Aradence DC...! (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti si eu eficienta foc !
Am apucat doua ore si la intalnirea suuper faina (ALINA.A ),dupa care a urmat ritualul de seara: citit 4 povesti Dianei ,baie lui Tudor , si la nani cu ei.Diana evident dupa ce s-a spalat pe dinti m-a anuntat ca ii e foame,ca trebuia sa o intreb cand am venit daca ii e foame sau nu (deci mama denaturata pana la capat,nu? ) Am potolit-o cu o banana ,numai bine i-am inchis gura pana a supt Tudor.Evident ca nici jumatate din ea n-a mancat,dar trebuia ea sa traga cumva de timp chiar si la ora aia ...
Oricum au fost cuminti,Diana la desene, iar Tudor a dormit de la 21 la 23.I-am gasit veseli pe-amandoi,Tudor pe burta si Diana "citindu-i" povesti.
Ba am mai apucat si sa ma spal pe cap si sa descarc pozele:
http://www.dropshots.com/monica70#date/2010-01-22/22:29:54

Pacat ca nu au apucat sa vina si restul Flavia, Ildi, Ioana, Carmen, Diana ...
Tare ma bucur ca am reusit sa ajung ca demuuult nu v-am vazut!

Noapte buna! Si distractie placuta daca inca mai chefuiti

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Alina, acum inteleg de ce am sunat noi degeaba la poarta(eu cu Cristina!)Nu merge soneria deci!
Sa-mi fie cu iertare ca nu am anunta sa vin, dar ziua am muncit pe aici si n-am apucat sa intru pe forum si seara nu a mers netul cand aveam nevoie de el!
Multzumesc frumos pentru urari!
Ildi La multi ani cu intarziere sotzului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Si mie mi-a priit intalnirea, uite ce limbaritza am!
Acum chiar merg la somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioi tu Moni bine ca nu m-ai prins cand eram in forma.e fapt si acum sunt in forma, desi am beut doar 2 paharele de vodka.lar alcoolul nu e ptr mine...abia vad tastele...

Nu ma mai joc...dupa mii de insistente, Ada m-a refuzat si tot pe Lavi a preferat-o ...astea ti-s prietenele

Mama da ce m-a prins vodka aia

Alina.a multumimmmmmmmmmmmmm

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

hai ca ma uit pe poze si nici macar nu ma vad slaba O fi vodka de vina?? ...fu buna vodka

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu acum am iesit de la baie. Am ajuns aproape la 3 acasa.
A fost super intalnirea si Alina.a o gazda perfecta , ne-a asteptat cu bunatati pe masa, sucuri, bauturi, prajitura, cafea... Multumim Alina!
Ma bucur ca am fost mai multe de data asta. Moni, a venit si Ioana intr-o scurta vizita.
Am cunoscut-o si pe Milena.

Moni, mersi de poze, bine ca ai pozat si mancarea.

Merg la culcare ca maine plecam la Bihor.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Imi pare atat de rau ca nu am avut cum sa vin . Se vede din poze ca v-ati simtit bine.

Miha si Nico, eu va pregatisem o surpriza, un tort tiramisu pt ziua voastra . Azi l-am trimis la bunici daca nu am reusit sa ma vad cu voi.

Eu si acum sunt nervoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

A fost chiar super intalnirea, ma bucur ca v-am vazut.
Alina.a e o gazda minunata si o foarte buna povestitoare.
Moni, faine pozele, iar tu f harnica cu ele, ca intotdeauna. Tare scumpi puiutii tai. Vezi ce surioara serioasa e Diana? O fi vrut sa te scuteasca pe tine de citit povesti si lui Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu m-am simtit tare bine la intalnire.Alina ai fost o gazda deosebita, mai venim la tine. Dar Moni, de ce a trebuit sa faci asa prim-plan la prajituri ??Ca sa ma omori acum? Cand m-am trezit si eu sa mananc mai erau 2 sortimente si acum imi e o pofta pe tartele alea cu fructe
Eu azi m-am dus la lupta fara gloante.Mai exact m-am dus la cumparaturi la Armonia fara portofel. Mi-am mai si murdarit masina degeaba, ca ieri am dus-o la spalat si acum e toata stropita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor, ma bucur ca ne-am revazut dupa atita vreme, alina.a ai fost perfecta, sper sa ne revedem si in alta locatie, si sa ne simtim la fel de bine.
Eu am fost atit de fresh ca am mai stat o ora la povesti cu al meu sot.
Ne-am adus aminte de pe vremurile fara copil, cind ne puneam in pat sa dormim si stateam la povesti pina pe la 2-3 noaptea. Acum eu nu prea mai stau ca Dragos al meu e foarte matinal. Si bineinteles ca dimi s-a trezit rupt de foame cu gindul la cereale cu lapte. Asa ca am dormit scurt, de la 4 la 7.45 .
Milli bine ca ti-ai facut curaj sa ne cunosti , Ioana, doar asa te mai vede omu' si pe tine....nu spun sa nu se auda
Week-end placut!

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput