hello, asa v-ati motolit la chef ca nu mai scrieti nimic???

Mergi la inceput