Asternuturi din matase !

Asternuturi din matase ! | Autor: luxe

Link direct la acest mesaj

Ehhh, de cand eram mica visam la asa ceva !!! Si cum eu si sotul, cam am vrea sa ne tot cumparam in fiecare an cate o lenjerie draguta de pat.....acum i-am zis: dar de matase nu ne cumparam ???
Fetelor....aveti ??? Cum se comporta ?? Merita ?? Stiu ca sunt scumpe...dar parca nici peste 1300 de euro nu as da...cum am vazut pe un site ?? Stiti de ceva siteuri de unde se pot achizitiona ????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

de cind visez si eu asa ceva!
in special ca atunci cind dorm cu fata la cearsaf sa nu ma mai trezesc cu linii pe obraz...
n-am aprofundat inca problema...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

sunt foarte bune vara pt ca sunt racoroase.
Am fetze de perne cu o parte matase si una bumbac. In timpul iernii dorm cu capul pe partea pe bumbac pt ca cea de matase e prea rece. cand ma incalzesc o intorc. La fel si cu plapuma -partea cu matase o folosesc mai mult vara, e o matase foarte fina fara cusaturi decat pe margine, foarte placuta la piele, se comporta bine la spalat, de doi ani o am si arata ca noua.

Si mie imi plac lenjeriile de pat de matase, ma gandesc la una roz 100% din matase. si un rosu turbat mi-ar place, f sexy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

am vazut ca o multime din fetele de perna din magazin au imprmeuri si tot feluri de cusaturi in relief, destul de deranjante cand dormi.
Alegeti-le pe cele simple, cu material intins, fara nici o cusatura decorativa.
ceva in genul asta
http://www.home-decorating-co.com/silk-duvets.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

ops! postat de 2 ori...
am sters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Am vreo sase-sapte seturi de lenjerie de pat din matase, toate sunt de anul trecut,insa folosite foarte des. Sunt foarte multumita de cum se preteaza, in general. Pe langa aspectul impecabil pe care-l are, lenjeria de matase e si foarte comfortabila. Eu nu ma nici o broderie pe nicaieri, insa simplitatea o face sa fie unica....
In materie de preturi, eu am dat in jur de £400 pe un set din matase, cel mai scump m-a ajuns undeva la £600.
Eu le-am cumparat din Selfridges si Harrods.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Ok...mersic mult...deci se merita...ne punem pe cautare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

O, daaaaa, sunt asa de bune vara!!! Iarna sa nu le vad, eu sunt o mare friguroasa, dar vara sunt minunate. si eu am simple, rosu si creme.

Eu le spal la masina si arata f bine, dar stiu oameni care le duc la spalatorie.

Nu mai stiu cat am dat pe ele, ieftine n-au fost, dar in niciun caz 1000 de Euro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

is frumoase decit de decor ,seara le schimbi cu altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Si eu am visat toata copilaria la lenjerie de pat din matase .

Totusi, cand am ajuns sa-mi cumpar doua seturi le-am folosit doar de vreo cateva ori. Principala nemultumire - alunecatul! Imi aluneca perna de sub cap, cearceaful de pe pat (peste saltea am husa,pentru ca si salteaua de pat am cumparat-o cu fata din matase ), pilota de pe mine!

Iar mie mi se pareau potrivite pentru toamna si primavara - iarna sunt reci cand te bagi in pat iar vara mi se parea ca ma incalzesc mai tare in ele decat in cele clasice.

Le-am dat si nu-mi mai doresc altele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Si eu as fi vrut asa ceva dar daca spuneti ca sunt reci iarna, nu mai imi trebuie! As vrea totusi sa imi iau fete de perna de matase, ca am citit ca intarzie aparitia ridurilor, pt ca nu se fac cute cand dormi.
O alternativa mai buna cred eu la asternuturile de matase sunt cele de bumbac dar care au o densitate mai mare a tesaturii (thread count). Cu cat e densitatea mai mare cu atat sunt mai placute la atingere, si totodata mai scumpe. Daca mai e si bumbac egiptean, te usuca la portofel! dar si ce calitate au! sa tot

Mergi la inceput