Asternuturi din matase !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Si eu as fi vrut asa ceva dar daca spuneti ca sunt reci iarna, nu mai imi trebuie! As vrea totusi sa imi iau fete de perna de matase, ca am citit ca intarzie aparitia ridurilor, pt ca nu se fac cute cand dormi.
O alternativa mai buna cred eu la asternuturile de matase sunt cele de bumbac dar care au o densitate mai mare a tesaturii (thread count). Cu cat e densitatea mai mare cu atat sunt mai placute la atingere, si totodata mai scumpe. Daca mai e si bumbac egiptean, te usuca la portofel! dar si ce calitate au! sa tot

da, eu mi-am luat d'alea cu thread count mare si sunt matasoase si placute. Nu te usuca prea tare la portofel daca le iei in sale....mai ales ca sunt si foarte trainice, cred ca le am de 5 ani si sunt la fel.
cele de matase nu-mi plac.....te culci in pat si te trezesti jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

cele de matase nu-mi plac.....te culci in pat si te trezesti jos.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

aceeasi idee are si sotul meu !
Mie imi plac mult de tot dar din cauza de sot alunecos nu prea le folosesc. In schimb mi-am umplut sertarele cu pijamale si camasi de matase. Astea ii plac sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

mortal cu alunecarile astea!
va dai seama ce alunecus se intampla daca si lenjeriile de corp a celor doi ar fi de matase si cea de pat accidente in toata regula:)

Mergi la inceput