Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Dana bebe o sa vezi ce repede o sa treaca totul,cu hormonii crescuti,cu greutatea care o sa creasca vazand cu ochii,cu caldura verii,cu edemele de sarcina (unele dintre voi),cu incaltamintea care o sa devina tot mai stramta iar picioarele o sa para din ce in ce mai departe incat o sa aveti nevoie de ajutor la incaltat...etc.
Dar nimic nu o sa se compare cu momentul in care o sa-l vedeti pentru prima oara la ecograf,o sa-i vedeti cum bate inimioara,apoi o sa va bucurati cand o sa-i aflati sexul,nu mai vorbim de primele miscari ca niste fluturasi care vor deveni din ce in ce mai puternice.
Si totul va culmina cu momentul in care o sa-l tineti in brate pe puiul vostru.
Va tin pumnii si sunt alaturi de voi!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza gravidute !
Multumim fetelor de la odiseea de sept-oct 2009 pentru urari si incurajari ! Iata ca deja ati avut primul Craciun alaturi de puiutii mancaciosi, sa dea Dumnezeu sa avem si noi Craciunul de anul acesta la fel de fericit ca al vostru!
Sa avem cu toate o sarcina usoara si sa ne adunam cat mai multe !

Edit 1 : bine ai venit Dana_bebe
Edit 2: va trebui sa facem si noi o pagina principala cu datele personale. Sa vedem daca mai tin minte...deci: DN-25.02.1982, UM-13.12, DPN-17.09 (asta dupa calculele de pe net)

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

felicitari fetelor! nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an de cand ma alaturam si eu odiseii de sept -oct 2009!
eu nu pot sa va doresc decat sa aveti sarcini si nasteri usoare, iar la capatul celor 40 de saptamani sa aveti parte de niste bebei sanatosi si papaciosi!
si va mai doresc sa faceti aici o gasca cel putin la fel de tare si unita ca gasca noastra
sa aveti grija de voi


VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Buna fetelor,

Ma alatur si eu acestui forum prntru prima data. Sunt o mamica fericita ce va naste in luna septembrie. De duminica am aflat vestea cea mare si sunt super incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Wow s-a deschis si aceasta Odisee....Eu sunt de la odiseea delfinasilor ( iulie-august 2010 ) si doresc sa aveti parte de o Odisee minunata, de prietenii placute legate in cadrul acestei odisei si bebelusii sa va fie sanatosi, sa stea in burtici pana la termen iar la finalul odiseei sa va tineti minunile in brate si sa va bucurati de ele in fiecare moment al vietii. Sa mai dea Domnul sa nu aveti parte de neplaceri si vesti proaste si cu fetele cu care porniti la acest drum si cu cele care vi se vor alatura sa ajungeti la termen.

Multe felicitari mamicilor si capul sus indiferent de neplacerile din primele lun,care la unele fete vor aparea, ganditi-va ca totul merita ca la final sa va tineti minunea in brate.

Aveti grija de voi si de bebelasi


*******************************************************************
Elena, 14+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Va saluta tot de la Odiseea delfinasilor de iulie-august, Florentina si bb din burtica. Un bb este o minune de la DD. Va doresc sa treceti cu bine peste simptomele din primele luni si peste temeri, sa va bucurati de fiecare moment al sarcinii si la final sa va tineti in brate bb-i sanatosi, frumosi, cuminti.
Va si numai bine va doresc.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am intrat si eu sa va felicit pe toate dar in special pe Andreea care este o luptatoare
Sarcini usoare si bebelusi la termen va doresc!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca


SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna ziua,

Azi dimineata am facut si noi testul care a iesit pozitiv.Ar trebuie sa nasc in 22 sept.
Sunt mamica unei mici printese,Brianna,care face 3 anisori in 3 martie.
Deja au inceput grijile ca se pare ca nu ambele sarcini sunt la fel,am dureri de burta,am avut azi noapte si azi dimineata,nu foarte mari dar au fost si ceea ce ma amuza simt la buric cum se face legatura,deja isi face aparitia in viatza nostra minunea pe care o asteapta toata lumea.
Cu prima sarcina a fost ok dar am luat tratament de mentinerea sarcinii deoarece am un nodul care provoca avort spontan sau la sf. nastere prematura iar la 10 sapt am ajuns la spital cu sangerari mici,acum sper sa fie totul ok pt ca nu sunt in tara si cum se stie in stainatate nu pun accent in primele saptamani de sarcina.Eu am la mine Utrogestan 2 cutii pe care cred ca voi incepe sa le iau,Acid folic inceput de 3 saptamani si vitamine Elevit incepute astazi.
Un sfat asa cum am citit mai devreme,cred ca este bine tii legatura si cu un dr din tara,mai ales ca iti stie trecutul,eu maine voi afla ce trebuie sa fac pt ca am luat legatura cu dr cu care am nascut ftitza si care stie ce probleme am.
Va pup si va doresc sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari aniast!! Nu stiu daca-ti amintesti de mine,dar nu puteam sa nu te felicit!!Sarcina usoara,usoara si un bebelush sanatos tun!!

Felicitari,tuturor!!



Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dana15, andraiulia, monica_dicut, suede, Ellenuta, selen80, beluistef, Florentina_C multumesc mult pentru felicitari, pentru emotiile pe care le impartasiti alaturi de noi. Stiu cum e pentru ca si eu sunt o mamica de septembrie-octombrie 2007, am predat stafeta la randul meu si acum ma bucur sa o reprimesc. Iar fi-miu e posibil sa primeasca cadou de ziua lui o surioara sau un fratior. El a avut DPN pe 4 sept si s-a nascut pe 3, acum am DPN pe 6 sept ...sa vedem cand voi naste.

goldi, bine ai venit la Odisee. Ne luam de mana, si eu am sarcina obtinuta prin FIV la Giulesti, cu embrioni congelati.

Dana_bebe, ce de FIV-oase avem la Odisee. Bine ai venit!
Zici ca iti vine sa plangi...si ce te retine? Fa-o, e atat de bine dupa...crede-ma pe cuvant.

Pity27, ma bucur ca ni te-ai alaturat. Scrii te rog niste date (UM, DPN, DN) ca sa te trec in listuta?

ancadragoman, tu nu mai stii cum e cu hormonii, ca se emotioneaza repede? Pai vrei sa ma apuce plansul? Multumesc de pupici si de felicitari. Hai, nu vii si tu cu noi ca mai e timp.

ditu, bine ai venit la Odisee! Te rog nu te trata dupa ureche, fa-ti mai intai dozarea de progesteron daca crezi ca ai nevoie de Utrogestan...atunci o sa te lamuresti si sigur, iti va spune si medicul tau din tara ce trebuie sa faci.

Stiu ca multi medici recomanda vitamine in primul semestru de sarcina. La prima sarcina, medicul embriolog mi-a spus ca sub nici o forma nu se iau vitamine in primul semestru de sarcina pentru ca *contin si vitamina B care este produsa artificial, nu natural ca toate celelalte. In primul semestru, cand nu este formata placenta, se recomanda doar acid folic.

zozela, ne stim de la Aspirante? Eu n-am mai calcat pe acolo de vreo 3 ani...nu stiu ce am facut sa-ti atrag atentia, vrei te rog sa-mi amintesti? Multumesc mult pentru felicitari,

Nu stiu daca ati observat, eu am avut treaba in seara asta, am inceput listuta. Am vrut sa fac si adresa comuna de mail, insa am facut o gafa: In profil, la data nasterii, am pus ziua de ieri (cand ma apucasem de adresa), omitand total faptul ca Yahoo-ul o sa ma trimita la sectorul kids. Am incercat dupa aceea inca vreo 10 ID-uri, cand era totul completat si dadeam "Submit", ma trimiteau sa cer acordul parintilor. Daca vrea altcineva sa o faca, apoi sa trimita userul si parola prin PM, e invitata mea. Pe mine m-a luat capul.
Inainte de somn o sa cer si ajutorul moderatorilor sa deschidem cat mai repede un user comun de DC, apoi o sa ma duc la nani ca maine ma ia fi-miu de noua.

Pupici

Andreea, in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput