Locul fetelor Nou-Venite (57)
Raspunsuri - Pagina 3

Arianna11 spune:
 Salutare fetelor,abia am ajuns de la servici,azi nu am avut timp nici sa respir...asa ca acum am reusit sa intru .
 Draga  sa-ti traiasca frumoasa burtica
 Ale  bucura-te ,nu plinge..o fetita e un dar minunat,cel putin asta imi doresc eu.Fii fericita nu dezamagita,stie Dzeu de ce ti-a dat aceasta incercare 

Dragaica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui babiela draga, ce burtica frumoasa  , mi-ai facut pofta de pepene   -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne   si de un   aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------   Doamne ajuta-ne sa avem un   sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE  | 
Sunt la a 4 zi consecutiv de mancat pepene cu paine daca nu a opresc o sa ajung la 100 kg.

Alee eu te inteleg perfect, tot baieti vreau, barbatamiu ma mangaie pe burta si vorbeste cu "ei" la feminim eu ii zic sa-mi lase in pace baietii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de

8+ 

trutzi spune:
 Nu iteleg de ce va contraziceti. Tu vb cu baietelul tau si el cu fetita lui, ca doar o sa aveti pereche 
| citat din mesajul lui Dragaica Sunt la a 4 zi consecutiv de mancat pepene cu paine daca nu a opresc o sa ajung la 100 kg. ![]() Alee eu te inteleg perfect, tot baieti vreau, barbatamiu ma mangaie pe burta si vorbeste cu "ei" la feminim eu ii zic sa-mi lase in pace baietii ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de        8+  | 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Dragaica spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Nu iteleg de ce va contraziceti. Tu vb cu baietelul tau si el cu fetita lui, ca doar o sa aveti pereche ![]() 
 Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]()  | 
Sa dea DD sa fie asa

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de

8+ 

cora79 spune:
 Buna fete dragi,va pupacesc pe toate

Jesia,ovulatia mea este la 14-15 zile de la cm,si imi dau seama dupa mucusul cervical si dupa intepaturile de ovar
Ale-ce frumos,si eu as vrea fetita,nu fii trista

Lia,Babi,va pup si pe voi si samburei
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Buna fete dragi,va pupacesc pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() Jesia,ovulatia mea este la 14-15 zile de la cm,si imi dau seama dupa mucusul cervical si dupa intepaturile de ovar ![]() Ale-ce frumos,si eu as vrea fetita,nu fii trista ![]() ![]() Lia,Babi,va pup si pe voi si samburei ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"  | 

aleesicoo spune:
 draga stii ce e mai nasol ca dak mi ar fi zis dekt un dr k e baiat hai k poate nu ma culcam pe ureke k asa este ...dar knd mi au zis 2 atunci clar credeam....si dupa 5 luni mi a  zis ca e fata
asa creste bebicu 
ale
in 19 sapt 
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

babiela spune:
 si ce mandra o sa fi de fata ta ale, mai tarziu 
cora iti zic de asta seara 

sa fi sanatoasa si sa-ti dea DD ce-ti doresti mai mult 

fetele va pupacesc pe toate 

noapte buna 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne 
 si de un 
 aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare 
------------------------------------------------
 Doamne ajuta-ne sa avem un 
 sanatos si la termen 
---------------------
II         BEBE

trutzi spune:

cora  LA MULTI ANI!

Multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor 
p.s. Stiu ca maine este ziua ta dar, cred ca nu voi intra maine ![]()

polo spune:
 Draga 
 ce burtica frumoasa.
Ale, 
sau
, sanatos sa fie. Ceva poze cu burtica mai aia? 
http://community.webshots.com/user/diove