Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
hai Andrusca cu pozele ca doarme baiatul si am timp liber
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monique02 spune:
Luto deci cu telina poti face o salata de cruditati. Dai pe razatoare telina, morcovi si mere + maioneza sau in cazul tau cred ca ulei de masline e OK. Pt aperitiv e foarte OK.
Monica, mamica de
Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#
suede spune:
Hai ca mai am si eu o intrebare....
Unde-i mail-ul comun sa intru si eu?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Fragutza spune:
So, ca tot se vorbeste de retete, azi am facut drobul ala Monti cu ficatei..foarte bun. Si am mai facut un cozonac, neMonti de data asta, dar buuun rau de tot!
de Natalia (03.09.09)
andraiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana hai Andrusca cu pozele ca doarme baiatul si am timp liber Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Gata, acum am terminat.
Fragutza spune:
Wow, Andra, superbe! ..imi trebuie niste xanax, doza dubla, asa, sa-mi revin
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
Andra minunate pozici si voi de asemenea.Nu am inteles bine daca pensiunea era la bunici sau aceia erau bunicii ....dar cu asa personaje poti sa mai faci 3-4 copilasi.... Bunica aceea parea asa cam de-o seama cu mine
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ellenuta spune:
vin sa va salvez .. intru la cap nou.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
crocodana spune:
seara buna fetele,
rescriu mesajul ca l-am pierdut...
super faina intalnirea,minunati si scumpi foc dovleceii fericite mamicile.....imi aduc aminte ca atunci cand eram gravide a intrat o mamica, prietena monicai parca sa ne anunte ceva si ne am uitat toate la pozele ei ...erau acolo imagini de la o intalnire in parc, multe mamici cu bebeii, atmosfera super...m-am gandit atunci...dne cand o sa fim si noi asa..uite ca momentul a venit...eu propun ca la primava sa organizam o mare intalneala....
ama mea a dormit vreo 4 ore de cand am venit de afara..nici nu prea papase..asa ca de la 5 la 9 a bagat somn..mi am zis ca s-au dus planurile mele de tinut in forma ca sa doarma noaptea..insa am facut baita cum s-a trezit si acu doarme frumos de la 11....la 12 30 cum da semne de papa...baga mami tzitzi asa cu ochii inchisi si sa speram ca nu se trezeste...pare ca doarme profund...dne ajuta ce m-as bucura...
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!