Fiv in Ungaria 86
Raspunsuri - Pagina 20
mirela2 spune:
fetelor
mi a raspuns nenea Zadori si m a intrebat daca ovulez regulat, ca cica sosirea la szeged va fi in functie de valoarea folicului dominant.
daca nu ovulez regulat va fi nevoie de o usoara stimulare cu FSH, m a intrebat ce fel de gonotropine se gasesc in Bucuresti.
iazminn spune:
Buna fetelor. Am si eu o nelamurire. ma pregatesc pt FIV in Budapesta si nu stiu daca sa mai fac HSG. Pot sa fac numai histeroscopia?In afara de hormonale voi ce anal mai faceti. Sa va spun ce fac eu si daca mai e ceva in plus va rog sa-mi ziceti:
-hormonale z 3
-clamidia, micoplasma, ureaplasma( astea se fac in anumite zile?)
-papanicolau, HIV, VDRL
PS Ieri i-am trimis e-mail dr K si astazi am primit raspuns. Nu-mi vine sa cred ca exista si astfel de doctori!
KiraClara spune:
In primul rand: LA MULTI ANI SAMIRA! ca vad ca a fost ziua ta. Iti urez sa ti se implineasca toate dorintele!
irinaflorea, adria 42, adipapazi, luck, mami_vreau, mona 40 multumesc pentru raspunsuri si incurajari.
Am fost azi din nou la eco si foliculii au iesit la masuratoare mai mici decat iesisera cu o zi inainte. PK a zis ceva de reglajul aparatului, concluzia fiind ca masuratoarea in care iesisera mai mari nu a fost corecta. Eu oricum nu prea am alta varianta decat sa il cred pe cuvant.
Despre numarul mic de foliculi a zis ca este de fapt normal avand in vedere rezerva ovariana redusa si ca ma pot opri acum si sa incerc pe un alt ciclu dar fara niciun fel de garantie ca va fi raspunsul la stimulare mai bun. Poate fi si mai prost.
Mi-a mai zis si ca nu are niciun motiv sa creada ca sunt chisturi.
Deci o sa am punctia joi, pe 21.
dia_na spune:
iazminn, iti mai trebuie hemoleucograma completa si probe hepatice, plus creatinina, potasiu, etc serice - precis ti-a dat dr k lista pe email - si eu am primit-o tot asa super rapid; ekg trebuie doar inainte de punctie
eu personal nu am facut hsg pt ca din cite stiu are ceva eco foarte performant care vede multe; si hsg are anumite riscuri, daca nu e strict necesar sa nu faci
am facut in schimb amh (hormonul antimulerian), fara sa il ceara, bine ca am facut ca nu e prea bun rezultatul, dar macar sa il stim
si eu voi merge la control la inceput de febr si apoi mai vedem
bafta
Citat: |
citat din mesajul lui iazminn Buna fetelor. Am si eu o nelamurire. ma pregatesc pt FIV in Budapesta si nu stiu daca sa mai fac HSG. Pot sa fac numai histeroscopia?In afara de hormonale voi ce anal mai faceti. Sa va spun ce fac eu si daca mai e ceva in plus va rog sa-mi ziceti: -hormonale z 3 -clamidia, micoplasma, ureaplasma( astea se fac in anumite zile?) -papanicolau, HIV, VDRL PS Ieri i-am trimis e-mail dr K si astazi am primit raspuns. Nu-mi vine sa cred ca exista si astfel de doctori! |
dia_na spune:
kiraclara, mult succes pe joi
tinem pumnii strinsi sa fie bine la final
ai incredere in sansa ta, ai facut alegerile bune, nu mai depinde de tine; spera si totul va fi okay
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui mirela2 abia astept, am gasit si cazare, da al meu mail la hotel sa verifice daca au camera libera si gata; |
ce hotel v-a facut cu ochiul, mirela ?
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
ce hotel v-a facut cu ochiul, mirela ? |
din pacate la gyongy e plin, asa ca am luat la rand variantele de pe prima pagina, sincer nu i am retinut numele, dar arata ok, cu bucatarie, cu tot, sper sa fie ok pana la urma.
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui mirela2 din pacate la gyongy e plin, asa ca am luat la rand variantele de pe prima pagina, sincer nu i am retinut numele, dar arata ok, cu bucatarie, cu tot, sper sa fie ok pana la urma. |
si la pret ? cate stele ? ...
cam cate zile stai ptr ET ?
KiraClara spune:
Stiti cumva unde pot gasi progesteron injectabil? Stiu ca in Romania nu se gaseste si mi-a zis Kovacs ca nici in Ungaria nu se mai gaseste. M-as duce pana in Austria daca as sti ca il gasesc pe acolo. Aveti idee daca il pot cumpara din Austria cu reteta ungureasca?
felicia_ spune:
Constanta_2004, bine ai venit si bafta! Eu am facut la Budapesta, deci nu-ti pot da amanunte despre Szeghed.
KiraClara, gata, acum te-ai mai linistit, asa-i? Daca nu sunt chisturi, cred ca cea mai buna solutie e sa mergi mai departe, cu speranta! Stiu ca avea Kitta progesteron injectabil de 250, scrie-i un PM! Tot ea s-ar putea sa stie daca poti lua medicam cu reteta ungureasca.
Iazmine suficienta histeroscopia, dar eu zic sa duci si filmul de la HSGveche (daca am inteles bine, ai una mai veche, nu?). Eu asa am facut, a zis ca e bine ca am dus-o, ca sa vada uterul.