Aradence DC...! (136)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Saluti si eu eficienta foc
!
Am apucat doua ore si la intalnirea suuper faina (ALINA.A
),dupa care a urmat ritualul de seara: citit 4 povesti Dianei ,baie lui Tudor ,
si la nani cu ei.Diana evident dupa ce s-a spalat pe dinti m-a anuntat ca ii e foame,ca trebuia sa o intreb cand am venit daca ii e foame sau nu
(deci mama denaturata pana la capat,nu? 
) Am potolit-o cu o banana ,numai bine i-am inchis gura pana a supt Tudor.Evident ca nici jumatate din ea n-a mancat,dar trebuia ea sa traga cumva de timp chiar si la ora aia ...
Oricum au fost cuminti,Diana la desene, iar Tudor a dormit de la 21 la 23.I-am gasit veseli pe-amandoi,Tudor pe burta si Diana "citindu-i" povesti.
Ba am mai apucat si sa ma spal pe cap si sa descarc pozele:
http://www.dropshots.com/monica70#date/2010-01-22/22:29:54
Pacat ca nu au apucat sa vina si restul Flavia, Ildi, Ioana, Carmen, Diana ...
Tare ma bucur ca am reusit sa ajung ca demuuult nu v-am vazut!
Noapte buna! Si distractie placuta daca inca mai chefuiti ![]()
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
niko_26 spune:
Alina, acum inteleg de ce am sunat noi degeaba la poarta(eu cu Cristina!)Nu merge soneria deci
!
Sa-mi fie cu iertare ca nu am anunta sa vin, dar ziua am muncit pe aici si n-am apucat sa intru pe forum si seara nu a mers netul cand aveam nevoie de el!
Multzumesc frumos pentru urari!
Ildi La multi ani cu intarziere sotzului tau! 
Claudelu spune:
Ioi tu Moni bine ca nu m-ai prins cand eram in forma.e fapt si acum sunt in forma, desi am beut doar 2 paharele de vodka.lar alcoolul nu e ptr mine...abia vad tastele...
Nu ma mai joc...dupa mii de insistente, Ada m-a refuzat si tot pe Lavi a preferat-o ...astea ti-s prietenele

![]()
Mama da ce m-a prins vodka aia 
Alina.a multumimmmmmmmmmmmmm 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Claudelu spune:
hai ca ma uit pe poze si nici macar nu ma vad slaba
O fi vodka de vina?? ![]()
...fu buna vodka ![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
alinamoro spune:
Eu acum am iesit de la baie.
Am ajuns aproape la 3 acasa. 
A fost super intalnirea si Alina.a o gazda perfecta
, ne-a asteptat cu bunatati pe masa, sucuri, bauturi, prajitura, cafea... Multumim Alina! 
Ma bucur ca am fost mai multe de data asta. Moni, a venit si Ioana intr-o scurta vizita.![]()
Am cunoscut-o si pe Milena.
Moni, mersi de poze, bine ca ai pozat si mancarea. ![]()
Merg la culcare ca maine plecam la Bihor. 
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Imi pare atat de rau ca nu am avut cum sa vin
. Se vede din poze ca v-ati simtit bine.
Miha si Nico, eu va pregatisem o surpriza, un tort tiramisu pt ziua voastra
. Azi l-am trimis la bunici daca nu am reusit sa ma vad cu voi. 
Eu si acum sunt nervoasa
.
ancapolgar spune:
A fost chiar super intalnirea, ma bucur ca v-am vazut.
Alina.a e o gazda minunata si o foarte buna povestitoare.![]()
Moni, faine pozele, iar tu f harnica cu ele, ca intotdeauna. Tare scumpi puiutii tai. Vezi ce surioara serioasa e Diana? O fi vrut sa te scuteasca pe tine de citit povesti si lui Tudor.![]()
gabitzica spune:
Si eu m-am simtit tare bine la intalnire.Alina ai fost o gazda deosebita, mai venim la tine.
Dar Moni, de ce a trebuit sa faci asa prim-plan la prajituri ??Ca sa ma omori acum? Cand m-am trezit si eu sa mananc mai erau 2 sortimente si acum imi e o pofta pe tartele alea cu fructe
Eu azi m-am dus la lupta fara gloante.Mai exact m-am dus la cumparaturi la Armonia fara portofel
. Mi-am mai si murdarit masina degeaba, ca ieri am dus-o la spalat si acum e toata stropita.
alina33 spune:
Salutare fetelor, ma bucur ca ne-am revazut dupa atita vreme, alina.a ai fost perfecta
, sper sa ne revedem si in alta locatie, si sa ne simtim la fel de bine.
Eu am fost atit de fresh ca am mai stat o ora la povesti cu al meu sot.
Ne-am adus aminte de pe vremurile fara copil, cind ne puneam in pat sa dormim si stateam la povesti pina pe la 2-3 noaptea. Acum eu nu prea mai stau ca Dragos al meu e foarte matinal. Si bineinteles ca dimi s-a trezit rupt de foame cu gindul la cereale cu lapte. Asa ca am dormit scurt, de la 4 la 7.45
.
Milli bine ca ti-ai facut curaj sa ne cunosti
, Ioana, doar asa te mai vede omu' si pe tine....nu spun sa nu se auda ![]()
Week-end placut!
Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro