Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 14
suede spune:
Multumim Iulika.
A mai ramas tort de azi dimineata,va astept cu drag.
Dar salata ta....,mmmmm,tot n-am uitat-o!
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 La multe lunite, Mihnea!!!..Så cresti mare si så fii sånåtos!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
angelli spune:
La multi ani Mihnea sa cresti mare si fericit!
Sergiu de manga si tie un calduros La multi ani!
Ioanna81 eu am citit de 3 ori textul si ma miram ce bebe precoce ai!Cum sta el in saltea! Pana am inteles, greu mai percutez acum...
Lutoce-i cu capsele tale au sarit, le-ai pierdut sau ce ? Tot vorbiti de capse pe aici.
Am vazut pozele de la intalnire, niste bebelusi dulci si frumosi foc!
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
selen80 spune:
ne-am intors si noi de la plimbarica, cu nasucurile rosii cand am plecat era soare si bine...cum am iesit pe poarta a intrat soarele in nori si s-a facut si frig brusc....si cum amandoua eram imbracate pt varianta "soare", n-am stat prea mult...
Cristina ce frumoas ai povestit de intalnire si de toti copilasii si nu-i asa ca ai alta stare dupa o asa iesire din rutina de zi cu zi?? parca se simte din "vocea" ta
asteptam poze!
Iulika va pupam si noi si zici ca Brucu sforaie, ha? noroc ca Ebruska are somnul adanc si eu vreau id-ul tau, pls
Ioanna si eu am citit de 2 ori pana sa ma prind ce ai vrut sa zici prima data am crezut ca asa glumesti tu si m-a pufnit rasu'
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ioanna81 spune:
gata, am editat! imi si inchipui cum stati voi si va ganditi la bilutzele baiatului meu si cum sta el pe ele
alex nici carol nu mai doarme afara de ceva timp. noi am trecut la carucior sport cam de o luna. ridicat la 45 de grade.
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
NelaM spune:
Liliana, MESERIE!!! Se zguduia patul cu mine, mintea mea of course ca umpluse golurile...
Iulika, ce mai face Brucu? Ce ii mai dai papica acum? Si asa zici, sforaie... dragul de el.
Astept si eu pozicile de la Cristina cu mare nerabdare, ca mi-e un somnnnn. Ce frumos ai descris fiecare bebel, Cristina, jos palaria!
Alex, ce fain ca te-ai intalnit cu Anomis.
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
crocodana spune:
Cuscra gata! S-a strigat bingo ca sa zic asa!
La 3 luni Mihnea cel ochios si cel voinic a cucerit-o clar pe Ama ! daca socotim asa....e de doua ori mai smecher ca Ama e mai mare cu o luna si 10 zile....asadar....
sa cante muzica!!!sa inceapa dansul! , sa curga laptele pentru toata dovlecimea sau sa fie cu noroc si voie buna!
Mult noroc Mihnea, sa fii sanatos, vesel si cuminte tot timpul si sa ai mare grija de fata mea!!!!
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Alex,Angelli Mihnea va multumeste si va invita la tort,suc,cafea si dupa sufletelul Nelei la bere cu pizza.
Dar de sampanie am uitat...hai cu totii la un pahar de sampanie!Dar noi cu alaptatul ce bem?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Iulika29 spune:
Hepilica iti trimit un brat de flori si o imbratisare..mi-au dat lacrimile cum ai povestit prin cate ai trecut si cum ai descris momentul nasterii..Emotionant!
Eu nu am inteles ce s-a intamplat cu Luto..Cine a supårat-o??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
fetele, a pus Cristina poze dar cred ca n-a mai apucat sa ne anunte...eu am intrat direct la semnatura ei...sper ca nu se supara ca va dau eu linkul....http://entertainment.webshots.com/album/576294849nSHJCG
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui suede Hepilica la Basescu zici? Presedinte il face mama...[:))]
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Botez (poze noi): http://family.webshots.com/album/576090801denWPx |
...eu il votez!
zau ca la Base am vazut-o...si cum ar reactiona chiar personajul: ha, ha, ha..
la multe lunite!!!
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.