Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mgd multumim frumos ....mi se pare asa indepartat primul an,abia am implinit primul sfert de an.Si parca vad cat de repede o sa treaca!
Crocodana draga mea,eu sunt de acord ,dar hai sa petim noi,ca de-aia suntem baietel!Mami,ce zici,ne-o dai?
Eu o sa-l invat sa fie baiat cuminte si serios,dar ce ma fac cu privirea lui strengareasca care atrage momentan numai deochiuri?
Sper sa n-o tina asa in continuare,ca am incurcat-o!
Mada multumim!
Am cumparat si eu albumul bebelusului de care zice Mada,dar din pacate de la spital nu mi-au dat nici bratara si nici cartonasul cu detalii..n-am inteles ce faceau cu ele.
Noroc ca le-am facut poza!O sa ma apuc si eu de el,momentan doar am scris.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Coolutz si mie imi place cristelnita de la biserica,la noi nu e asa
Iar Andrei este super dulce.Ce stil are de dormit....De cate ori a cazut din pat?

Botez (poze noi):

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vin si eu repejor cat mai merge nenorocitul asta de modem croco tare te mai inteleg cu conexiunea. Eu il tin intr-un singur loc dar cand il vad ca se "inverzeste" imi vine sa-l arunc si pe el si p-aia de la Vodafone. Daca mi-a trebuit sa nu-mi mai pun firaraie prin casa, asa-mi trebuie

Fetele noastre acum sunt in tiramisuri si carbonare! Sa le fie de bine si daca tot nu trimit cate-o portie si catre noi macar sa ne clatim ochisorii cu multi bebelaci pe metru patrat! Va asteptam fetelor.

Eu mi-am bagat ochii la pozici si am vazut-o pe Ebruska zgariata. Vai, draga de ea, sa o pe ea de dulcineea ca sa-i treaca repede si usor!

Alex Ce faina-i Alessia la botez. Si daca fetele au vazut omidute...eu am remarcat cristelnita Ati ornat-o voi sau s-au ocupat aia de la biserica?? Mi-ai dat o idee geniala!! Pot sa folosesc ideea sau aplici principiile copyright-ului?? Zi, sa negociem!

Ohooo, se intrezareste un nou cuplu: Mihnea cel voinic si Ama cea finuta!! Eheeee, sa vedeti de-acum stresuri. Uitati-va la mine cat de supusa sunt in fata cuscrei sa nu carecumva sa fac vreo alunecare pe-alaturi si sa-mi ia mandrete de fata

Danuto Asa ma bucur ca totul a decurs mult mai bine decat iti faceai tu scenarii!! Sotul meu e dintr-asta de trebuie sa stie fiecare pas cu ceva timp in urma si-si face n'shpe mii de planuri...si la final se dovedeste ca aproape nimic nu s-a aplicat.
Dar e bine totusi sa ai si un "plan" de rezerva.
Pupam Ana Lugojana cu tzoc-tzoc!!

Vremuri

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Bun gasit dragelor!
M-ati dat disparuta am vazut
Multumim, suntem foarte bine, mi-am recapatat buculika cumintika, nu am inteles ce a fost cu ea, ta-su cica are personalitate puternica si o apucase depresia ca " uite domne cum trec anii" Da bine ca i-a trecut.
Eu mi-s foarte ocupata, lucrez de acasa ( m-am dat mare ca ma descurc, nu am predat firmele de care ma ocupam, iar acum sunt raportarile de sfarsit de an, nebunii contabilicesti, deh).
Nu prea ma lasa Carina sa avansez, mai mult seara bag.
V-am mai citit pe ici pe colo, la un miment dat am avut si un cosmar in care nu reuseam sa recuperez tot si urma sa dau un fel de test .. sunt dusa cred
Ieri am primit hainutele de la Disney , mor dupa ele!!
Nu a avut copilul chef de sedinta foto, ca tare i le-as fi probat pe toate.
Multumim celor care nu ne-au uitat , pupici Mada, Elle.
Ne auzim curand.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Laura lasa ca ne descurcam noi cumva......tocmai i l-am prezentat Amei care e incantata ( a sunat cam asa....eaaaaaaaaa oaaaaa aaaa eeeeea) ...deci e hotarata treaba!!! ( asa e mami a noastra berbeaca ...se repede ea repede sa peteasca)

are cateva minute de "vorba" uneori de ma termina....aseara il imita foarte bine pe tati...tati zicea de ex...oauuuuuuuu si ea dupa el...cu aceleasi inflexiuni in voce....

mergem la papa si apoi afara ca e superb!!!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

vai ce greu merge netul asta!
si eu vroiam sa-i spun repede Liliacului drag ca o pup tare si ca's mandra nevoie mare (pana la cer si-napoi)ca avem un asa petitor! si o asa cuscra!
si ai pus blogul!!!! ura!! am vazut ca este si povestea nasterii Andrei..abia astept!

asa este..avem si un plan de rezerva..cealalalta pereche de nasi de cununie; dar, am asa un feeling ca Andreea o va tine pa Ana in brate in fata altarului...ea a deschis subiectul (nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa abordez subiectul acesta ieri..mai ales ca noi nu facem chef la restaurant, nu pierdem nici o rezervare..important este momentul de la biserica) si a pus accent pe "vreau" cand a spus "vreau sa o botez pe ana"..o sa fie un moment emotionant! cu siguranta!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Liliac..mi-au dat lacrimile la "mami vreau sa fii mandra de mine"!..pupa Dana fetita cuminte si dragalasa!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata fetelor!!

Noi abia am ajuns de la o plimbarica pe zåpada 'zgomotoaså' ..de la frig..Bruce a sforait nu altceva

Eu am mai citit ieri pe sårite så vedem ce imi aduc aminte..

Manga la multi ani pt Sergiu!!!..ce am ras cum ai spus tu ..''in sfarist a mai facut un an''

Am vazut poze cu 'chelbosica' noastra Anna Banana..E o draguta oricum....si mie mi-a placut poza aia in care tsati obraz in obraz..si tu ai o sclipire..va puup dulce

Am vazut ca azi a fost intalnirea aia faina la Cristina..ce au mai halit fetele tiramisu ala care zice Cristina ca nu ar fi iesit bun..pe cine mai intereseazå parcå..

Am vazut pozute de la botez a Alessiei care e o gogosica tare frumoaså si drågålaså..si se pare ca afost taare cuminticå la botez

Acum ca mi-am amintit de discutiile in privinta ceaiului si apei la bebei..ei bine nu stiu daca va mai amintiti asta ,dar eu ceai nu i-am dat lu Brucu( desi el papa lapte praf), mai ales ca mi-au spus clar ca nu le trebuie ceai/apa pana nu trecem la diversificare..Apå nu a vrut deloc..ei bine acum pe langa piure bea putina apa semn ca acum chiar ii trebuie putina avand in vedere ca papa altcevadecat lapte.. Si aici daca moasele le spun ceva la mamici gen ca nu le tb apa , nu au nevoie ,atunci mamele nu se streseazå ca poate TOTUSI au nevoie.

Nu va supårati pe mine si nu dati cu rosii ca ingheata pana aici

Reevin ca Brucu meu are chef de vorba.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Hai ca am disparut ca magaru' in ceata si saraca Crocodana ce-o zice?!
Am fost sa mananc putin,apoi mi-am adus aminte ca este in reluare ,,filmul cu chinezii" cum ii zice sotul meu (adica ,,Furtuna la palat") si apoi mi-am dat seama ca ar fi cazul sa dau si eu cu aspiratorul.
Iata-ma mandra de mine,m-am intors!

Botez (poze noi):

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Gata intalneala! A fost super, am vorbit, am ras, am mancat, bebelusii au socializat intre ei, au papat in general tzitzica si au adormit prin toata casa, unde s-au gasit paturi libere. S-a produs si o lipeala de zile mari. Stefanut al Ralucai a fost cucerit si a cucerit la randul lui pe Iris a Mihai! O sa vadeti pozele, sunt scumpi foc cum se tineau ei de mana si se pupau!
Despre bebei nu pot sa spun decat ca sunt niste scumpei de iti vine sa ii mananci.
Alex a lui Lullaby este un pankist dulce foc cu un par enorm care ii sta zbarlit si are niste ochisori mirati, cred ca nu stia unde se afla cu atitia bebei in jur.
Andreea a Monicai este o domnisoara frumoasa, eleganta foc, cu o rochita de vis, cu cizmulite de printesa si suzeta asortata cu rochita. SI deja papa fructe cu lingurita!
Iris a Mihai este cat se poate de frumoasa si expresiva, cu parul maaare de tot, cu ochisorii negri si cea mai cuminte fetita pe care am vazut-o eu pana acum! Nu i s-a auzit gurita deloc.
Stefanut de Raluca este un razacios, efectiv radea in hohote, mai ales la mama soacra Miha, cu care s-a pus bine, stie baiatul cum trebuie sa se poarte ca sa ajunga la frumoasa de Iris.
Emma mea, ce sa zic, bineinteles ca e si ea o frumoasa, ca doar e a mea! S-a jucat cu jucariile lui Stefanut si a fost foarte incantata de oaspeti! Inca il mai asteapta pe Dragoselul, nu si-a pierdut speranta!
Tiramisul a iesit destul de flescait, nu asa de rau incat sa se dezintegreze prajitura, dar nici asa cum ar fi trebuit. Oricum, a fost bun la gust!
Pozele le descarc acum si le pun cat de repede o sa pot!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput