Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Bianca, da-mi te rog niste detalii tehnice despre piscina de la Brasov...vrem si noi sa dam o fuga intr-un we...pampers din cel special, de la cat la cat e programul, un site, eu stiu...Multumesc!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ei lasa ca acum am incurajat-o si eu pe ea(ashteapta un baiat cam de pashte):"vai, berbec? si baiat? succes!"

Ha ha mi s-a parut mie un pic plinuta cand a venit ultima data (in locul lui Alexis), da' nu m-am prins. Las' c-o felicit la urmatoarea vizita.

Nu mai zice de berbeci sotzul e berbec si socru-meu la fel. Daca mai astepta si fiu-meu un pic, nush ce ma faceam acum cu 3 berbeci in casa.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

f bine te-ai gandit. mai poti incerca sa ii faci o baie luuunga. la noi a ajuns sa stea mai mult de 45 de min in apa, iese de acolo rupt de oboseala, dar tot mai are putere sa faca cateva ture. oricum trebuie sa fi f atenta la semnele de somn. daca apuca si trece de faza aia se secreta nu stiu ce hormoni si devin agitati. cu caruciorul ai putea sa faci o proba macar o zi doua si daca merge te duci si cumperi o porcarie ieftina doar sa o ai in casa. bafta. sigur o sa gasit voi metoda voastra. e evident ca fiecare are stilul lui
Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

ARIS, cum sama supar? Mai am inca simtul umorului. Cat despre metoda ta, la noi nu prea functioneaza cu dormitul in pat cu noi, nu doarme si pace. Iar cu carutul i-am zis si Provistei, nu il pot urca in casa.
Pt zilele urmatoare mi-am propus:
-sa incerc sa o culc la opt, poate e obosita si pt ca o culcam mai tarziu decat simte ea nevoia da in oboseala din aia naspa
-sa nu ii fac baie o seara - poateo invioreaza
-sa ii dau bibele in pat, chit ca ma cocosez eu - poate adoarme sugand
-sa o las sa zburde prin casa dupa baie, poate pica din oficiu

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

25 martie 2009

Pisik, io zic ca Aris, s-o lasi sa oboseasca bine. Fie o alergi prin casa (sau ea pe tine) si cand incepe sa se frece la ochi jap in cada (asa fac io), fie o baie luuunga in cada mare (io n-am incercat) si cade lata. Io imi dau seama ca e obosit cand:
- se freaca la ochi
- casca
- nu se mai poate ridica in picioare din prima (da' din a 2a ii iese)
- daca-l las in fund, in cateva secunde pica pe spate ca bolovanu'. Si se enerveaza.
- dupa ce pica pe spate, ii dau suzi si se pune in pozitia de somn = pe burta, cu picioarele sub el si fundu-n sus.
Ei, noi la faza asta ne pupacim si ne gadilam si tot razand inchide ochii. Atunci il bag in sacul de dormit (cu proteste), apoi in patut, unde se pune pe pozitie, ma ia de mana, ne mai mangaiem, ne mai pupam si
Vezi ca iti trimit un PM.

Aris, cum se ridica Vitamina in picioare in sac? Ca al meu se cam impiedica in el.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

salutare,intram si noi rapid la raport,dupa cateva zile de absenta...am fost la doctor azi,si avem fix 10 kg si 79cm...este ok?sau nu?spuneti-mi si mie daca suntem bine sau nu,k eu nu am gasit nici un grafic,iar dr a zis k e ok,dar la ea oricum toate sunt ok.
avem 7 dinti si cred k vine si al optulea,el saracutul are cate unul nou la cateva zile...cred k acum iese vre-un canin caci a varsat putin,dar putin putin,o gurita doua,dar e destul de morocanos...in rest e ok,cred k are iar vre-un puseu de crestere k iar nu il mai satura dumnezeu...mananca intruna.
legat de somnik,mario adoarme cand vrea el,caci oricat as incerca nu pot sa il culc cand as vrea eu,il las pe e sa bantuie prin pat pana isi gaseste locutul lui,si adoarme...e simplu si nu ne stresam nici eu pe el,nici el pe mine...nu lacrimi,nu tipete...
stiti ca el se ridca si merge tinut de mobila,acum a cam inceput sa isi dea drumul si face cativa pasi,apoi cade...nu ar fi o problema,doar ca aterizarea....nu ii prea iese,e mereu cu cracii in sus si cade pe spate...tb sa il invat sa cada in fund:D

voi ce pampersi folositi,k al meu se uda foarte tare,iese pe la imbinatura,nu inteleg caci pampersul e aproape gol,iar el e ud...pana acum am fol numai pampers,nu stiu happy sau huggies e mai bun? aceia boy pants parca au fost mai eficienti,cred k o sa iau numai din aia...
va pup

