Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 2
millie spune:
Provista multumim de capitol nou
si mie ami merge tare rau netu
Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
inapreda spune:
Ayla, am vazut-o pe Luana!
E titi rau.
Imi place tare mult cum stie sa se joace. Ian, de exemplu, inca nu stie sa se joace asumindu-si roluri, "sa ne jucam de-a...". Felicitari!!

Imi spui, te rog, de unde ati luat rafturile pentru jucarii din aceasta poza: http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luana11Luni#5425456715212976242
Multu'.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Ayla21 spune:
Multumim de aprecieri.
Aris, tin-te bine, n-ai idee ce urmeaza.![]()
Ina, rafurile sunt din OBI.
Pisik, ce scumpa e Ana cand rade, si ce fain canta tati.
Eu la tine si la Aris ma uit regulat la poze si fara sa spuneti ca ati adaugat noutati.![]()

Lucia
multumesc pt comentarii. Distractie placuta la Viena.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
inapreda spune:
Pisik, din nou semanam; sau, ma rog, copiii nostri: si Ian baga in gura ABSOLUT orice, motiv pentru care, ghici? Nu prea putem noi sa citim sau sa ne jucam "de-a ceva"; daca nu poate fi bagat in gura...nu-i titi! ![]()
inapreda spune:
Pisik, nu pot deschide link-urile cu poze!!!
inapreda spune:
Pisik, vazut bebelusha Ana tare frumoasa si expresiva!
Ca si mama ei! 
inapreda spune:
Monnvas
ai PM.
Te anunt pentru ca eu, tuta, nu l-am observat pe al tau decit adineaori.![]()
inapreda spune:
Scuza-mi ignoranta dar eu mi-am imaginat ca OBI e ceva magazin pentru copii
si am gugalit sa vad daca nu au si magazin online ![]()
Ai putea, te rog, sa-mi iei si mie cind/daca mai ai drum pe acolo? Iar contravaloarea o pun in contul tau. Cu precizarea: numai daca nu e ceva complicat care sa necesite un efort mare din partea ta.
Multu' 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Multumim de aprecieri. ![]() Aris, tin-te bine, n-ai idee ce urmeaza. Ina, rafurile sunt din OBI. Pisik, ce scumpa e Ana cand rade, si ce fain canta tati. ![]() Eu la tine si la Aris ma uit regulat la poze si fara sa spuneti ca ati adaugat noutati. ![]() Lucia multumesc pt comentarii. Distractie placuta la Viena.![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
aris26 spune:
seara buna,
am reusit sa ii scot somnul de dupa-amiaza.i-am facut baie...luuunga cu hidromasaj. a mancat si l-am pus jos,a clipit lung si a adormit. nu vreau sa imi fac vise,dar poate mai tzine figura si pe viitor
mi-a stricat ceva la laptopul meu si acum a trebuit sa ma bat cu sotzul sa mi-l dea pe al lui. acum l-am trimis la baie sa am si eu 10min cu voi![]()
incerc sa recuperez
25 martie 2009
provista spune:
aris numai 10 min tine baia, pai la cat e de mare numai sa ii aci ocolul iti ia 20 min![]()
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)