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna
Legat de adormit copii,la noi nu functioneaza nimic.Time seara este intr-o formanimic nu o oboseste cand simte ca o ia somnul sare ,ori in patut ori se tine de marginea patului si are o viteza de zici ca darama tot doar ca sa asi revina.Si uite asa de cateva luni bune ne culcam tot pe la ora 1 .Am incercat si metoda sting tot si la somn dar ea se ridica pe picioruse si incepe sa topaie apoi se arunca pe mine ma trage de par ,am puso in patut dar se pune sa urle de trezeste tot blocul si nu tace din gura pana nu o iau de acolo ,asa ca ma las pagubasa
Anca as putea sa primesc si eu surpriza sau e prea tarziu? Nu am spus nimic pana acum ca nu am pe nimeni aproape de mine dar mi-ar placea sa o am si eu

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Azi imi povestea cumnata mea ca fiu-sau nu s-a culcat niciodata inainte de 2, nici cand era bb, nici cand a mai crescut... Si a facut 18 ani si tot pasare de noapte...
Pur si simplu asa-s croiti unii copii.
Asta ca se te "incurajez"

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Potrivit exper#355;ilor OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree #351;i gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenin#355;area proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului #351;i de hemoroizi “mama Kangaroo”. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impoten#355;ei caprine, care, de#351;i nu e o boal#259; mortal#259;, în mod fatal amenin#355;#259; omenirea cu dispari#355;ia.

Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de buc#259;t#259;rie, guturaiul pisicesc, scolioza canina #351;i diareea cetaceic#259;. Amenintarea sifilisului de popând#259;u este mai puternic#259; ca niciodat#259;.

Oamenii de stiinta cerceteaz#259; în acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polar#259;.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

gianina - hahhahhahah si al meu are un fix sa soarba apa din cada. si dupa aia mai si ragaie porcu'

25 martie 2009

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Bianca, da-mi te rog niste detalii tehnice despre piscina de la Brasov...vrem si noi sa dam o fuga intr-un we...pampers din cel special, de la cat la cat e programul, un site, eu stiu...

Multumesc!

mami de Silvia Ioana

Pai se cheama Paradisul Acvatic. Chiar asa e si www-ul lor. Gaseestii acolo poze.
Program in fiecare zi pana la 22, au bazine incalzite la 35-36 grade pt piticii si bazin de inot cu 2 respectiv 4 m adancime. Noi mai mult pe la asta stam.

Au restaurant tot acolo- chiar e ok mancarea.
In cazul in care uiti sa cumpeeri pampers de apa gasesti la magazinul lor, la intrare, dar e 7 lei bucata.

Nu stiu ce detalii sa iti mai dau. Sa mergi cu voie buna tine ca in rest nu ai nevoie de altceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

sarbatoritilor de azi

fetelor noi iara ne luptam cu ceva si nu stiu cu ce
de sambata pana ieri mi-a facut Julia febra 39 cu 2, abia am reusit sa-i scad febra la 37.5-38
de ieri nu mai face
dr a zis ca e f putin rosie in gat.bun da atunci de ce face asa febra mare?
ma gandeam ca poate de la dinti.da poate face asa mare dintruna?eu stiam ca de la dinti poate face max 38.
in rest numai nasucul fornaie dar daca incerc sa-i aspir nu iase nimic sau f f f putin si uscat
degeaba ii pun ser fiziologic sa ii inmoi tot nu iese nimic
imi da-ti un sfat cu ce sa ii dau ca sa scapam de mucuti?
dr nu mi-a dat nici un tratamen nici pt gat ca a zis ca e f f f putin rosu si nu e cazul de tratament

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Asa am patit si noi si dupa 3 zile a strapuns un incisiv gingia si n-a mai facut febra. A mai dormit ca bostanul 2 zile si si-a revenit.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

DENISA multumim pt explicatii. Io am decis sa NU pt ca stau acasa si nici sotu' nu intra in contact cu multa lume. Dar pt voi chiar mi se pare necesar.

(7.03.2009)

Mergi la inceput